Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Foksia i Dżekuś']Mam nadzieje Wandziu ,ze dziewczyny stana na wysokości zadania i pomogą .Niestety ja mam swoje psy w hotelu ,za które place sama ,za jednego w połowie pomaga mi kolezana,sama finansuje paliwo ,telefony i leczenie ,a do tego mam swoje dwa chore psy i jestem przed weselem córki wiec nie mogę pomóc.[/QUOTE]

wejście na watek tez bardzo ważny . Dziękuję

• Replies 780
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o raju, dopiero teraz zauważyłam Dudzię, toż to wypisz wymaluj mój starowinek PROMYK? Że też miała takiego pecha aby trafic do lodowatej ARKTYKI!!!! Jak dobrze że ma dobrą opieke, będę zagladac i takze szukac jej domku!!

Posted

witam nastepne osoby. Dudzia została zaszczepiona na wsciekliznę i dostała jednak lek za uszka i znów poszło 65 zł.
Pieniązki sie niestety konczą

Posted

niestety dopóki nie będę mieć jakiś pieniążków Dudzia nie będzie mieć zbadanej krwi i zrobionych ząbków.
jedzonko jej musimy dać a z badaniem będziemy czekać.Jak była afera z Arktyką na wątku było gorąco , Dudzię zabrałam i skończyła się sensacja. Po prostu mam na przyszłość nauczkę- dopóki nie będzie deklaracji nie robię nic.

Posted

[quote name='wtatara']niestety dopóki nie będę mieć jakiś pieniążków Dudzia nie będzie mieć zbadanej krwi i zrobionych ząbków.
jedzonko jej musimy dać a z badaniem będziemy czekać.Jak była afera z Arktyką na wątku było gorąco , Dudzię zabrałam i skończyła się sensacja. Po prostu mam na przyszłość nauczkę- dopóki nie będzie deklaracji nie robię nic.

Wandziu czasem nawet deklaracje nie wystarcza bo ludzieczasem szukaja dziury w całym i potem sie wycofują dlatego nauczyłam sie liczyć sama na siebie i moich przyjaciół.
Ja tylko zastanawiam sie kto Dzudzie umiescił u Aktyki i jezeli to zrobił to przeciez płacił jej za ten niby hotel ,a teraz nie ma kto na leczenie dac?nic z tego nie rozumiem