Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 278
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj,,,,,ale jakos sie zrobil balagan...mnie dotarlo wszystko na czas ale za to okazalo sie, ze nie mam z kim jechac...bu...
moze ktos moze mnie zabrac z Wroclawia?

Posted

...czyli nie kazdy mial problemy...1200 osobom sie udalo...a .... no coz...wiecie, ze ludzie w o/walbrzyskim pracuja za darmo...czyli nic nie biora za pomoc w organizacji-ani za przygotowanie dokumentow do wystawy ani za nic! prosze o troche zrozumienia-wszystkie zwiazki w Polsce placa!

Posted

Heh..ja tylko nie rozumiemjednego - zgłaszałam psa i wpłacałam na wystawie w Kielcach,mam KP - a na poteirdzeniu pisze,że nie zapłacono....O ile jestem w stanie zrozumieć to,że gdy ktoś płaci przelewem na dwa dni przed wystawą to otrzymuje potwierdzenie z adnotają "nie zapłacono" - to conajmniej dziwi mnie brak potwierdzenia zapłaty mojego zgłoszenia...heh....

Posted

[quote name='cockermanka']Heh..ja tylko nie rozumiemjednego - zgłaszałam psa i wpłacałam na wystawie w Kielcach,mam KP - a na poteirdzeniu pisze,że nie zapłacono....O ile jestem w stanie zrozumieć to,że gdy ktoś płaci przelewem na dwa dni przed wystawą to otrzymuje potwierdzenie z adnotają "nie zapłacono" - to conajmniej dziwi mnie brak potwierdzenia zapłaty mojego zgłoszenia...heh....[/quote]

mam nadzieje,z e wyjasnisz wszystko na wystawie :loveu:

Posted

[quote name='cockermanka']Nie wątpię,na liście wystawców jesteśmy,a potwierdzenie zapłaty z pieczątką oddziału wałbrzyskiego mam - szkoda tylko czasu na stanie w kolejce...[/quote]

no wlasnie :roll: :roll:

Posted

A czy ktoś wie może czy ewentualnie będzie możliwość odebrania numerka w późniejszych godzinach, bo zdecydowanie nie będę jechała żeby zdążyć przed 10.00, skoro mój pies ma wejść na ring około 14.00 :angryy: i TO Z WINY ODDZIAŁU ...
na marginesie wysyłam wszystko sporo wcześniej, żeby uniknąć telefonów i nerwów, przy okazji dowiaduje się, że to moja wina, że nie dostałam numerka, bo ... zero argumentacji. W związku z powyższym podjęłam próbę nawiązania kontaktu telefonicznego, by zapytać, jak powyżej ( o możliwość późniejszego odebrania numerka) i cóż.... szczytem było NIE ODBIERANIE telefonu... ja rozumiem zajęty, ale żeby nie odbierać ????:placz:

Posted

Z ciekawości pytam, bo się tam nie wybieram: jak się wam udało otworzyć liste wystawców? Mi w ogóle nie otwiera się strona oddziału. Biorę ją ze strony ZKwP: [URL="http://www.psy.walbrzych.pl"]www.psy.walbrzych.pl[/URL] czyżby zmienił się adres?

Posted

[quote name='gwiezdny-wyslannik']Jeszcze nikt nie przyjechał, a tu już prośby o stawki... Na stronie jest lista wystawców, więc Ci którzy siedzą w rasie mniej więcej powinni wiedzieć co jest zgłoszone.[/quote]

Może w seterach tak, ale spróbuj w takiej rasie jak golden pokojażyć wszytskie psy po nazwiskach właścicieli. Szczególnie te z drugiego końca Polski :lol:

Po za tym, jak Daria pisała, trudno zgadnąć który pies danego właściciela jest wystawiany.

Posted

[quote name='Agappe']to ja prosze o [B]akity[/B] zgłoszonych 13, wiec nie powinno być dużym problemem spisanie tej stawki..

bede baaaardzo wdzieczna za pomoc[/quote]

A ja bardzo ładnie poproszę o Dogi niemieckie :modla: