mysza 1 Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 [quote name='ronja']śmieszny Dziadzio:)[/QUOTE] Zobacz jaki bidny, jak krzyżuje łapki... Ale daje radę ;) Dzisiaj w czasie spaceru zaczepiał Piotrka łapką i zmuszał do głaskania :) Quote
PACZEK Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Szarusiu jestes sliczny tylko ta samotnosc w oczkach:placz:czy ktos Ci da dom pełen miłosci Quote
Awit Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Zauktualizowałam. Szaruś jest bardzo fotogeniczny, w tych błękitach mu do twarzy:-) Pozuje jak model, a na tej fotce co taki jasny wyszedł to niemal jak aniołek wygląda:-) Kochany, drapał prosząc o głaski, super!! Co u lekarza, jak te płucka? Ile on czasu jeszcze tak będzie kasłał... Aha, zapomniałabym...Co z tym bazarkiem? Koosiek a Ty kiedy swoje skończysz? Wujek Paczek ma artykuły i mam nadzieję, że z nimi poczeka, prawda? A dziś moja córka na cmentarzu koło Wołomina znalazła dużego szczeniaka, bidul mieszka tam:-( Uciekł i go nie zgarnęli.... Quote
Ewa Marta Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 To jest kompletnie inny pies, niż w dniu złapania:-) Najbardziej rozczula mnie, jak leży sobie w ciepełku na kocyku... łzy mi się w oczach pokazują normalnie... Quote
Olena84 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 [quote name='mysza 1']Dzisiaj w czasie spaceru zaczepiał Piotrka łapką i zmuszał do głaskania :)[/QUOTE] O matko, a jednak, myslalam ze juz bedzie taki smutny dziadzio, co to nikogo nie potrzebuje, a tu takie zmiany. Chodzilo mi o to ze jak tylko gotowane chce jest to moze moga byc zeby, ale jak mowisz ze ok, to nie wiem. Quote
PACZEK Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 [quote name='Awit']Zauktualizowałam. Szaruś jest bardzo fotogeniczny, w tych błękitach mu do twarzy:-) Pozuje jak model, a na tej fotce co taki jasny wyszedł to niemal jak aniołek wygląda:-) Kochany, drapał prosząc o głaski, super!! Co u lekarza, jak te płucka? Ile on czasu jeszcze tak będzie kasłał... Aha, zapomniałabym...Co z tym bazarkiem? Koosiek a Ty kiedy swoje skończysz? Wujek Paczek ma artykuły i mam nadzieję, że z nimi poczeka, prawda? A dziś moja córka na cmentarzu koło Wołomina znalazła dużego szczeniaka, bidul mieszka tam:-( Uciekł i go nie zgarnęli....[/QUOTE]:lol::lol::lol:oczywiscie ze poczeka one sa dla SZARUSIA ale Cioteczki bazarek musza organizowac same a ja zrobie co zarzadza niech SZARUS zdrowieje i znajdzie swoje miejsce w domku ktory go pokocha na zawsze:loveu: Quote
mysza 1 Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Na pewno już nie jest ten sam ;) Nie jest to pies, który sam się doprasza (no czasem łapką drapnie ale to już jak się rozkręci ;) ) ale bardzo lubi przytulanie, głaskanie. Ja mu robię takie długie sesje wieczorami, jak leży na posłaniu, bo w dzień nie ma mnie, nie mam kiedy. Sam też jak się go zawoła, podejdzie delikatnie i czeka ;) nie wkłada może głowy pod pachę ale ostrożnie czeka na porcję czułości ;) Byliśmy u dr Garncarz, osłuchała dokładnie i uspokoiła mnie. Zadzwoniła do dra Niziołka i ustalili, że nie zmieniamy dawkowania. Nie jest tak źle z gościem ;) tylko strasznie trzeszczy oddychając ale podobno nie ma duszności. Kaszel ma być i jest. To dobry znak. W dni, kiedy jesteśmy w domu dajemuy 3 razy dziennie leki, w pozostałe 2 razy, bo na noc nie wolno. Zapytałam czy może się nam udusić, bo ciągle się o to martwię- nic na to nie wskazuje, po prostu sobie trzeszczy. Może mu to zostać nawet, jak tych wydzielin się pozbędzie. Gdyby było źle, zostają sterydy ale na razie nie ma takie potrzeby. Za ok. 2 tygodnie wizyta u dra Niziołka. Zapłaciłam 40 zł, dostałam 50 % zniżki. :loveu: Quote
