Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=red][B]Sorry za posta, ale sprawa TRAGICZNA!!! POMOCY!!! SZUKAMY LUDZI DO INTERWENCJI!!!
[url]http://www.dogomania.pl/threads/202888-OSTRO%C5%81%C4%98KA-i-okolice-potrzebna-natychmiastowa-interwencja[/url][/B][/COLOR]

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mało coś do nas ludzi zagląda :roll: Rozmawiałam dzisiaj z Małgosią i doszłyśmy do wniosku, że może najlepiej w pierwszej kolejności zrobić kastrację Miko. Za foczkę będzie zwrot ze skarbonki sterylkowej, ale za kastrację musimy zapłacić. A pieniążków za dużo niestety nie mamy.

Posted

[quote name='Atomowka']Ja też zaglądam do Foczki i Miko
A wiecie ile wyniesie kastracja Miko?[/QUOTE]

Heh, z tego wszystkiego nawet nie dopytałam :(

Weszłam teraz na konto. Doszła deklaracja od Agnieszki i od Ewy :) Dzięki dziewczyny!!
Ewunia, to 10 zł deklarcja, a 10 to niby za kurteczkę, która poszła do dalszej licytacji?? :)

Posted

[quote name='mala_czarna']Heh, z tego wszystkiego nawet nie dopytałam :(

Weszłam teraz na konto. Doszła deklaracja od Agnieszki i od Ewy :) Dzięki dziewczyny!!
Ewunia, to 10 zł deklarcja, a 10 to niby za kurteczkę, która poszła do dalszej licytacji?? :)[/QUOTE]:painting::Dog_run::thumbs:tak cioteczko tak , za psiapsiunki mocno trzymam! bedzie niedlugo bazarusiek dla tych cudownych istotek:loveu:

Posted

[quote name='ewa gonzales']:painting::Dog_run::thumbs:tak cioteczko tak , za psiapsiunki mocno trzymam! bedzie niedlugo bazarusiek dla tych cudownych istotek:loveu:[/QUOTE]

Ewa, dziękuję!! To mi niespodziankę zrobiłas ;)

Posted

[quote name='Tattoi']Tak. Będzie strasznie drooooggggoooo....Było jechac na narty? Mówiłam? :-)))[/QUOTE]

Oj tam mówiłaś, mówiłaś ale i tak warto było

Drogo, drogo gadaj tam żeby tanio było;)

Posted

[quote name='Tattoi']Tak. Będzie strasznie drooooggggoooo...))[/QUOTE]
Tattoi ,jak tak strasznie drogo ,to dobrze ,ze moja znajda do tego luksusowego hotelu nie pojechała ,bo bym chleb suchy jadła,ale gryzł by wtedy Ciebie a nie mnie :evil_lol:
Podnoszę parkę!

Posted

[quote name='Tattoi']Foka i Miko wyciachane.
Narazie wszystko w porządku- wybudzone i pochodziły po podwórku.
Teraz poszły spać.[/QUOTE]

Ja wiem, bo dzwoniłaś. Jakoś reszta ludziów się nie interesuje :(

Posted

o jak szybko się uwinęłyście:D

mam nadzieję, że uda mi się ze słodziakami małymi choć na chwilę zobaczyć przy odbieraniu Sarci:loveu:
A do ogłoszeń Miko trzeba chyba jakiś filmik dołączyć, żeby jego cudne usposobienie pokazać! :wolfie:

Posted

Sercem sie z wami radosnie cieszymy , ze juz ,,po,, , ze psiaczki maja sie dobrze:painting::modla::thumbs:mocno trzymamy za zdrowko cudnych pieknosci [COLOR=orange]Rudaszaka[/COLOR][COLOR=black] i [/COLOR][COLOR=navy]Czarnuszkowej nini!jak dzisiaj psiapsiunki?[/COLOR]

Posted

[quote name='Tattoi']Ty mi powiedz, co u Maliny, a nie ściemniaj tytaj. I kiedy wpadniecie w odwiedziny ?[/QUOTE]

A Malina żyje sobie spokojnie, coraz weselsza i bardziej otwarta na kontakty z ludźmi. Lubi sobie jeszcze czasami siknąć do umywalki czy wanny ale dają radę
A w odwiedziny z wielką chęcią bym wpadał, ale obawiam się,że najbliższe 2 weekendy odpadają

Posted

[quote name='Agnieszka_K']
A do ogłoszeń Miko trzeba chyba jakiś filmik dołączyć, żeby jego cudne usposobienie pokazać! :wolfie:[/QUOTE]

Bez dwóch zdań słodziak jest, to prawda :)

[quote name='AniaGucio']Hej Kamila!
Deklaracji stałej na razie nie mogę dać, ale obiecuję, że wpłacę jakąś sumkę na psiaczki na początku marca :)[/QUOTE]

Aniu, bardzo dziękuję. Tym bardziej, że już dostaliśmy od Ciebie pieniążki :)

[quote name='ewa gonzales']Sercem sie z wami radosnie cieszymy , ze juz ,,po,, , ze psiaczki maja sie dobrze:painting::modla::thumbs:mocno trzymamy za zdrowko cudnych pieknosci [COLOR=orange]Rudaszaka[/COLOR][COLOR=black] i [/COLOR][COLOR=navy]Czarnuszkowej nini!jak dzisiaj psiapsiunki?[/COLOR][/QUOTE]

Nie byłam dzisiaj. Pół dnia spędziłam w schronisku, poźniej kolejnego Ostrowiaka zawiozłyśmy do Astaroth, a później pognałyśmy z chorym psiakiem do weta w Wawce. Pojadę chyba do Tattoi w przyszły weekend.

[quote name='auraa']śliczne maluchy ale nie mogę nijak pomóc.[/QUOTE]

Nie szkodzi, liczy się, że zajrzałaś :)

[quote name='ladySwallow']Ciotka :evil_lol: a zrobiłaś im wydarzenie na Fb?[/QUOTE]

A skąd. Czekałam aż będą ciachnięte ;)
Zabiorę się za to jak już wydobrzeją.

[quote name='magenka1']ja też coś podeślę na maluchy ale najpierw muszę przelać stałe , ale pamiętam i zaglądam[/QUOTE]

Bardzo, bardzo dziękuję :)

[quote name='Atomowka']Tattoi ile kosztowało ciachnięcie Miko ? Jak nie chcesz tu to napisz na PW[/QUOTE]

Nie ma tajemnic, zwłaszcza w finansach :) Kastracja kosztowała 200 złotych.