ageralion Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Rafi wczoraj pokazal na co go stac :cool3: Rozwalil transporter i probowal zdemolowac auto oraz powarkiwac na Kenzo. Na szczescie, Kenzo go olal i nie dal sie sprowokowac inaczej bylo by kiepsko :mdleje:Na szczescie Rafi nie ma w sobie ani grama agresji, a szkody wyniknely z wielkiego entuzjazmu i niepohamowanej radosci oraz prob dostania sie do kierowcy ;) Dojechali szczesliwie wczoraj po 22 :) Quote
baster i lusi Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='ageralion']Rafi wczoraj pokazal na co go stac :cool3: Rozwalil transporter i probowal zdemolowac auto oraz powarkiwac na Kenzo. Na szczescie, Kenzo go olal i nie dal sie sprowokowac inaczej bylo by kiepsko :mdleje:Na szczescie Rafi nie ma w sobie ani grama agresji, a szkody wyniknely z wielkiego entuzjazmu i niepohamowanej radosci oraz prob dostania sie do kierowcy ;) Dojechali szczesliwie wczoraj po 22 :)[/QUOTE] a to łobuz z niego:crazyeye::mad: Quote
ania z poznania Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Łobuz ale kochany :) Rozmawiałam z Markiem, brak mu słów na to jak Rafik jest zaniedbany, wychowawczo i fizycznie. Mówi, że jest świetnym psiakiem, bardzo spragnionym kontaktu z człowiekiem, cieszącym się całym sobą, na spacerze był jedną wielką radością, że ktoś się nim zajmuje, głaszcze go, poświęca mu czas. Będzie fantastycznym psiakiem :). Quote
chita Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 moj przlew dzis poszedl, a z Rafika zywe sreberko widze:evil_lol: Quote
ania z poznania Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 dzięki wielkie :). Srebro, bardzo kochane. Rafik jest w pokoju z dwoma innymi psami, Marek mówi, że nie będzie się czuł samotny, to są psy, które są zgodne. Quote
agaga21 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='ania z poznania']dzięki wielkie :). Srebro, bardzo kochane. Rafik jest w pokoju z dwoma innymi psami, Marek mówi, że nie będzie się czuł samotny, to są psy, które są zgodne.[/QUOTE] to pewnie jest w tym, który jest podzielony na boksy. Quote
ania z poznania Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 Rozmawiałam z Markiem, Rafik robi pierwsze postępy- mniej skacze :multi:! Za dwa-trzy tygodnie powinno już być idealnie. Miał znowu bardzo dużo robaków, jest już odrobaczony, miał je też chyba w płucach, ale już sytuacja opanowana, w poniedziałek powtórka, później szczepienia. Do ludzi fantastyczny, bardzo słodki, bardzo go Marek chwali, do psów różnie- w pokoju mieszka z Balbinką i goldenem, z nimi super, natomiast jak tylko wybiega do ogrodu na lekcję to pierwsze co to biegnie awanturować się do psów w kojcach, nad tym Marek pracuje. Wieczorem zrobię rozliczenie, ślicznie dziękuję wszystkim za wpłaty :) Quote
fioneczka Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 byłam dziś u dzieciaków Diabeł tasmański ... bo tak Rafika nazywa Marek :diabloti: jest świetny taki mały, kompaktowy, stafikowy nawet bym rzekła w doopie motorek ogarnął już że na ludziófff nie można kicać :p ... pojętna bestia koleś wydaje z siebie dźwięki jakich w życiu nie słyszałam :crazyeye: to jest połączenie szczeku, warkotu, lamentu, wycia i nie wiem czego jeszcze w jednym :roll: brak chłopakowi dobrych manier ale myślę ze za dwa tygodnie to on będzie jak szwajcarski zegarek śmigał :p mam fotki ... niedługo wrzucę Quote
