Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 780
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszyscy przeżywałysmy stan biednego kotka, jednak najbardziej przezyła to Celinka. Dość że pilnowała Dudzię po zabiegu, to jeszcze opiekowała się maluchem.Spała z nimi na podłodze na materacu , zeby Dudzia nie próbowała w nocy skakać na łóżko

Posted

Przesłałam parę groszy na Dudzię.
Czy możecie napisać co u niej bo ostatnio mało wieści :( Jak ona się czuje po zabiegu? Rozumiem, ze to była sterylizacja + wycięcie listwuy mlecznej oraz wyrywanie zębów? Czyli Dudzia teraz dostaje tylko mokrą karmę?

Posted

Equus-bardzo dziękuje za pieniążki
Dudzia czuje sie bardzo dobrze. Je juz i sucha i mokra karmę. Jednak jest to karma dla nerkowców. Dzisiaj poszło znów 70 zł na karmę i 40 zł na miesko swieze.

Posted

usunął jej chyba 3 ząbki , reszta wyczyszczona i panna ma śliczny pachnący pyszczek.

Dzisiaj znów kupiłam jej srodek na kleszcze bo wczoraj ze spaceru przyniosła 2. W kwietniu miała na kleszcze ale przestało działać. Wczoraj jednak w nią nie weszły- całe szczęście, bo tylko brakuje jej jakis powikłan po kleszczach

Posted

wtatara napisał(a):
Juz uzupełniłam

nie żebym się czepiała ale moje wpłaty nie zaksięgowałaś, ja wiem że duża nie była ale zawsze to coś (na 2 praparaty p/kleszczowe wystarczy) ;)