Jump to content
Dogomania

Uratowany w ostatniej chwili...szuka domku!Gutek-kto da mu szansę??

Recommended Posts

Posted

Dudson a możeby pomyśleć nad bazarkiem cegiełkowym na leczenie psiaków zapewne będzie ono długotrwałe a na to potrzeba środków. Jeszcze gdzie psiaki ulokować na czas leczenia? :roll:

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Igiełka napisał(a):
Dudson a możeby pomyśleć nad bazarkiem cegiełkowym na leczenie psiaków zapewne będzie ono długotrwałe a na to potrzeba środków. Jeszcze gdzie psiaki ulokować na czas leczenia? :roll:

Pomysł dobry - zajęłabyś się tym??? Ja porozysłam jeszcze wątek, bo mało nas tutaj

Posted

daśka napisał(a):
nie wiem,czy psiki były odrobaczone....jeżeli nie,to określcie mniej więcej ich wagę,to kupię tabletki na odrobaczenia i prześlę na wskazany adres.

Dziękujemy, czekam na info od koleżanki, ktora ma zajechać do psów.

Posted

dudson13 napisał(a):
Igiełko, a jak zrobić ten cegiełkowy bazarek??

Nie możecie według regulaminu allegro zrobić cegiełkowego allegro,ale można to obejsć w banalny sposób tj nie używajcie słów charytatywna,cegiełki itd ale możece napisać,że zbieracie pieniądze na lepszy los psiaków ,ich leczenie itd.Cegiełki i charytatywne należą do fundacji....chociaż ja raz wystawiłam i nic się nie stało.Najlepiej wystawić zdjęcia (tylko nie na maila) za jakąś kwotę i poprostu je wywołać i wysłać do kupujących.Wystawia się np 100 po 5 zł plus koszt wysyłki i do osób które zakupią wysłać wywołane zdjęcie.Nie wiem jaki jest teraz koszt wywołania,ale nie sądzę aby było droższe niż 1 zł,więc pozostałą kwotę macie na psiaki.

Posted

[FONT=Verdana]Psiaki w lecznicy mogłyby zostać na czas diagnozy więc ok tygodnia później trzeba by było znaleźć dla nich jakieś miejsce. U mnie w pracy niestety wszystkie kojce są zajęte do końca kwietnia. [/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana]Komu mam wysłać preparaty na pchły? [/FONT]

Posted

Ania_i_Kropka Komu mam wysłać preparaty na pchły?
poczekajmy na Dudson13 ;)

Dudson13 chodziło mi o dogomaniacki bazarek cegiełkowy na którym wystawia się cegiełki wirtualne zamiast fantów ;)

Posted

[quote name='Ania_i_Kropka'][FONT=Verdana]Psiaki w lecznicy mogłyby zostać na czas diagnozy więc ok tygodnia później trzeba by było znaleźć dla nich jakieś miejsce. U mnie w pracy niestety wszystkie kojce są zajęte do końca kwietnia. [/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana]Komu mam wysłać preparaty na pchły? [/FONT]

Aniu, czekam na odpowiedź od koleżanki, która dokarmia te biedy. Porozmawiam z nią i pomyślimy co dalej, czy nie lepiej bedzie później je umieścić w schronie, bo u nas już otware jest schronisko, ale problemem jest, to, że nie wszystkie gminy podpisały umowę.

Posted

[quote name='Igiełka']Ania_i_Kropka Komu mam wysłać preparaty na pchły?
poczekajmy na Dudson13 ;)

Dudson13 chodziło mi o dogomaniacki bazarek cegiełkowy na którym wystawia się cegiełki wirtualne zamiast fantów ;)

To wystarczy zwykły bazarek zrobić i np. serduszka wklejać obok nicków.

Posted

Jeden z piesków ma się lepiej, ale oba na uszach mają jeszcze ten świąd. Oba to samce. Są zarobaczone, więc cioteczka, ktora proponowała tabletki na odrobaczenie - uśmiecham się:) i bardzo ładnie proszę:) Mogę zwrócić za koszt przesyłki.

Posted

Igiełka napisał(a):
dobrze melduje że zaczynam rozsyłać :lol:

Musisz podlinkować, bo widziałam na wątku dziadziusia Rambusia, że wkleiłaś, ale nie działa.
Trzeba zaznaczyć nazwę i kliknąć u góry tą ikonkę kuli ziemskiej i wkleić link do bazarku.