MaDi Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 [quote name='ladySwallow']Rex ma allegro cegiełkowe?[/QUOTE] Było trzeba zrobić nowe. Tak wyglądało poprzednie: [url]http://upload.allegro.pl/show_item.php?item=1473696456[/url] Quote
LadyS Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Widzę, że macie swoje konto - dasz radę zrobić na nim to allegro? Quote
MaDi Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 [quote name='barbara.h']Czy jest gdzieś banerek Rexa?[/QUOTE] Niestety nie ma. Możesz kogoś poprosić o zrobienie? Dopiero wróciłam, został w hotelu. Przygotowania, podróż jaki i rozpakowanie były ciężkie:( Quote
MaDi Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 [quote name='ladySwallow']Widzę, że macie swoje konto - dasz radę zrobić na nim to allegro?[/QUOTE] Może umówię się z Tobą jakoś na tygodniu i zrobimy aukcję? Sama nigdy nie robiłam takich akcji,ta była zrobiona przez As_ko. Quote
LadyS Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 [quote name='MaDi']Może umówię się z Tobą jakoś na tygodniu i zrobimy aukcję? Sama nigdy nie robiłam takich akcji,ta była zrobiona przez As_ko.[/QUOTE] Nie ma sprawy, jutro np. mam wolny cały dzień, wracam do domu z badań ok. 10 rano i potem siedzę już ;) Nauczysz się, będziesz mogła potem sama wymiatać :lol: Quote
MaDi Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 [quote name='ladySwallow']Nie ma sprawy, jutro np. mam wolny cały dzień, wracam do domu z badań ok. 10 rano i potem siedzę już ;) Nauczysz się, będziesz mogła potem sama wymiatać :lol:[/QUOTE] Dam Ci znać co i jak bo ja mam cały dzień zajęć z okienkami;) Quote
LadyS Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 [quote name='MaDi']Dam Ci znać co i jak bo ja mam cały dzień zajęć z okienkami;)[/QUOTE] Spoko, wiesz gdzie mieszkam - zapowiedz się 10 minut wczesniej jak coś i wpadaj ;) Quote
sacred PIRANHA Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 [quote name='ladySwallow']Spoko, wiesz gdzie mieszkam - zapowiedz się 10 minut wczesniej jak coś i wpadaj ;)[/QUOTE] a po co Ci te 10 minut? chodzisz po domu nago czy co?:-P a może TZ? :-) Quote
LadyS Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 [quote name='sacred PIRANHA']a po co Ci te 10 minut? chodzisz po domu nago czy co?:-P a może TZ? :-)[/QUOTE] Hih, no a jak, trza się ubrać na szybcika ;) Quote
MaDi Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 [quote name='sacred PIRANHA']a po co Ci te 10 minut? chodzisz po domu nago czy co?:-P a może TZ? :-)[/QUOTE] Nie powiem i nawiedzę gołodupców.;) Quote
MaDi Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 [quote name='IVV']a co z Rexem ?[/QUOTE] Reks jest w hotelu u zoopsychologa na stacjonarnym szkoleniu. Wszyscy którzy znają tego psa nie oczekują cudów.... Quote
barbara.h Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 [quote name='MaDi']Niestety nie ma. Możesz kogoś poprosić o zrobienie? Dopiero wróciłam, został w hotelu. Przygotowania, podróż jaki i rozpakowanie były ciężkie:([/QUOTE] Poprosiłam GrubbaRybba może znajdzie chwilkę i nam zrobi:multi: Quote
MaDi Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 [quote name='barbara.h']Poprosiłam GrubbaRybba może znajdzie chwilkę i nam zrobi:multi:[/QUOTE] Wspaniale. Quote
jola_li Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Słuchajcie - a propos allegro mam taki pomysł - Lilka_a robi czasem bazarki na których można kupić projektowane przez Nią bardzo gustowne szablony do allegro. Teraz takiego bazarku nie ma, ale może zgodziłaby się przygotować szablon dla Reksa za wpłatę na wskazanego przez Nią psa? Jestem gotowa zapłacić. Jeśli chcecie, mogłabym jutro pomyśleć nad tekstem. Quote
LadyS Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 [quote name='jola_li']Słuchajcie - a propos allegro mam taki pomysł - Lilka_a robi czasem bazarki na których można kupić projektowane przez Nią bardzo gustowne szablony do allegro. Teraz takiego bazarku nie ma, ale może zgodziłaby się przygotować szablon dla Reksa za wpłatę na wskazanego przez Nią psa? Jestem gotowa zapłacić. Jeśli chcecie, mogłabym jutro pomyśleć nad tekstem.[/QUOTE] Ale chodzi o allegro cegiełkowe? Myślę, że tutaj to nie ma aż takiego znaczenia - ale za jakiś czas, gdy szkoleniowiec ogarnie psa, na pewno przyda się takie allegro adopcyjne z szablonem. Quote
Vicky31 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Witam na wątku Reksa , oglądałam całą akcję w TV program UWAGA...MaDi jesteś wspaniałą osobą , tyle dobrego robisz tym zwierzętom jesteście wielcy... cała LSOZ Trzymam kciuki za Reksa, chodź z tego co czytałam łatwo nie będzie...ale wszystko jest możliwe, przecież ten psiak musi mieć szanse na lepsze życie. Quote
MaDi Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 [quote name='ladySwallow']Ale chodzi o allegro cegiełkowe? Myślę, że tutaj to nie ma aż takiego znaczenia - ale za jakiś czas, gdy szkoleniowiec ogarnie psa, na pewno przyda się takie allegro adopcyjne z szablonem.[/QUOTE] Lady jest rodzina która czeka na Reksa tylko specjalista musi sprawdzić czy on może tam trafić. Quote
MaDi Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 [quote name='Vicky31']Witam na wątku Reksa , oglądałam całą akcję w TV program UWAGA...MaDi jesteś wspaniałą osobą , tyle dobrego robisz tym zwierzętom jesteście wielcy... cała LSOZ Trzymam kciuki za Reksa, chodź z tego co czytałam łatwo nie będzie...ale wszystko jest możliwe, przecież ten psiak musi mieć szanse na lepsze życie.[/QUOTE] Witam serdecznie i dziękuje za miłe słowa. Quote
LadyS Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 [quote name='MaDi']Lady jest rodzina która czeka na Reksa tylko specjalista musi sprawdzić czy on może tam trafić.[/QUOTE] A, no tak. No to nie wiem :lol: Quote
MaDi Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 [quote name='ladySwallow']A, no tak. No to nie wiem :lol:[/QUOTE] Ja mam obawy oddać go nawet doświadczonej osobie, zobaczymy jak potoczy się dalej jego historia. Quote
plastelina Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 [url]http://www.dogomania.pl/threads/203559-ksi%C4%85%C5%BCki-ubrania-buty-duperele-do-15.03-na-Nowod%C3%B3wr-i-LSOZ?p=16436145#post16436145[/url] bazarek po połowie na LSOZ i Nowodwór, zapraszam do kupowania i podnoszenia;) Quote
Recommended Posts