Alicja Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Aniu , nie zadeklaruję nic , nie dam rady , bo 7 kwietnia idę do szpitala i muszę niestety teraz wyjść na prostą z wszystkim co mam do popłacenia do końca kwietnia ...muszę popłacić sobie do przodu aby potem o czymś nie zapomnieć Quote
ania z poznania Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Alicjo, ważne żebyś była. I trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku :kciuki: Quote
baster i lusi Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Cioteczki zaglądnijcie do Ralfika on tak potrzeb uje waszej pomocy. Quote
baster i lusi Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 cioteczki kto jeszcze wspomoże Ralfika grosikiem. Quote
ania z poznania Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Rafik tak ślicznie prosi :) Quote
anka105 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Ja dam 20 zł jednorazowej opłaty, oki? Nie stać mnie na więcej a bardzo zależy mi na Raficzku. Quote
ageralion Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Nooo znalazlam Rafika :) Piekny! Czyli z nim prawdopodobnie nasz Kenzo bedzie jechal do Bogatyni? Umawiam transport na przyszly weekend, bedzie ok? Quote
ania z poznania Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Będzie super. Chciałam go jeszcze ciachnąć, ale Marek odradza, mówi, że najpierw niech się wyciszy. Quote
Viris Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Ja niestety również nie mogę pomóc finansowo, mamy za dużo psiaków pod opieką. jeśli jednak pozakładam zalegające od miesięcy bazarki na nasze psiaki plus "tiróweczkę" którą zgłosiłam dziewczynom z Lublina, pomyślę o bazarku dla Rafiszonka :) Quote
ageralion Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Nie ma to jak braki z podstawowki ;) Kenzo ma kastracje w czwartek, wiec trasport umawiam na wtorek 08.03. Nie wiem jak ja wyliczylam ten weekend :oops:;) Quote
fioneczka Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 [quote name='Viris']Potwierdzam wpłatę 100 zł z Balbinkowego konta na konto Rafika z Ostrowca. Jeśli Balbince zabraknie funduszy to proszę o info - postaramy się oddać tą wpłatę jakimś bazarkiem! Ogromnie dziękujemy.[/QUOTE] [B]muszę prosić Cię o bazarek na balb-[COLOR="#ff0000"][SIZE="3"]Inkę, mała miała wylew :placz: na leczenie zostało 117 zł[/SIZE][/COLOR] [/B] [url]http://www.dogomania.pl/threads/201616-Balbinka-jedzie-do-BOGATYNII!-)-DZIEKUJEMY-WSZYSTKIM-ZA-DEKLARACJE!!?p=16404871&viewfull=1#post16404871[/url] proszę pomóżcie :placz: Quote
Ajula Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 widziałam dziś waszego Rafika, poglaskałam po łebku :) taki kochany bidulek, patrzył błagalnie, żeby się nim zająć śliczny nieduży piesek Quote
ania z poznania Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Ajulo, jest świetny, nauczy się czego trzeba i do domku! Quote
anka105 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Mam nadzieje że Raficzek szybko sie nauczy wszytkiego :) Quote
Viris Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Ponieważ fioneczka już raz pokazała w tym wątku całą klasę jaką posiada strzelając fochami i kasując treść swoich postów informuję że założę pieniądze które zostały pożyczone z konta Balbinki (100 zł) i zwrócę je. Nie życzę sobie pisania do mnie takich wiadomości jak właśnie dostaję. Mam wiele psów pod opieką i dlatego prosiłam o pomoc dla Rafika. Dlatego że nie mam czasu siedzieć i wystawiać bazarków, a psy którym zobowiązałam się w ten sposób pomóc niestety czekają w kolejce (dopiero wystawiłam bazarek dla Zuzi Tirówki) bo flaki sobie wypruwam żeby ratować inne, te nie w typie jakieś rasy. Będę musiała w wolnej chwili te pieniądze zdobyć na bazarku - więc Rafikowy bazarek na jego szkolenie niestety przejdzie na dalszy plan. Ja jestem zadłużona po ratowaniu swojej suki, a nie mam czasu na pracę bo fioneczka tupie nóżkami i mnie ponagla. Nawet nie zjadłam jeszcze śniadania, bo byłam dziś u bezdomnych psów, załatwiłam kolejne kilogramy karmy, byłam u wczoraj zgłoszonych szczeniąt których nie mamy gdzie zabezpieczyć. A teraz mam sesję zdjęciową psów które szukają domów. Potem bym zjadłą śniadanie, ale nie bo tupot nóżek fioneczki odebrał mi apetyt i czas na to żeby coś zjeść. Gdybym wiedziała że pieniądze oferuje tak podła i perfidna osoba to nigdy w życiu nie sięgnęłabym po nie!!! NIGDY! Rozumiem że Balbinka potrzebuje funduszy i napisałam że wystawię dla niej bazarek ale jak wiadomo kasa jutro z niego i tak nie wpłynie, w zamian za to dostałam sakrastyczne stwierdzenie że Balbinka miesiąc nie będzie czekać aż raczę wystawić bazarek! No ludzie litości! Quote
