dudson13 Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 [quote name='Igiełka']melduje że rozsyłam :lol:[/QUOTE] Dziękuję z całego serca Quote
giselle4 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 tam pomoc jest konieczna...ludzie ,ludzie:"( Quote
fiorsteinbock Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='Igiełka']Tych bid teraz to coraz więcej..[/QUOTE] Jestem na zaproszenie :) Coz...serce sciska bo sa cudowne i zyja w takich warunkach :( a jest opcja, zeby ktos je dokarmial chocby co drugi dzien? Quote
Edi100 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 A moze udało by się ściągnąć weta, żeby zbadał psinki? Było by wiadomo czym leczyć, jak i ile by to kosztowało. Quote
fiorsteinbock Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Sa piekne...przesle chocby kilka grosikow. Dziewczyny, tylko poki nie wyleczy sie skóry raczej nie ma co szukac ds, wiecie jak ludzie reaguja na choroby :( Quote
dudson13 Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 [quote name='Cleo2008']narazie zapisuje i kibicuje...[/QUOTE] Dziękuję za obecność na wątku, jest nam bardzo potrzebne wasze wsparcie. Te psiaki tam się marnują....i cierpią Quote
paulinken Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Myślę, że sterylki są lepszym rozwiązaniem niż tabletki... ale właśnie, co zrobić po zabiegu? :( Quote
Igiełka Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Dziękujemy Wszystkim za przybycie i obecność :lol: paulinken Myślę, że sterylki są lepszym rozwiązaniem niż tabletki... ale właśnie, co zrobić po zabiegu? I to jest najgorsze co zrobić :-( Quote
dudson13 Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 [quote name='paulinken']Myślę, że sterylki są lepszym rozwiązaniem niż tabletki... ale właśnie, co zrobić po zabiegu? :([/QUOTE] My nawet byśmy pozbierali na sterylki, ale jest kłopot co zrobic po zabiegu. Trzeba wyleczyć psiaki... Quote
Ania_i_Kropka Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Maluchy wyglądają jakby miały uczulenie na pchły. Mogę przesłać preparaty na odpchlenie dla maluchów. Potrzebne mi info ile ich jest i ile na ok ważą. Tak czy inaczej maluchy trzeba przebadać. Mogę pomóc w zdiagnozowaniu i ewentualnym leczeniu psiaków tańszym kosztem, ale niestety później musiały by znaleźć jakieś miejsce. Quote
malagos Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='Ania_i_Kropka']Maluchy wyglądają jakby miały uczulenie na pchły. Mogę przesłać preparaty na odpchlenie dla maluchów. Potrzebne mi info ile ich jest i ile na ok ważą. Tak czy inaczej maluchy trzeba przebadać. Mogę pomóc w zdiagnozowaniu i ewentualnym leczeniu psiaków tańszym kosztem, ale niestety później musiały by znaleźć jakieś miejsce. O, to lubię, Aniu - oferta konkretnej pomocy. Myślisz o pomocy medycznej w Olsztynie? Quote
dudson13 Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 [quote name='Ania_i_Kropka']Maluchy wyglądają jakby miały uczulenie na pchły. Mogę przesłać preparaty na odpchlenie dla maluchów. Potrzebne mi info ile ich jest i ile na ok ważą. Tak czy inaczej maluchy trzeba przebadać. Mogę pomóc w zdiagnozowaniu i ewentualnym leczeniu psiaków tańszym kosztem, ale niestety później musiały by znaleźć jakieś miejsce. Aniu, to cudownie, ale co później z psami?? Musimy znaleźć dla nich jakiś tymczas, albo domek i wtedy można je partiami leczyć. Quote
Igiełka Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 To byłoby wspaniałe tylko jak słusznie Dudson zauważyła co potem/ Quote
dudson13 Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 Nie zapominajcie o nas! Kochane psiaki do tulenia i kochania polecają sie Quote
grzenka Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Ale może faktycznie najpierw trzeba je odpchlić? Quote
Igiełka Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Trzeba by ruszyć ze zbiórką na ten cel i leczenie :roll: Quote
dudson13 Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Oki, to w takim razie ja zacznę skromnie - 10zł na dobry początek na leczenie psów. Quote
Recommended Posts