Jump to content
Dogomania

Uratowany w ostatniej chwili...szuka domku!Gutek-kto da mu szansę??

Recommended Posts

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cleo2008']narazie zapisuje i kibicuje...[/QUOTE]
Dziękuję za obecność na wątku, jest nam bardzo potrzebne wasze wsparcie. Te psiaki tam się marnują....i cierpią

Posted

Dziękujemy Wszystkim za przybycie i obecność :lol:

paulinken

Myślę, że sterylki są lepszym rozwiązaniem niż tabletki... ale właśnie, co zrobić po zabiegu?
I to jest najgorsze co zrobić :-(

Posted

[quote name='paulinken']Myślę, że sterylki są lepszym rozwiązaniem niż tabletki... ale właśnie, co zrobić po zabiegu? :([/QUOTE]
My nawet byśmy pozbierali na sterylki, ale jest kłopot co zrobic po zabiegu. Trzeba wyleczyć psiaki...

Posted

Maluchy wyglądają jakby miały uczulenie na pchły. Mogę przesłać preparaty na odpchlenie dla maluchów. Potrzebne mi info ile ich jest i ile na ok ważą. Tak czy inaczej maluchy trzeba przebadać. Mogę pomóc w zdiagnozowaniu i ewentualnym leczeniu psiaków tańszym kosztem, ale niestety później musiały by znaleźć jakieś miejsce.

Posted

[quote name='Ania_i_Kropka']Maluchy wyglądają jakby miały uczulenie na pchły. Mogę przesłać preparaty na odpchlenie dla maluchów. Potrzebne mi info ile ich jest i ile na ok ważą. Tak czy inaczej maluchy trzeba przebadać. Mogę pomóc w zdiagnozowaniu i ewentualnym leczeniu psiaków tańszym kosztem, ale niestety później musiały by znaleźć jakieś miejsce.
O, to lubię, Aniu - oferta konkretnej pomocy. Myślisz o pomocy medycznej w Olsztynie?

Posted

[quote name='Ania_i_Kropka']Maluchy wyglądają jakby miały uczulenie na pchły. Mogę przesłać preparaty na odpchlenie dla maluchów. Potrzebne mi info ile ich jest i ile na ok ważą. Tak czy inaczej maluchy trzeba przebadać. Mogę pomóc w zdiagnozowaniu i ewentualnym leczeniu psiaków tańszym kosztem, ale niestety później musiały by znaleźć jakieś miejsce.
Aniu, to cudownie, ale co później z psami?? Musimy znaleźć dla nich jakiś tymczas, albo domek i wtedy można je partiami leczyć.