Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='iwop']nie chciałabym nikogo urazić... ale takich cudnych zdjęć jak z hoteliku, to nigdy nie miałam...[/QUOTE]

to chyba komplement:) więc dziękuję i cieszę się, że zdjęcia się podobają, a przede wszystkim, że się przydają :)

• Replies 494
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ala56']Pytam tak na wszelki wypadek bo spotkalam na swoje drodze wrazliwych ludzi na tym punkcie.[/QUOTE]

ala, rozumiem. Spotkało mnie to osobiścire, gdy przekopiowałam wiadomości o uratowanej przez nas suczce, na forum Goldenów. Dowiedziałam się, że na dogo "pomagamy inaczej", że powinnam prosić o prawo publikacji itd. przerost formy nad treścią... Do momentu przeczytania tamtech postów, sądziłam, ze na takich forach chodzi o pomaganie zwierzętom... ;/

Posted

Ja też spotkałam awanturę na tym tle - nie mnie to dotyczylo ale zaskoczylo bo nigdy bym nie pomyslala, ze kopiowanie czyjejs informacji jest prawie przestępstwem.

Posted

[quote name='hotelterier5']Na koncie Dorki brakuje wpłaty czerwcowej 380zł + 20zł za lipiec i tyle. A z DORKA to wiele radosci i trochę rozgardiaszu ma pewnie nowa Pani? Trzymamy kciuki.[/QUOTE]

Pisałam do pani maila. Przelew za czerwiec poszedł, a 20 zł za lipiec zaraz wpłace :)

Dziękuję jeszcze raz za super opiekę nad Dorką! :)

Posted

[quote name='hotelterier5']A to dziękuję, ale na razie na koncie wpłaty nie widać. Roki stęskniony za Dorką.[/QUOTE]

W rozmowqie telefonicznej, informowałam Panią, że wpłatę zrobię w poniedziałek. Do tej pory wpłacałam nawet wcześniej. Przepraszam za takie opóźnienie, ale mam cięzko chore zwierzeta w domu.

Wysyłam w privie potwierdzenie w pdf z banku. Tutaj niestety wkeić nie mogę.

Pozdrawiam serdecznie i dziękuję raz jeszcze.

Posted

Z wielka przyjemnością przeczytałam cały wątek Dorki.:lol:
Po niedzieli odwiedzimy malutką i zrobimy zdjęcia.

Posted

[quote name='togaa']Z wielka przyjemnością przeczytałam cały wątek Dorki.:lol:
Po niedzieli odwiedzimy malutką i zrobimy zdjęcia.[/QUOTE]

Będziemy nadzwyczaj wdzięczne!!!

Posted

I po wizycie....
Pani bardzo powściagliwa i oszczędna w słowach i czynach , ale po wygladzie psiego rezydenta widać ze psiowate mają się tam dobrze...
Ja byłabym spokojna o los Dorki...

Posted

Nie zaglądałam tutaj wczoraj , bo miałam sterylke kotki, a tu prosze juz po wizycie :)
Togaa dziękujemy bardzo! :)

Bardzo się cieszę, że wizyta wypadła pozytywnie :)

Posted

A ma Dorcia w domku basenik???? Albo choć oczko wodne???

A stało tam jakies gigantyczne,niebieskie ustrojstwo tego typu...
Dorcia ma "miły" zwyczaj tarzania sie we własnych g. więc z wodą ma dużo i często do czynienia...;)