Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rafi wczoraj pokazal na co go stac :cool3: Rozwalil transporter i probowal zdemolowac auto oraz powarkiwac na Kenzo. Na szczescie, Kenzo go olal i nie dal sie sprowokowac inaczej bylo by kiepsko :mdleje:Na szczescie Rafi nie ma w sobie ani grama agresji, a szkody wyniknely z wielkiego entuzjazmu i niepohamowanej radosci oraz prob dostania sie do kierowcy ;)

Dojechali szczesliwie wczoraj po 22 :)

• Replies 339
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ageralion']Rafi wczoraj pokazal na co go stac :cool3: Rozwalil transporter i probowal zdemolowac auto oraz powarkiwac na Kenzo. Na szczescie, Kenzo go olal i nie dal sie sprowokowac inaczej bylo by kiepsko :mdleje:Na szczescie Rafi nie ma w sobie ani grama agresji, a szkody wyniknely z wielkiego entuzjazmu i niepohamowanej radosci oraz prob dostania sie do kierowcy ;)

Dojechali szczesliwie wczoraj po 22 :)[/QUOTE]

a to łobuz z niego:crazyeye::mad:

Posted

Łobuz ale kochany :)

Rozmawiałam z Markiem, brak mu słów na to jak Rafik jest zaniedbany, wychowawczo i fizycznie. Mówi, że jest świetnym psiakiem, bardzo spragnionym kontaktu z człowiekiem, cieszącym się całym sobą, na spacerze był jedną wielką radością, że ktoś się nim zajmuje, głaszcze go, poświęca mu czas. Będzie fantastycznym psiakiem :).

Posted

[quote name='ania z poznania']dzięki wielkie :). Srebro, bardzo kochane. Rafik jest w pokoju z dwoma innymi psami, Marek mówi, że nie będzie się czuł samotny, to są psy, które są zgodne.[/QUOTE]
to pewnie jest w tym, który jest podzielony na boksy.

Posted

Rozmawiałam z Markiem, Rafik robi pierwsze postępy- mniej skacze :multi:! Za dwa-trzy tygodnie powinno już być idealnie.
Miał znowu bardzo dużo robaków, jest już odrobaczony, miał je też chyba w płucach, ale już sytuacja opanowana, w poniedziałek powtórka, później szczepienia.
Do ludzi fantastyczny, bardzo słodki, bardzo go Marek chwali, do psów różnie- w pokoju mieszka z Balbinką i goldenem, z nimi super, natomiast jak tylko wybiega do ogrodu na lekcję to pierwsze co to biegnie awanturować się do psów w kojcach, nad tym Marek pracuje.

Wieczorem zrobię rozliczenie, ślicznie dziękuję wszystkim za wpłaty :)

Posted

byłam dziś u dzieciaków

Diabeł tasmański ... bo tak Rafika nazywa Marek :diabloti:
jest świetny
taki mały, kompaktowy, stafikowy nawet bym rzekła
w doopie motorek
ogarnął już że na ludziófff nie można kicać :p ... pojętna bestia

koleś wydaje z siebie dźwięki jakich w życiu nie słyszałam :crazyeye:
to jest połączenie szczeku, warkotu, lamentu, wycia i nie wiem czego jeszcze w jednym :roll:

brak chłopakowi dobrych manier ale myślę ze za dwa tygodnie to on będzie jak szwajcarski zegarek śmigał :p

mam fotki ... niedługo wrzucę

Posted

[quote name='baster i lusi']nicnasile 1 bukiet róż:multi: Wpłata 5 zł dziękujemy:loveu:
Sowillo 2 bukiet róż:multi: Wpłata 10 zł dziękujemy:loveu:
Ardnas 1 bukiet róż:multi:: Wpłata 5 zł dziękujemy:loveu:
Ulka18 2 bukiety róż:multi:wpłata 15 zł dziękujemy:loveu:
Baster i lusi 1 bukiet róż:multi:wpłata 5 zł
----------------------------------------------------------------
40 zł dziękujemy wszystkim kupującym:loveu:

FIONECZKA ZRZEKA SIĘ CZĘŚCI INKI NA RZECZ RALFIKA:loveu::multi:

z mojego bazarku cegiełkowego jest 40 zł które przelałam na konto Ani.
Aniu jak dojdzie wpłata potwierdz na tym wątku.
http://www.dogomania.pl/threads/203362-PSIAKI-W-POTRZEBIE.-DO-08-03-do-godz-22-Zr%C3%B3b-sobie-prezent-na-dzie%C5%84-kobiet!/page2

Posted

Jeju Rafik nie do poznania jak go zobaczyłam :) Super , o niebo lepiej wygląda i zachowuje się. Mam nadzieję że szybko się wszystkiego nauczy. Dziewczyny kochane jesteście że mu tak pomogłyście, mam go cały czas na sumieniu, że nie byłam mu w stanie pomóc, :( to dzięki Viris, (ja ją w to wciągnęłam,:( ) ona pomogła mi a wy nam z Rafikiem, za co naprawdę BARDZO BARDZO BARDZO ŚLICZNIE DZIĘKUJE ;)

Posted

Masakra jak on teraz pieknie wygląda. A będzie już tylko lepiej. Dzięki ogromne za nowe zdjęcia i filmik - on tym ogonem wywijał cały czas.

A dźwięki rzeczywiście wydaje koszmarne.. w samochodzie też tak było jak jechałyśmy.

Właśnie szykuję dla przystojniaka bazarek :) przepraszam że to tyle trwało.