panienkabubu Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 a do mnie niedawno dzwoniła pani z oddziału z prośbą o ponowne wysłanie reklamy, bo moją zgubiła :roll: och mam tylko nadzieje, ze reklama ukaze sie w katalogu! :mad: Quote
tkacka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 oj,,,,,ale jakos sie zrobil balagan...mnie dotarlo wszystko na czas ale za to okazalo sie, ze nie mam z kim jechac...bu... moze ktos moze mnie zabrac z Wroclawia? Quote
grallinka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 jakos tak nieuwaznie czytalam czy w koncu udalo sie wam otworzyc liste wystawcow,jakby co to pisze,ze juz ona jest i otwiera sie normalnie:cool3: Quote
simbik Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 A ja wbrew obawom dostałam dziś potwierdzenie i wszystko jest ok tzn. numerek i informacja że mam już wszystko opłacone :lol: . Quote
tkacka Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 ...czyli nie kazdy mial problemy...1200 osobom sie udalo...a .... no coz...wiecie, ze ludzie w o/walbrzyskim pracuja za darmo...czyli nic nie biora za pomoc w organizacji-ani za przygotowanie dokumentow do wystawy ani za nic! prosze o troche zrozumienia-wszystkie zwiazki w Polsce placa! Quote
cockermanka Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Heh..ja tylko nie rozumiemjednego - zgłaszałam psa i wpłacałam na wystawie w Kielcach,mam KP - a na poteirdzeniu pisze,że nie zapłacono....O ile jestem w stanie zrozumieć to,że gdy ktoś płaci przelewem na dwa dni przed wystawą to otrzymuje potwierdzenie z adnotają "nie zapłacono" - to conajmniej dziwi mnie brak potwierdzenia zapłaty mojego zgłoszenia...heh.... Quote
panienkabubu Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 [quote name='cockermanka']Heh..ja tylko nie rozumiemjednego - zgłaszałam psa i wpłacałam na wystawie w Kielcach,mam KP - a na poteirdzeniu pisze,że nie zapłacono....O ile jestem w stanie zrozumieć to,że gdy ktoś płaci przelewem na dwa dni przed wystawą to otrzymuje potwierdzenie z adnotają "nie zapłacono" - to conajmniej dziwi mnie brak potwierdzenia zapłaty mojego zgłoszenia...heh....[/quote] mam nadzieje,z e wyjasnisz wszystko na wystawie :loveu: Quote
cockermanka Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Nie wątpię,na liście wystawców jesteśmy,a potwierdzenie zapłaty z pieczątką oddziału wałbrzyskiego mam - szkoda tylko czasu na stanie w kolejce... Quote
panienkabubu Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 [quote name='cockermanka']Nie wątpię,na liście wystawców jesteśmy,a potwierdzenie zapłaty z pieczątką oddziału wałbrzyskiego mam - szkoda tylko czasu na stanie w kolejce...[/quote] no wlasnie :roll: :roll: Quote
cockermanka Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Mam tylko nadzieję,że nie będzie zbyt dużych mgieł po drodze...wyjeżdżamy ok 4 rano...:roll: ...o rany...jak ja wstanę??:evil_lol: Quote
HaNisia Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 A czy ktoś wie może czy ewentualnie będzie możliwość odebrania numerka w późniejszych godzinach, bo zdecydowanie nie będę jechała żeby zdążyć przed 10.00, skoro mój pies ma wejść na ring około 14.00 :angryy: i TO Z WINY ODDZIAŁU ... na marginesie wysyłam wszystko sporo wcześniej, żeby uniknąć telefonów i nerwów, przy okazji dowiaduje się, że to moja wina, że nie dostałam numerka, bo ... zero argumentacji. W związku z powyższym podjęłam próbę nawiązania kontaktu telefonicznego, by zapytać, jak powyżej ( o możliwość późniejszego odebrania numerka) i cóż.... szczytem było NIE ODBIERANIE telefonu... ja rozumiem zajęty, ale żeby nie odbierać ????:placz: Quote
Aussie Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Z ciekawości pytam, bo się tam nie wybieram: jak się wam udało otworzyć liste wystawców? Mi w ogóle nie otwiera się strona oddziału. Biorę ją ze strony ZKwP: [URL="http://www.psy.walbrzych.pl"]www.psy.walbrzych.pl[/URL] czyżby zmienił się adres? Quote
simbik Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Tak, aktualny to: [URL="http://republika.pl/psywalbrzych/"]http://republika.pl/psywalbrzych/[/URL] Quote
maga18 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 POWODZENIA!!! :kciuki: "Nasi" walczą juz 3 min na ringu :) Quote
Martach1 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 czy można by prosić o stawki Australian Silky Terrierów?? Z góry dziękuje :multi: Quote
Cavisia Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 A ja poproszę o cavalier king charles spaniele :) Quote
Agappe Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 to ja prosze o [B]akity[/B] zgłoszonych 13, wiec nie powinno być dużym problemem spisanie tej stawki.. bede baaaardzo wdzieczna za pomoc Quote
gwiezdny-wyslannik Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Jeszcze nikt nie przyjechał, a tu już prośby o stawki... Na stronie jest lista wystawców, więc Ci którzy siedzą w rasie mniej więcej powinni wiedzieć co jest zgłoszone. Quote
Agappe Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Marta, ale niektórzy mają po kilka psów... a poza tym jezeli ja mam to opublikować to musze być pewna stawki, a nie wymyślać sobie z głowy :/ Quote
gwiezdny-wyslannik Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Wiem Daria, wiem dlatego powiedziałam "mniej więcej" :) Quote
Gazuś Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='gwiezdny-wyslannik']Jeszcze nikt nie przyjechał, a tu już prośby o stawki... Na stronie jest lista wystawców, więc Ci którzy siedzą w rasie mniej więcej powinni wiedzieć co jest zgłoszone.[/quote] Może w seterach tak, ale spróbuj w takiej rasie jak golden pokojażyć wszytskie psy po nazwiskach właścicieli. Szczególnie te z drugiego końca Polski :lol: Po za tym, jak Daria pisała, trudno zgadnąć który pies danego właściciela jest wystawiany. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Dobrze, już dobrze ;) Stwierdziłam fakt, że nikt jeszcze nie przyjechał, a spis właścicieli w niektrych rasach wyjaśnia wszystko, jak nie wszystko to część :) Quote
jo-jo Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='Agappe']to ja prosze o [B]akity[/B] zgłoszonych 13, wiec nie powinno być dużym problemem spisanie tej stawki.. bede baaaardzo wdzieczna za pomoc[/quote] A ja bardzo ładnie poproszę o Dogi niemieckie :modla: Quote
Recommended Posts