fioneczka Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 a ja zacytuję swój post z wątku Ineczki [quote name='fioneczka']przepraszam Cię bardzo z jakimi podłymi wiadomościami ? jedna to prośba o zajrzenie na wątek Rafika bo wiadomość dla Ciebie zostawiłam druga (w odpowiedzi na Twoje PW) to pytanie czy możesz przyspieszyć ewentualne wystawienie bazarku gdyż Inka jest chora teraz a nie później znowu uraziłam ? tak jak na wątku Rafika jakiś czas temu ? proszę Cię przestań niech Rafikowi wyjdą na zdrówko te pieniążki ... ja sobie z Ineczką jakoś poradzę jeśli chcesz zrobić przelew to zrób go dla Ani na Rafika ... tam również bardzo jest kasa potrzebna[/QUOTE] największym błędem jaki zrobiłam to zwrócenie się do Ciebie o pomoc i zacytowanie Twojego postu odnośnie "spłaty długu" [quote name='Viris']Ponieważ fioneczka już raz pokazała w tym wątku całą klasę jaką posiada strzelając fochami i kasując treść swoich postów [/QUOTE] to jeszcze odnośnie tej części wypowiedzi: zaangażowałam się w pomoc Rafikowi (wydzwaniałam, szukałam kasy, itp) i nie ja a Ty strzeliłaś focha na wątku kiedy napisałam że należałoby ruszyć pupy i zacząć działać pomimo iż nie napisałam tego personalnie do Ciebie, przeprosiłam Cię kulturalnie na wątku i zabrałam doopę z miejsca gdzie nie byłam mile widziana wszystkie moje posty można przywrócić jeśli zajdzie konieczność ... jako mod masz taką możliwość Quote
agaga21 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 [quote name='Viris'] Potem bym zjadłą śniadanie, ale nie bo tupot nóżek fioneczki odebrał mi apetyt i czas na to żeby coś zjeść. Gdybym wiedziała że pieniądze oferuje tak podła i perfidna osoba to nigdy w życiu nie sięgnęłabym po nie!!! NIGDY! [/QUOTE] a mi się wydaje, że to właśnie ty pokazałaś "klasę":shake: jak dla mnie żenada. Quote
agnieszka32 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Viris - daj spokój, jak się to czyta - Twoje posty, to ręce opadają. :roll: Ja wpłacę na konto Fioneczki 100 zł ze swoich własnych pieniędzy, możesz czuć się zwolniona z "długu". Nikt mi nic nie musi oddawać, nikomu niczego nie wytknę i nawet znajdę czas na zjedzenie kolacji ;) Quote
fioneczka Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Aga dziękuję ... ja zrobię bazarek, mam kilka rzeczy. Może wystarczy to co Ineczka ma. Quote
ania z poznania Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Cioteczki kochane, Rafik przypomina się finansowo :). 8-go jedzie do Bogatyni, z deklaracji ma 80zł. Kto jeszcze pomoże Rafikowi w edukacji :razz:? Quote
Viris Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Tak oczywiście, wszystkich przepraszam. Moja suka wybrała sobie zły czas na umieranie. Dlatego poprosiłam o pomoc dla Rafika -[U] bo nic dla niego nie mogłam zrobić[/U] (jeżdżąc codziennie kilka razy do weta u siebie i do innego miasta na diagnostykę)i nic nie zrobiłam. Dziękuje wszystkim kolejny raz którzy wsparli ratowanie psiaka i proszę o dalszą pomoc - to młody fantastyczny pies, tylko trzeba mu jeszcze pokazać co to znaczy dobre wychowanie. Quote
baster i lusi Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 [quote name='ania z poznania']Cioteczki kochane, Rafik przypomina się finansowo :). 8-go jedzie do Bogatyni, z deklaracji ma 80zł. Kto jeszcze pomoże Rafikowi w edukacji :razz:?[/QUOTE] Cioteczki proszę zajrzyjcie do Ralfika ma szanse na szkolenie tylko odwieczny problem brak funduszy. Quote
Recommended Posts