andegawenka Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Wysłałam Reksiowi niewielką sumkę, zawsze to pies "kolesia" po fachu, moich dzieci...:roll: Quote
MaDi Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 [quote name='andegawenka']Wysłałam Reksiowi niewielką sumkę, zawsze to pies "kolesia" po fachu, moich dzieci...:roll:[/QUOTE] Super pieniądze na pewno bardzo się przydadzą. Quote
jola_li Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 [quote name='MaDi']Podnoszę i proszę o wsparcie finansowe dla Reksa.[/QUOTE] Obiecałam Reksowi opłacenie wyróżnionego allegro - to jest około 20 zł - w najbliższych dniach wpłacę 30 zł. Rozumiem, że na konto LSOZ? Quote
MaDi Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 [quote name='jola_li']Obiecałam Reksowi opłacenie wyróżnionego allegro - to jest około 20 zł - w najbliższych dniach wpłacę 30 zł. Rozumiem, że na konto LSOZ?[/QUOTE] Reks ma allegro cegiełkowe,jeśli chcesz przekazać jakąś kwotę to na konto fundacji:) [url]http://upload.allegro.pl/show_item.php?item=1473696456[/url] Quote
MaDi Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 [quote name='IVV']i jak sie chlopak zachowuje ?[/QUOTE] Kiepsko...wczoraj nie udało się go wyprowadzić z boksu tak się nakręcił bo inne psy szczekały:( Quote
andegawenka Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Nerwowy, nie ma co się dziwić, tyle przeszedł... Quote
MaDi Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 [quote name='andegawenka']Nerwowy, nie ma co się dziwić, tyle przeszedł...[/QUOTE] Ja to wszystko rozumie i dlatego reks trafi do specjalisty. Quote
IVV Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 przeciez on nigdy nie byl normalnie traktowany :( dobrze ,ze ktos chce z nim pracowac...niestety jego stan jest wytworem glupoty czlowieka ... Quote
MaDi Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 [quote name='assa']Reksiu, co u ciebie?[/QUOTE] Nadal różki:shake: Quote
barbara.h Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Kurcze, no szkoda, dobrze, że zajmie się nim fachowiec, mam nadzieję, ze się uda:multi: Quote
IVV Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 musi sie udac !!! przeciez dostal szanse od losu i zostal od tych .......zabrany przez normalnych ludzi ,wiec musi byc to jakis znak ! trzymam kciuki!!!! Quote
andegawenka Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 [quote name='MaDi']Podnosimy.[/QUOTE] [IMG]http://www.picturesanimations.com/3/3d_smileys/0044.gif[/IMG] Quote
MaDi Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 [quote name='andegawenka'][IMG]http://www.picturesanimations.com/3/3d_smileys/0044.gif[/IMG][/QUOTE] Cudne są Twoje animacje. Quote
MaDi Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 [quote name='andegawenka']To silny pies, pewnie dominant...[/QUOTE] Niestety ale po to mamy specjalistów przecież też muszą z czegoś żyć:evil_lol: Quote
MaDi Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 [quote name='IVV']to kiedy zaczynacie?[/QUOTE] Jutro Reks jedzie do hotelu niestety nie udało się zebrać funduszy nawet na pokrycie kosztów pobytu i leczenia w klinice:( Quote
jola_li Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 [quote name='MaDi']Jutro Reks jedzie do hotelu niestety nie udało się zebrać funduszy nawet na pokrycie kosztów pobytu i leczenia w klinice:([/QUOTE] MaDi, a może jeszcze raz zrobić allegro (wyróżnione) z innym tytułem i nowym tekstem? Quote
andegawenka Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 [quote name='jola_li']MaDi, a może jeszcze raz zrobić allegro (wyróżnione) z innym tytułem i nowym tekstem?[/QUOTE] [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/28/28_2_8v.gif[/IMG] Quote
MaDi Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 [quote name='jola_li']MaDi, a może jeszcze raz zrobić allegro (wyróżnione) z innym tytułem i nowym tekstem?[/QUOTE] Też o tym pomyślałam ale muszę sprawdzić czy można wystawić jeszcze raz zmodyfikowana treść ja niestety nie znam się na tym kompletnie. Quote
jola_li Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 No pewnie że można, jeżeli wystawia się nową aukcję :-). Quote
Recommended Posts