P78 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 [COLOR=red][B]Sorry za posta, ale sprawa TRAGICZNA!!! POMOCY!!! SZUKAMY LUDZI DO INTERWENCJI!!! [url]http://www.dogomania.pl/threads/202888-OSTRO%C5%81%C4%98KA-i-okolice-potrzebna-natychmiastowa-interwencja[/url][/B][/COLOR] Quote
Nadziejka Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 [FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=yellowgreen]Ostrowiaczki pozdrawiamy:bye::thumbs:mocno serdecznie kciuki trzymamy[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Agnieszka_K Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 cześć dziewczyno, cześć chłopaku:) Quote
mala_czarna Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Mało coś do nas ludzi zagląda :roll: Rozmawiałam dzisiaj z Małgosią i doszłyśmy do wniosku, że może najlepiej w pierwszej kolejności zrobić kastrację Miko. Za foczkę będzie zwrot ze skarbonki sterylkowej, ale za kastrację musimy zapłacić. A pieniążków za dużo niestety nie mamy. Quote
Atomowka Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Ja też zaglądam do Foczki i Miko A wiecie ile wyniesie kastracja Miko? Quote
mala_czarna Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 [quote name='Atomowka']Ja też zaglądam do Foczki i Miko A wiecie ile wyniesie kastracja Miko?[/QUOTE] Heh, z tego wszystkiego nawet nie dopytałam :( Weszłam teraz na konto. Doszła deklaracja od Agnieszki i od Ewy :) Dzięki dziewczyny!! Ewunia, to 10 zł deklarcja, a 10 to niby za kurteczkę, która poszła do dalszej licytacji?? :) Quote
Atomowka Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 To jak możesz to zapytaj, bo on będzie ciachany tam u Gosi tak ? Quote
Tattoi Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Tak. Będzie strasznie drooooggggoooo....Było jechac na narty? Mówiłam? :-))) Quote
Nadziejka Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 [quote name='mala_czarna']Heh, z tego wszystkiego nawet nie dopytałam :( Weszłam teraz na konto. Doszła deklaracja od Agnieszki i od Ewy :) Dzięki dziewczyny!! Ewunia, to 10 zł deklarcja, a 10 to niby za kurteczkę, która poszła do dalszej licytacji?? :)[/QUOTE]:painting::Dog_run::thumbs:tak cioteczko tak , za psiapsiunki mocno trzymam! bedzie niedlugo bazarusiek dla tych cudownych istotek:loveu: Quote
mala_czarna Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 [quote name='ewa gonzales']:painting::Dog_run::thumbs:tak cioteczko tak , za psiapsiunki mocno trzymam! bedzie niedlugo bazarusiek dla tych cudownych istotek:loveu:[/QUOTE] Ewa, dziękuję!! To mi niespodziankę zrobiłas ;) Quote
Atomowka Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 [quote name='Tattoi']Tak. Będzie strasznie drooooggggoooo....Było jechac na narty? Mówiłam? :-)))[/QUOTE] Oj tam mówiłaś, mówiłaś ale i tak warto było Drogo, drogo gadaj tam żeby tanio było;) Quote
Tattoi Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Ty mi powiedz, co u Maliny, a nie ściemniaj tytaj. I kiedy wpadniecie w odwiedziny ? Quote
Tattoi Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Foka i Miko wyciachane. Narazie wszystko w porządku- wybudzone i pochodziły po podwórku. Teraz poszły spać. Quote
kasiek. Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 [quote name='Tattoi']Tak. Będzie strasznie drooooggggoooo...))[/QUOTE] Tattoi ,jak tak strasznie drogo ,to dobrze ,ze moja znajda do tego luksusowego hotelu nie pojechała ,bo bym chleb suchy jadła,ale gryzł by wtedy Ciebie a nie mnie :evil_lol: Podnoszę parkę! Quote
