wtatara Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 [quote name='Foksia i Dżekuś']Mam nadzieje Wandziu ,ze dziewczyny stana na wysokości zadania i pomogą .Niestety ja mam swoje psy w hotelu ,za które place sama ,za jednego w połowie pomaga mi kolezana,sama finansuje paliwo ,telefony i leczenie ,a do tego mam swoje dwa chore psy i jestem przed weselem córki wiec nie mogę pomóc.[/QUOTE] wejście na watek tez bardzo ważny . Dziękuję Quote
wtatara Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 [quote name='coronaaj']Cos sie chyba pomylilo, pisza na Pudlach w Potrzebie, ze Dudzia adoptowana?[/QUOTE] Alu trzeba napisać aby sprostowali Quote
Energy Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [quote name='wtatara']Alu trzeba napisać aby sprostowali[/QUOTE] Zaraz napiszę na wątku pudlowym, że Dudzia dalej szuka domku. Quote
Equus Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Co tam u Dudzinki? A przy okazji - zajrzyjcie proszę do innego pudla - też czarnego i do tego dość młodego ale... zawsze są jakieś ale... potrzebna kasa jak zwykle ale i dobre fluidy... http://www.dogomania.pl/threads/205892-Czarny-pudel-skazany-na-do%C5%BCywotni%C4%85-samotnosc-brakuje-tylko-160z%C5%82-do-dania-mu-szansy!! Quote
wtatara Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 Dudzia ma sie bardzo dobrze, jest super- kochaja się z Dropsem. Ma wilczy apetyt. Teraz ma byc szczepienie p/ wsciekliznie.Wówczas zostanie zważona Quote
Energy Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Poproszę o numer telefonu kontaktowy w sprawie Dudzi, chcę zaktualizować na wątku pudli w potrzebie. Quote
Energy Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='wtatara']mój 694 48 15 20[/QUOTE] Dziękuję zaraz zmienię:lol: Quote
masuimi33 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 a kuku ja też zaglądam do ślicznego szkielecika, cieszę się ze ma taki dobry DT Quote
TERESA BORCZ Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 o raju, dopiero teraz zauważyłam Dudzię, toż to wypisz wymaluj mój starowinek PROMYK? Że też miała takiego pecha aby trafic do lodowatej ARKTYKI!!!! Jak dobrze że ma dobrą opieke, będę zagladac i takze szukac jej domku!! Quote
wtatara Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 witam nastepne osoby. Dudzia została zaszczepiona na wsciekliznę i dostała jednak lek za uszka i znów poszło 65 zł. Pieniązki sie niestety konczą Quote
wtatara Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 Dudzia jest na minusie 24 zł. Waży 6 kg. i ma sie coraz lepiej Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='wtatara']Dudzia jest na minusie 24 zł. Waży 6 kg. i ma sie coraz lepiej[/QUOTE] Wandziu ,a czy juz mozna ja ogłaszac ,Jezli tak wyslij prosze info i zdjecia na maial(z opisem jej histori ) Quote
wtatara Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 Dzięki- w sobotę zrobię nowe fotki w plenerze to wszystko wyślę Quote
mshume Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 iestety nie mogę pomóc finansowo, ale odwiedzam ślicznotkę :) Quote
Equus Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 dziewczyny, pamiętam o Dudzi ale w tym nmiesiącu nie dam juz rady, postaram się coś wysupłać w czerwcu... sorry :( Quote
wtatara Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 ja w tej chwili mam jednego tymczasowicza, dwa swoje,Dudzia u koleżanki i w hoteliku za karmę sunię, której zmarł włsciciel Quote
wtatara Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 niestety dopóki nie będę mieć jakiś pieniążków Dudzia nie będzie mieć zbadanej krwi i zrobionych ząbków. jedzonko jej musimy dać a z badaniem będziemy czekać.Jak była afera z Arktyką na wątku było gorąco , Dudzię zabrałam i skończyła się sensacja. Po prostu mam na przyszłość nauczkę- dopóki nie będzie deklaracji nie robię nic. Quote
wtatara Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 nie wiem, muszę zadzwonić do weta. To dobrze że mam takiego weta co bierze jak namniej Quote
paulinken Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Ja Dudzi jaiś pieniążek prześlę, albo zrobię bazarek. Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 [quote name='wtatara']niestety dopóki nie będę mieć jakiś pieniążków Dudzia nie będzie mieć zbadanej krwi i zrobionych ząbków. jedzonko jej musimy dać a z badaniem będziemy czekać.Jak była afera z Arktyką na wątku było gorąco , Dudzię zabrałam i skończyła się sensacja. Po prostu mam na przyszłość nauczkę- dopóki nie będzie deklaracji nie robię nic. Wandziu czasem nawet deklaracje nie wystarcza bo ludzieczasem szukaja dziury w całym i potem sie wycofują dlatego nauczyłam sie liczyć sama na siebie i moich przyjaciół. Ja tylko zastanawiam sie kto Dzudzie umiescił u Aktyki i jezeli to zrobił to przeciez płacił jej za ten niby hotel ,a teraz nie ma kto na leczenie dac?nic z tego nie rozumiem Quote
Recommended Posts