zenobiusz flores Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Hej, Azory ! Dawaj tu ciotkom buziaka ! Quote
Kocurek Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Prawie nikt nie zaglada do cudnego Azorka....Gdzie te cioteczki?:) Quote
zenobiusz flores Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Pewno zajęte .......hopsaj cudny Azorry na pierwszą . Quote
Awit Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Czemu Paczek ma bana, na długo, wie ktoś coś?? Quote
PaulinKa030894 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Witam wszystkie dobre cioteczki :D Przeczytałam cały wątek o Azorku , smutno mi że dalej nie może znaleźć domku;( Nikt kompletnie nie dzwonił w jego sprawie ? http://www.psy24.pl/942-EMIR---Fundacja-dla-Ratowania-Zwierzat-Bezdomnych-.html A może tutaj by mu pomogli ? Z takich fundacji ludzie też chętnie adoptują psiaki ? Quote
Kocurek Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 No wlasnie jak tam Azorek?Apetyt mu nadal dopisuje:) Quote
mari23 Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Awit napisał(a):Czemu Paczek ma bana, na długo, wie ktoś coś?? PACZEK ma bana za wypowiedzi na innym wątku, nie wiem, na jak długo i nie wiem, czy będzie chciał na dogo wrócić, skoro mu wolności słowa odmawiają..... szkoda :( ja mam awarię komputera - złamałam więc zasadę i w pracy zaglądam do Azorka - wciąż bezdomnego Azorka... :( Quote
Kocurek Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Azorku mam nadzieje,ze dalej przychodzisz sie stolowac...i masz sie dobrze...? Quote
zenobiusz flores Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Awit napisał(a):Czemu Paczek ma bana, na długo, wie ktoś coś?? Nie wiem, ale z tym banowaniem to lekka przesada ......tuz przed smiercia zbanowano np Talcott - wystarczy inna opinia od wiekszosci i ban . Quote
Awit Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Paczek, wróć na dogo, tylko może inaczej formułuj te BARDZO odmienne opinie...... Quote
mari23 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Kocurek napisał(a):Azorku mam nadzieje,ze dalej przychodzisz sie stolowac...i masz sie dobrze...? mam dobrą wiadomość, ale też i wielką prośbę: Azorek znajdzie DS.... ale wcześniej PILNIE konieczny jest w tej okolicy DT lub hotelik dla tegoż Azorka - na około tydzień, od 1 do 8 maja - potem już pojedzie do swojego DS!!! pomocy - czy ktoś przygarnie na tydzień małego Arorka (on taki.... 1,5 jamnika na wysokość - łapki wyższe, tułów podobny ;)) dla bezpieczeństwa Azorka zabranie go na ten tydzień jest konieczne !!! PACZEK się przeprowadzi i kiedy już pozałatwia wszystko, co w przeprowadzką związane - zabierze Azorka, a my będziemy zmieniać tytuł wątku..... tylko najpierw ten tydzień.... kto pomoże? gdybym nie mieszkała tak daleko, wzięłabym go jako dwunastego..... ale to zbyt daleko - POMOCY !!!! Quote
zenobiusz flores Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Kto mieszka w okolicy ? Kto jest z Pultuska ? Quote
malagos Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Ja mnieszkam niedaleko, ale nie pomogę. Mam ogromny problem z moja tymczasowiczką Nuką http://www.dogomania.pl/threads/204879-Jamniczka-Nuka-po-operacji-traci-DT-co-będzie-Pomocy.?p=16767053#post16767053 Quote
zenobiusz flores Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Moze masz kogos kto moglby go na ten tydzien przetrzymac.... Quote
Awit Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 O rany!! Szykuje się Azorkowi domek stały, u Paczka?? Tylko się przeprowadzają?? Co z nim będzie przez te dni?? Kto pomoże? Może do kojca ktoś by dał radę? Quote
zenobiusz flores Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Kto jest jeszcze z okolic Pultuska ? Quote
mari23 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Awit napisał(a):O rany!! Szykuje się Azorkowi domek stały, u Paczka?? Tylko się przeprowadzają?? Co z nim będzie przez te dni?? Kto pomoże? Może do kojca ktoś by dał radę? chyba najlepiej do kojca - jeśli tam zostanie, a dom opustoszeje - kto wie, gdzie pójdzie ich szukać i co go czeka... a w nowe miejsce trzeba przewieźć wiele zwierząt.... Azorka na końcu.... Quote
zenobiusz flores Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 A juz niedlugo beda strzelac w Polsce do bezdomniakow........w nowej ustawie nie bedzie zakazu strzelania do bezdomnych zwierzat . Quote
Awit Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 A nie mogą go wziąć i oddać do kojca gdzieś w hoteliku płatnym? Kurcze. Ale, że Paczek ma wziąć Azorka.... Nic nie mówił o zmianie miejsca zamieszkania, ależ nas zaskoczył pozytywnie. Matko jedyna, żeby Azor nie zginął gdzieś:-( Quote
Recommended Posts