terier Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='iwop']nie chciałabym nikogo urazić... ale takich cudnych zdjęć jak z hoteliku, to nigdy nie miałam...[/QUOTE] to chyba komplement:) więc dziękuję i cieszę się, że zdjęcia się podobają, a przede wszystkim, że się przydają :) Quote
ala56 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Pytam tak na wszelki wypadek bo spotkalam na swoje drodze wrazliwych ludzi na tym punkcie. Quote
iwop Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='ala56']Pytam tak na wszelki wypadek bo spotkalam na swoje drodze wrazliwych ludzi na tym punkcie.[/QUOTE] ala, rozumiem. Spotkało mnie to osobiścire, gdy przekopiowałam wiadomości o uratowanej przez nas suczce, na forum Goldenów. Dowiedziałam się, że na dogo "pomagamy inaczej", że powinnam prosić o prawo publikacji itd. przerost formy nad treścią... Do momentu przeczytania tamtech postów, sądziłam, ze na takich forach chodzi o pomaganie zwierzętom... ;/ Quote
ala56 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Ja też spotkałam awanturę na tym tle - nie mnie to dotyczylo ale zaskoczylo bo nigdy bym nie pomyslala, ze kopiowanie czyjejs informacji jest prawie przestępstwem. Quote
ala56 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 A za robienie ogloszeń bez zgody schroniska awanturkę od wolontariuszki mialam. A ja głupia myślałam, ze pomagam Quote
hotelterier5 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Na koncie Dorki brakuje wpłaty czerwcowej 380zł + 20zł za lipiec i tyle. A z DORKA to wiele radosci i trochę rozgardiaszu ma pewnie nowa Pani? Trzymamy kciuki. Quote
iwop Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [quote name='hotelterier5']Na koncie Dorki brakuje wpłaty czerwcowej 380zł + 20zł za lipiec i tyle. A z DORKA to wiele radosci i trochę rozgardiaszu ma pewnie nowa Pani? Trzymamy kciuki.[/QUOTE] Pisałam do pani maila. Przelew za czerwiec poszedł, a 20 zł za lipiec zaraz wpłace :) Dziękuję jeszcze raz za super opiekę nad Dorką! :) Quote
hotelterier5 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 A to dziękuję, ale na razie na koncie wpłaty nie widać. Roki stęskniony za Dorką. Quote
iwop Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [quote name='hotelterier5']A to dziękuję, ale na razie na koncie wpłaty nie widać. Roki stęskniony za Dorką.[/QUOTE] W rozmowqie telefonicznej, informowałam Panią, że wpłatę zrobię w poniedziałek. Do tej pory wpłacałam nawet wcześniej. Przepraszam za takie opóźnienie, ale mam cięzko chore zwierzeta w domu. Wysyłam w privie potwierdzenie w pdf z banku. Tutaj niestety wkeić nie mogę. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję raz jeszcze. Quote
togaa Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Z wielka przyjemnością przeczytałam cały wątek Dorki.:lol: Po niedzieli odwiedzimy malutką i zrobimy zdjęcia. Quote
agusiazet Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='togaa']Z wielka przyjemnością przeczytałam cały wątek Dorki.:lol: Po niedzieli odwiedzimy malutką i zrobimy zdjęcia.[/QUOTE] Będziemy nadzwyczaj wdzięczne!!! Quote
terier Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 W takim razie czekamy z niecierpliwością na zdjęcia z nowego domku wodołaza :) Quote
KrystynaS Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Tak togaa - czekamy na relację i fotorelację :lol: Quote
togaa Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 I po wizycie.... Pani bardzo powściagliwa i oszczędna w słowach i czynach , ale po wygladzie psiego rezydenta widać ze psiowate mają się tam dobrze... Ja byłabym spokojna o los Dorki... Quote
agusiazet Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Super, dziękujemy za wizytę i za potwierdzenie naszych nadziei, co do Dorkowego domu:) Quote
CatAngel Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 :multi::multi::multi::multi::multi::multi: fajnie że psinka ma domek :) Quote
KrystynaS Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 No skoro togaa mówi, że byłaby spokojna o los Dorki to znaczy że nie trzeba się martwić. A ma Dorcia w domku basenik???? :evil_lol: Albo choć oczko wodne??? Quote
iwop Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 Nie zaglądałam tutaj wczoraj , bo miałam sterylke kotki, a tu prosze juz po wizycie :) Togaa dziękujemy bardzo! :) Bardzo się cieszę, że wizyta wypadła pozytywnie :) Quote
togaa Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 A ma Dorcia w domku basenik???? Albo choć oczko wodne??? A stało tam jakies gigantyczne,niebieskie ustrojstwo tego typu... Dorcia ma "miły" zwyczaj tarzania sie we własnych g. więc z wodą ma dużo i często do czynienia...;) Quote
KrystynaS Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 A stało tam jakies gigantyczne,niebieskie ustrojstwo tego typu...No czyli ma Dorka basenik domowy, ogrodowy :multi:. Ale fajnie. Quote
Recommended Posts