mala_czarna Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 [quote name='Tattoi']Foka i Miko wyciachane. Narazie wszystko w porządku- wybudzone i pochodziły po podwórku. Teraz poszły spać.[/QUOTE] Ja wiem, bo dzwoniłaś. Jakoś reszta ludziów się nie interesuje :( Quote
Agnieszka_K Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 o jak szybko się uwinęłyście:D mam nadzieję, że uda mi się ze słodziakami małymi choć na chwilę zobaczyć przy odbieraniu Sarci:loveu: A do ogłoszeń Miko trzeba chyba jakiś filmik dołączyć, żeby jego cudne usposobienie pokazać! :wolfie: Quote
AniaGucio Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Hej Kamila! Deklaracji stałej na razie nie mogę dać, ale obiecuję, że wpłacę jakąś sumkę na psiaczki na początku marca :) Quote
Nadziejka Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Sercem sie z wami radosnie cieszymy , ze juz ,,po,, , ze psiaczki maja sie dobrze:painting::modla::thumbs:mocno trzymamy za zdrowko cudnych pieknosci [COLOR=orange]Rudaszaka[/COLOR][COLOR=black] i [/COLOR][COLOR=navy]Czarnuszkowej nini!jak dzisiaj psiapsiunki?[/COLOR] Quote
auraa Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 śliczne maluchy ale nie mogę nijak pomóc. Quote
LadyS Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Ciotka :evil_lol: a zrobiłaś im wydarzenie na Fb? Quote
Atomowka Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 [quote name='Tattoi']Ty mi powiedz, co u Maliny, a nie ściemniaj tytaj. I kiedy wpadniecie w odwiedziny ?[/QUOTE] A Malina żyje sobie spokojnie, coraz weselsza i bardziej otwarta na kontakty z ludźmi. Lubi sobie jeszcze czasami siknąć do umywalki czy wanny ale dają radę A w odwiedziny z wielką chęcią bym wpadał, ale obawiam się,że najbliższe 2 weekendy odpadają Quote
magenka1 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 ja też coś podeślę na maluchy ale najpierw muszę przelać stałe , ale pamiętam i zaglądam Quote
Atomowka Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Tattoi ile kosztowało ciachnięcie Miko ? Jak nie chcesz tu to napisz na PW Quote
mala_czarna Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 [quote name='Agnieszka_K'] A do ogłoszeń Miko trzeba chyba jakiś filmik dołączyć, żeby jego cudne usposobienie pokazać! :wolfie:[/QUOTE] Bez dwóch zdań słodziak jest, to prawda :) [quote name='AniaGucio']Hej Kamila! Deklaracji stałej na razie nie mogę dać, ale obiecuję, że wpłacę jakąś sumkę na psiaczki na początku marca :)[/QUOTE] Aniu, bardzo dziękuję. Tym bardziej, że już dostaliśmy od Ciebie pieniążki :) [quote name='ewa gonzales']Sercem sie z wami radosnie cieszymy , ze juz ,,po,, , ze psiaczki maja sie dobrze:painting::modla::thumbs:mocno trzymamy za zdrowko cudnych pieknosci [COLOR=orange]Rudaszaka[/COLOR][COLOR=black] i [/COLOR][COLOR=navy]Czarnuszkowej nini!jak dzisiaj psiapsiunki?[/COLOR][/QUOTE] Nie byłam dzisiaj. Pół dnia spędziłam w schronisku, poźniej kolejnego Ostrowiaka zawiozłyśmy do Astaroth, a później pognałyśmy z chorym psiakiem do weta w Wawce. Pojadę chyba do Tattoi w przyszły weekend. [quote name='auraa']śliczne maluchy ale nie mogę nijak pomóc.[/QUOTE] Nie szkodzi, liczy się, że zajrzałaś :) [quote name='ladySwallow']Ciotka :evil_lol: a zrobiłaś im wydarzenie na Fb?[/QUOTE] A skąd. Czekałam aż będą ciachnięte ;) Zabiorę się za to jak już wydobrzeją. [quote name='magenka1']ja też coś podeślę na maluchy ale najpierw muszę przelać stałe , ale pamiętam i zaglądam[/QUOTE] Bardzo, bardzo dziękuję :) [quote name='Atomowka']Tattoi ile kosztowało ciachnięcie Miko ? Jak nie chcesz tu to napisz na PW[/QUOTE] Nie ma tajemnic, zwłaszcza w finansach :) Kastracja kosztowała 200 złotych. Quote
Recommended Posts