koosiek Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 [quote name='Awit'] Aha, zapomniałabym...Co z tym bazarkiem? Koosiek a Ty kiedy swoje skończysz? Wujek Paczek ma artykuły i mam nadzieję, że z nimi poczeka, prawda? A dziś moja córka na cmentarzu koło Wołomina znalazła dużego szczeniaka, bidul mieszka tam:-( Uciekł i go nie zgarnęli....[/QUOTE] Mogę zrobić nawet dziś ;) Nawet wolałabym dziś, bo w przyszłym tygodniu nie bardzo będę miała kiedy przysiąść i ładować zdjęcia. W razie czego podeślijcie mi zdjęcia fantów, opisy i propozycje cen na [email][email protected][/email] Quote
PACZEK Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 [quote name='koosiek']Mogę zrobić nawet dziś ;) Nawet wolałabym dziś, bo w przyszłym tygodniu nie bardzo będę miała kiedy przysiąść i ładować zdjęcia. W razie czego podeślijcie mi zdjęcia fantów, opisy i propozycje cen na [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/QUOTE]Wysłałem wiadomosc na meil.Ja naprawde nie wiem jak wzsłac foto :oops: podajcie nr tel na PW najlepiej z ORANGE a je zdjecia wysle mmsem:crazyeye: Quote
PACZEK Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Po raz kolejny powtarzam NIE POTRAFIE wklejac foto i nie wiem co wystarczy w załacznikach nie potrafie tez rozmawiac po chinsku czy to tak trudno zrozumiec.Oczywiscie zdjecia dotycza Bazorku dla szarusia. Quote
koosiek Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 PACZEK, przyhamuj trochę. Nie wiedziałam, czego dotyczy mail, bo odczytałam go zanim weszłam na wątek, a ten adres służy mi do wszystkich psich spraw, nie tylko do bazarków na Szarusia. Wystarczyło napisać "Cześć, tu PACZEK z dogo, piszę w sprawie bazarku na Szarusia" i wszystko byłoby jasne... I jeżeli piszę na mail, to liczę na odpowiedź też na mail :p Mój nr: 660 116 551, niestety nie w Orange. BTW, ja też chińskiego nie znam, ale polski za to całkiem dobrze i wystarczy mi normalna odpowiedź "nie umiem wstawić złączników do maila" zamiast krzykliwych postów na forum... Quote
PACZEK Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 [quote name='koosiek']PACZEK, przyhamuj trochę. Nie wiedziałam, czego dotyczy mail, bo odczytałam go zanim weszłam na wątek, a ten adres służy mi do wszystkich psich spraw, nie tylko do bazarków na Szarusia. Wystarczyło napisać "Cześć, tu PACZEK z dogo, piszę w sprawie bazarku na Szarusia" i wszystko byłoby jasne... I jeżeli piszę na mail, to liczę na odpowiedź też na mail :p Mój nr: 660 116 551, niestety nie w Orange. BTW, ja też chińskiego nie znam, ale polski za to całkiem dobrze i wystarczy mi normalna odpowiedź "nie umiem wstawić złączników do maila" zamiast krzykliwych postów na forum...[/QUOTE]Wybacz jestem ciut porywczy ale wydawało mi sie ze wiesz dlaczego prosze o pomoc w sprawie bazarku jak ktos mnie nauczy to bede wklejał zdjecia.Bede wdzieczny jezeli pomozesz to wspolnie zrobimy cos dobrego bla SZARUSIA jeszcze raz przepraszam Quote
koosiek Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Zwykle ludzie proszą o pomoc w zrobieniu bazarków, bo nie wiedzą, jak je robić, a nie dlatego, że nie potrafią załadować zdjęć - dlatego to nie było takie oczywiste. Zdjęcia z komputera ładuje się prosto, ja korzystam z [URL]http://imageshack.us/[/URL] - klikasz "BROWSE", wybierasz zdjęcie, w polu "zmiana rozmiaru obrazu wybierasz 640 X 480, klikasz " Prześlij teraz", jak już się załaduje klikasz w miniaturę, potem klikasz prawym przyciskiem myszy w zdjęcie, wybierasz "kopiuj adres obrazka". Pisząc posta wybierasz ikonkę: [IMG]http://www.dogomania.pl/images/editor/insertimage.png[/IMG], wklejasz skopiowany link i tyle. Bazarki (podaj proszę na tym z piłkami ich liczbę): [URL="http://www.dogomania.pl/threads/203513"]Ekspresy do kawy na Szarusia, który latami żył na ulicy... Do 28.03 [/URL] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/203515"]Piłka dla psiaka, na Szarusia, który latami żył na ulicy... Do 28.03 [/URL] Quote
