martka1982 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 ponoć lepiej. miejmy nadzieję,że najgorsze ma już za sobą Quote
NikaEla Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Proszę Państwa, oto Funia bardzo smutna, mała sunia. Miała Panią, miał dom teraz domem jej jest schron! Jest jej smutno, jest jej źle woła wzrokiem: zabierz mnie! Quote
Karolcia_ko5 Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Przykro mi Gosia przegrała walkę.. Dziś w nocy (ok. 01:30) odeszła od nas już na zawsze....... Zapalam płomyk dla Ciebie. . Quote
NikaEla Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 ze smutku..., z tęsknoty..., z samotności.........:placz: Quote
Lionees Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Boszszeee....:-( Domku tymczasowy:shake:,który oddał Gosię po 2 latach...jak sie teraz czujesz????? Gosiu...:-( Quote
kazik132 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 [quote name='Karolcia_ko5']Przykro mi Gosia przegrała walkę.. Dziś w nocy (ok. 01:30) odeszła od nas już na zawsze....... Zapalam płomyk dla Ciebie. . O mateńko!:( Co za straszna historia! Co to za DT, ktory oddał psinke? Dlaczego? Nie moge uwierzyć! Maleńka sunieczko! Strasznie mi przykro:( Quote
NikaEla Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 kazik132 napisał(a):O mateńko!:( Co za straszna historia! Co to za DT, ktory oddał psinke? Dlaczego? Nie moge uwierzyć! Maleńka sunieczko! Strasznie mi przykro:( Smutne, bardzo smutne/ Ale skoro DT oddał widocznie miał powody, nie ma co do tego wracać!!! Quote
BUDRYSEK Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Gosiu...przepraszam Cie za "tych ludzi"...Żegnaj :( (*)(*)(*) Quote
Figaro34 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Odeszłaś tak cicho... nie słyszał nikt. Zgasłaś za szybko, by oswoić nas z tym. Śmierć nam Cię, Gosieńko, zabrała, czemu żalu zabrać nie chciała? Odeszłaś od nas niespodziewanie, nie było czasu na pożegnanie. Śpij spokojnie w tęczowej krainie, tam nic nie boli, tam wszystko minie. Śmierć Twoja ukłuła mnie w serce. Cicho, sza! Nie mówmy nic więcej! ['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['] Quote
Recommended Posts