Jump to content
Dogomania

Uratowany w ostatniej chwili...szuka domku!Gutek-kto da mu szansę??

Recommended Posts

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asia_M napisał(a):
Pokazuj się na pierwszej stronce Guciu

Nie chcę zapeszać ale pojawiła się szansa na domek dla Gucia. Moc FB zadziałała. Trzymam kciuki.

Posted

Gucio pojechał do domu:lol::lol::lol:

Zamieszkał w Olsztynie, niedaleko mojej babci więc będę miała chłopaka na oku.
Dzisiaj zaszczepiłam Gutka przed wyjazdem do domku. Państwo dostali wskazówki jak karmić przystojniaka, który zrobił się za gruby. Dzisiaj ważył 8,4 kg

Posted

o losie a to niespodzianka super:):):):)Aniu rozumiem wypatrzyli go w lecznicy czy z ogłoszenia???ale w sumie nieważne, ekstra cieszę się:):):):)ogłoszen nie kasuję bo może innego pieska będzie można proponować zainteresowanym:)

Posted

anetek100 napisał(a):
o losie a to niespodzianka super:):):):)Aniu rozumiem wypatrzyli go w lecznicy czy z ogłoszenia???ale w sumie nieważne, ekstra cieszę się:):):):)ogłoszen nie kasuję bo może innego pieska będzie można proponować zainteresowanym:)

Anetko, nie kasuj, bo na miejscu został barciszek Gutka. Jak ktoś się zdecyduje to go przywieziemy.

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

"Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Lukasz C. lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"

• 5 months later...