PACZEK Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 :Rose:koosiek wybacz jeszcze raz jestes WIELKA:multi::multi::multi:dzieki w imieniu SZARUSIA jestem do dyspozycji cokolwiek potrzeba :loveu: Quote
Awit Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Paczek dziękujemy, koosiek dziękujemy! Paczek jak dałeś fotki koosiek, na mmsa? Słuchajcie, Szarusiu wybacz maleńki ale muszę to zrobić. Daję Wam linka do psinki z cmentarza, co pisałam wczoraj, że córka widziała psa na cmentarzu... Dziś go dobre ciotki złapały, i to sunia 4m-na:-( Zawiozły do hoteliku ale nie ma kasy na pobyt, a siedzi z suką złapaną dwa dni temu. [U][url]http://www.dogomania.pl/threads/203470-Cmentarz-ko%C5%82o-Wo%C5%82omina-samotna-sunia-z%C5%82apana!-B%C5%81AGAMY-o-pomoc-finansow%C4%85!!?p=16427580#post16427580[/url][/U] Quote
PACZEK Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Foto wysłałem mmsem na podany nr tel a ta bida z cmentarza to serce sciska Quote
Paula95 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Przepraszam za off. Pilnie potrzebna osoba do sprawdzenia domu w Warszawie(Wawer) dla suni ON. Kto pomoże? :smile: Proszę pisać na PW:smile: Quote
PACZEK Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 :lol:Witamy jak tam wikend w SZARUSIOWYM domku moze odwiedza go Cioteczki:loveu: Mamy nadzieje ze chłopak zdrowieje i chumorek mu dopisuje Quote
Bjuta Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Zapisuję sobie Szarusia, niestety w tej chwili nie jestem w stanie pomóc inaczej niż symbolicznie, ale to chociaż dyszkę wysyłam. Quote
Awit Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 To już kolejna niedziela Szarusia w domku u Myszy1:-) A dziś się dowiedziałam, że bida z cmentarza jednak nie pojedzie do dt i jest dramat, bo nie ma dla nie nic:-( Quote
mysza 1 Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 [quote name='Paula95']Przepraszam za off. Pilnie potrzebna osoba do sprawdzenia domu w Warszawie(Wawer) dla suni ON. Kto pomoże? :smile: Proszę pisać na PW:smile:[/QUOTE] Mogę sprawdzić. [quote name='Bjuta']Zapisuję sobie Szarusia, niestety w tej chwili nie jestem w stanie pomóc inaczej niż symbolicznie, ale to chociaż dyszkę wysyłam.[/QUOTE] Wielkie dzięki za pomoc. [quote name='PACZEK']Co tam w niedziele słychac SZARUSIU[/QUOTE] Powoli leci ;) W weekend byłam na dosyć intensywnym szkoleniu ;) więc nie byłam na dogo ale u Szarusia dobrze. Dzisiaj odebrałam fakturę za karmę wet ale nie ma co ukrywać, że je ją niechętnie i rzadko, muszę mu więc gotować. Kupiłam mu więc witaminy, bo w tym gotowanym to nie ma ich za wiele, Szaruś ma problemy ze skórą i ogólnie nie jest w dobrej formie więc się przydadzą. Kupiłam coś w paście, z kwasami omega 3 i 6, oczywiście artysta nie chce tego jeść, muszę sztuczki stosować ;) Te witaminy to Calo-pet, podobno bardzo dobre. Quote
mysza 1 Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 [quote name='koosiek'] Bazarki (podaj proszę na tym z piłkami ich liczbę): [URL="http://www.dogomania.pl/threads/203513"]Ekspresy do kawy na Szarusia, który latami żył na ulicy... Do 28.03 [/URL] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/203515"]Piłka dla psiaka, na Szarusia, który latami żył na ulicy... Do 28.03 [/URL][/QUOTE] Wielkie dzięki za bazarki i fanty :loveu::loveu::loveu: Quote
PACZEK Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Jesli chodzi o sztuczki to dobrze robi obecnosc drugiego psiaczka przy karmieniu u moich to działa.A skora to morze byc tarczyca naszej suni pomogł Eltroxin ale niech wet sie ustosunkuje.Prosimy pogłaskac SZARUSIA i powodzenia. Quote
Awit Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Kochany Szaruś pewnie zaczyna dostrzegać swoje szczęście:-) Mysza dopisałam 40zł do wydatków, za te preparaty też dopisać tą nową fakturę? Tylko nie znam kwoty. Quote
Recommended Posts