ania z poznania Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 [quote name='fioneczka']mam fotki ... niedługo wrzucę[/QUOTE] Ooooo! Asiu, kochana jesteś! To szybko ogarnął, Marek mówił, że dwa-trzy tygodnie będzie na to potrzebował! Quote
ania z poznania Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Ciotki, pilnie potrzebny DT/DS dla 3-letniej astki, Cziki, zobaczcie jakie cudo! http://www.dogomania.pl/threads/204076-PILNE-Apel-o-pomoc-dla-%C5%82agodnej-astki Macie jakieś pomysły???? Quote
ania z poznania Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Dzięki, Asiu :)! http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/psy/IMG_0270.jpg Słodki jest chłopczyk, już sobie wyobrażam jaki będzie za miesiąc. Quote
fioneczka Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 jutro albo w nocy wrzucę filmik teraz Młodszy trzeszczy że mu net zabieram :roll: Quote
baster i lusi Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Jaka śliczna postawa.A ta fotka cudna. http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/psy/IMG_0270.jpg Quote
baster i lusi Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='baster i lusi']nicnasile 1 bukiet róż:multi: Wpłata 5 zł dziękujemy:loveu: Sowillo 2 bukiet róż:multi: Wpłata 10 zł dziękujemy:loveu: Ardnas 1 bukiet róż:multi:: Wpłata 5 zł dziękujemy:loveu: Ulka18 2 bukiety róż:multi:wpłata 15 zł dziękujemy:loveu: Baster i lusi 1 bukiet róż:multi:wpłata 5 zł ---------------------------------------------------------------- 40 zł dziękujemy wszystkim kupującym:loveu: FIONECZKA ZRZEKA SIĘ CZĘŚCI INKI NA RZECZ RALFIKA:loveu::multi: z mojego bazarku cegiełkowego jest 40 zł które przelałam na konto Ani. Aniu jak dojdzie wpłata potwierdz na tym wątku. http://www.dogomania.pl/threads/203362-PSIAKI-W-POTRZEBIE.-DO-08-03-do-godz-22-Zr%C3%B3b-sobie-prezent-na-dzie%C5%84-kobiet!/page2 Quote
fioneczka Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [video=youtube;OxNOIig5RDY]http://www.youtube.com/watch?v=OxNOIig5RDY[/video] Quote
ania z poznania Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 jejku, wielkie dzięki, Grażynko, Asiu, kochane jesteście :)! Quote
baster i lusi Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Z BAZARKU MISZ-MASZ DLA RALFIKA PRZELAŁAM 16 ZŁ.PROSZĘ O POTWIERDZENIE NA WĄTKU JAK DOJDZIE WPŁATA. http://www.dogomania.pl/threads/202925-Misz-masz-na-utrzymanie-psiak%C3%B3w-w-hotelu-do-10-03-do-godz-20/page4 Quote
anka105 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Jeju Rafik nie do poznania jak go zobaczyłam :) Super , o niebo lepiej wygląda i zachowuje się. Mam nadzieję że szybko się wszystkiego nauczy. Dziewczyny kochane jesteście że mu tak pomogłyście, mam go cały czas na sumieniu, że nie byłam mu w stanie pomóc, :( to dzięki Viris, (ja ją w to wciągnęłam,:( ) ona pomogła mi a wy nam z Rafikiem, za co naprawdę BARDZO BARDZO BARDZO ŚLICZNIE DZIĘKUJE ;) Quote
Viris Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Masakra jak on teraz pieknie wygląda. A będzie już tylko lepiej. Dzięki ogromne za nowe zdjęcia i filmik - on tym ogonem wywijał cały czas. A dźwięki rzeczywiście wydaje koszmarne.. w samochodzie też tak było jak jechałyśmy. Właśnie szykuję dla przystojniaka bazarek :) przepraszam że to tyle trwało. Quote
ania z poznania Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 Kurcze, no ja nie słyszałam go, ale już pan Andrzej z pierwszego hotelu mi o nich mówił :). Quote
Recommended Posts