Igiełka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Dudson a możeby pomyśleć nad bazarkiem cegiełkowym na leczenie psiaków zapewne będzie ono długotrwałe a na to potrzeba środków. Jeszcze gdzie psiaki ulokować na czas leczenia? :roll: Quote
dudson13 Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Igiełka napisał(a):Dudson a możeby pomyśleć nad bazarkiem cegiełkowym na leczenie psiaków zapewne będzie ono długotrwałe a na to potrzeba środków. Jeszcze gdzie psiaki ulokować na czas leczenia? :roll: Pomysł dobry - zajęłabyś się tym??? Ja porozysłam jeszcze wątek, bo mało nas tutaj Quote
Igiełka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 sama nie dam rady zająć się bazarkiem a w rozsyłaniu zaraz Ci jeszcze pomogę Quote
daśka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 nie wiem,czy psiki były odrobaczone....jeżeli nie,to określcie mniej więcej ich wagę,to kupię tabletki na odrobaczenia i prześlę na wskazany adres. Quote
dudson13 Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 daśka napisał(a):nie wiem,czy psiki były odrobaczone....jeżeli nie,to określcie mniej więcej ich wagę,to kupię tabletki na odrobaczenia i prześlę na wskazany adres. Dziękujemy, czekam na info od koleżanki, ktora ma zajechać do psów. Quote
dudson13 Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Igiełka napisał(a):sama nie dam rady zająć się bazarkiem a w rozsyłaniu zaraz Ci jeszcze pomogę Igiełko, a jak zrobić ten cegiełkowy bazarek?? Quote
daśka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 dudson13 napisał(a):Igiełko, a jak zrobić ten cegiełkowy bazarek?? Nie możecie według regulaminu allegro zrobić cegiełkowego allegro,ale można to obejsć w banalny sposób tj nie używajcie słów charytatywna,cegiełki itd ale możece napisać,że zbieracie pieniądze na lepszy los psiaków ,ich leczenie itd.Cegiełki i charytatywne należą do fundacji....chociaż ja raz wystawiłam i nic się nie stało.Najlepiej wystawić zdjęcia (tylko nie na maila) za jakąś kwotę i poprostu je wywołać i wysłać do kupujących.Wystawia się np 100 po 5 zł plus koszt wysyłki i do osób które zakupią wysłać wywołane zdjęcie.Nie wiem jaki jest teraz koszt wywołania,ale nie sądzę aby było droższe niż 1 zł,więc pozostałą kwotę macie na psiaki. Quote
daśka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Niestety charytatywne i cegiełkowe aukcje należą do fundacj:-( Jednak zbiórka kasy na leczenie już nie:-) Quote
grzenka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 dudson13 napisał(a):Dziękujemy, czekam na info od koleżanki, ktora ma zajechać do psów. Czekamy zatem... Quote
Ania_i_Kropka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [FONT=Verdana]Psiaki w lecznicy mogłyby zostać na czas diagnozy więc ok tygodnia później trzeba by było znaleźć dla nich jakieś miejsce. U mnie w pracy niestety wszystkie kojce są zajęte do końca kwietnia. [/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana]Komu mam wysłać preparaty na pchły? [/FONT] Quote
Igiełka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Ania_i_Kropka Komu mam wysłać preparaty na pchły? poczekajmy na Dudson13 ;) Dudson13 chodziło mi o dogomaniacki bazarek cegiełkowy na którym wystawia się cegiełki wirtualne zamiast fantów ;) Quote
dudson13 Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 [quote name='Ania_i_Kropka'][FONT=Verdana]Psiaki w lecznicy mogłyby zostać na czas diagnozy więc ok tygodnia później trzeba by było znaleźć dla nich jakieś miejsce. U mnie w pracy niestety wszystkie kojce są zajęte do końca kwietnia. [/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana]Komu mam wysłać preparaty na pchły? [/FONT] Aniu, czekam na odpowiedź od koleżanki, która dokarmia te biedy. Porozmawiam z nią i pomyślimy co dalej, czy nie lepiej bedzie później je umieścić w schronie, bo u nas już otware jest schronisko, ale problemem jest, to, że nie wszystkie gminy podpisały umowę. Quote
paulinken Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 [quote name='Igiełka']Ania_i_Kropka Komu mam wysłać preparaty na pchły? poczekajmy na Dudson13 ;) Dudson13 chodziło mi o dogomaniacki bazarek cegiełkowy na którym wystawia się cegiełki wirtualne zamiast fantów ;) To wystarczy zwykły bazarek zrobić i np. serduszka wklejać obok nicków. Quote
dudson13 Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 paulinken napisał(a):To wystarczy zwykły bazarek zrobić i np. serduszka wklejać obok nicków. Czy ktoś jest w stanie pomóc mi zrobić taki bazarek?? Quote
dudson13 Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Jeden z piesków ma się lepiej, ale oba na uszach mają jeszcze ten świąd. Oba to samce. Są zarobaczone, więc cioteczka, ktora proponowała tabletki na odrobaczenie - uśmiecham się:) i bardzo ładnie proszę:) Mogę zwrócić za koszt przesyłki. Quote
paulinken Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Ja mogę taki bazarek zrobić, ale ktoś będzie mi musiał pomóc z reklamowaniem. Quote
dudson13 Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 paulinken napisał(a):Ja mogę taki bazarek zrobić, ale ktoś będzie mi musiał pomóc z reklamowaniem. Możesz na mnie liczyć:) Dziękuję!!!! Quote
fiorsteinbock Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Jestem i podczytuje. Czekam na bazarek, pomoge rozsylac :) Quote
paulinken Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Mam już pomysł, jak to zrobić, ale po tajniacku, bo jestem w pracy, a w domu mam zamulony net... Quote
Igiełka Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 To wspaniale że masz już pomysł :multi: Quote
paulinken Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Link do bazarku, rozsyłajcie, gdzie się da, ja zaraz wrzucę na Reklamy: http://www.dogomania.pl/threads/202006-Kup-mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-ciep%C5%82o-i-jedzonko!Super-Cegie%C5%82ki!Dla-chorych-i-niekochanych-do-18.02.g.10 Quote
Igiełka Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 dobrze melduje że zaczynam rozsyłać :lol: Quote
paulinken Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Igiełka napisał(a):dobrze melduje że zaczynam rozsyłać :lol: Musisz podlinkować, bo widziałam na wątku dziadziusia Rambusia, że wkleiłaś, ale nie działa. Trzeba zaznaczyć nazwę i kliknąć u góry tą ikonkę kuli ziemskiej i wkleić link do bazarku. Quote
Recommended Posts