agusiazet Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Kochani zaglądajcie czasami wirtualnie do Dorki. Wczoraj przelałam moją deklarację za maj! Quote
iwop Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 ja od paru dni mam problemy z kompem i co napiszę to mi znika...;/ Dziękuemy za kasę :) Quote
iwop Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 Przelew za hotelik Dorki za maj - zrobiony! Quote
Magdalena Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 plakat do ściągnięcia stąd: http://wyslijto.pl/files/download/oy9gw8f4ya zainteresowani niech ściągną go w miarę szybko, bo wyslijto.pl po jakimś czasie kasuje pliki. A najlepiej żeby ktoś kto może udostępnić jakiś serwer ściągnał sobie plakat i wrzucił gdzieś indziej, gdzie na pewno nie zniknie. Quote
iwop Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 [quote name='Magdalena']plakat do ściągnięcia stąd: http://wyslijto.pl/files/download/oy9gw8f4ya zainteresowani niech ściągną go w miarę szybko, bo wyslijto.pl po jakimś czasie kasuje pliki. A najlepiej żeby ktoś kto może udostępnić jakiś serwer ściągnał sobie plakat i wrzucił gdzieś indziej, gdzie na pewno nie zniknie. Dziękuję bardzo :) Już ściągnęlam... Quote
iwop Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 Plakat Dorki na wrzucie: http://w200.wrzuta.pl/obraz/2sYOwTKOXaV/plakat_dorki Quote
KrystynaS Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Cudny blond wodołaz Domek Dorki MUSI mieć basenik. Gdzie jej będzie tak dobrze jak w baseniku :lol: Quote
tibby Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Cudna dziewuszka :) I ten uśmiechnięty pycholek :) Quote
agusiazet Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Malutka, nikt dzisiaj do Ciebie nie zajrzał, więc ciotka to naprawia i robi hop na pierwszą! Quote
kaskadaffik Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Nie taka malutka ;) ale się Panience urosło już, szok! zapraszam na nasz bazarek http://www.dogomania.pl/threads/208714-Miski-zabawki-ciuszki-smaczki-musisz-zagl%C4%85dn%C4%85%C4%87!!13-06 Quote
tibby Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Tak jak ją obserwuję to mi się bardzo smutno robi, że nie mogę jej wziąć - cudna laska z niej :( Quote
agusiazet Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 tibby napisał(a):Tak jak ją obserwuję to mi się bardzo smutno robi, że nie mogę jej wziąć - cudna laska z niej :( Znajdzie super domek - jestem pewna!!! Może trzeba czasu, może innych ogłoszeń, sama nie wiem czego jeszcze, ale znajdzie, na pewno:) Quote
agusiazet Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Dzisiaj byłam w hoteliku i kto mnie przywitał Dorcia:) Oczywiście wcześniej wypluskana w sadzawce! Śliczna z niej sunia i taka radosna:) Quote
agusiazet Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 A, zapomniałam napisać, że zapłaciłam za Dorki sterylizację, tak, że pod względem finansów jest wszystko wyrównane:) Quote
tibby Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 To miałaś pewnie "mokre" przywitanie :) Ach, kochana mała :) Quote
agusiazet Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 tibby napisał(a):To miałaś pewnie "mokre" przywitanie :) Ach, kochana mała :) Przywitanie tak, ale zaraz poszły na jedzonko, więc wiele się na Dorkę nie napatrzyłam. Potem biegały małe psy od Basi, wszystkie takie urocze, przytulaśne, przyjacielskie i radosne, tylko Radar darł na mnie ryjka:) Quote
iwop Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 od kilku dni jestem bez netu i dzisiaj pożyczylam od siostry blueconect... Jakoś ostatnio jest niespecjalnie... Wróbelek wprawdzie żyje, ale ogonek ma jakiś taki marny :( Codziennie "uczę" go latać... Chyba założe mu watek bo to bardzo wzruszajće,,, Dora... Możecie mi wierzyć, albo nie - średnio co tydzień dostaje maila w jej sprawie - "zakochałam się,,, jest piękna itp. itd." Potem prośba o wiecej zdjęć. Więc wysyłam piękne zdjęca z hoteliku i... albo cisza albo " "oh, nie myslałam, że ona taka duża1 A przecież Dora jest średnia... Ech... Quote
KrystynaS Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 No czyli te osoby nie zakochały się w Dorce, tylko w swoim wyobrażeniu o niej. Quote
Recommended Posts