paula1977 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 As na retkinii wchodzi w grę? bo jeśli tak, to ja mogę być codziennie a nawet dwa razy dziennie bo mieszkam bardzo blisko Quote
mmd Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Energy napisał(a):Wielka szkoda, bo tak dobrze to nie będzie miał w żadnej innej lecznicy:shake:i tam już jest zadomowiony. Ja jestem z Lublina więc niestety nie mogę pomóc:-( Ja też żałuję, ale w tej obecnej Adaś łazi luzem i jeśli trafi się pacjent znów po wypadku to sprawa się skomplikuje. No i nie możemy nadużywać gościnności dziewczyn, one tam pracują, a szef wie albo nie, że ma domownika;) paula1977 napisał(a):As na retkinii wchodzi w grę? bo jeśli tak, to ja mogę być codziennie a nawet dwa razy dziennie bo mieszkam bardzo blisko AS na Retkini też całodobowy? Quote
Maniutka zara Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Wpłaty na konto Tary 2011-02-12 20,00 MANUELA R. SULECHÓW 2011-02-10 30,00 MAŁGORZATA P. KATOWICE 2011-02-10 25,60 MAŁGORZATA W. KALISZ 2011-02-08 20,00 MARCELINA H. SUWAŁKI Quote
CoolCaty Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Dzięki jolabuk5 pojawiła się opcja domowego tymczasu pod Warszawą. Jesteśmy już po pierwszych rozmowach. Jutro asik07 podeśle pani zdjęcia Adasiowej dupinki i ostatecznie dogadają się panie, czy Adaś może do tego domku pojechać. Bardzo bym chciała, żeby się udało. Adaś czuje się bardzo dobrze. W końcu zaczął jeść suchą karmę. Kupy sa uformowane i robione normalnie. A jak już pięknie nogę zadziera jak siusia - normalnie wyżej ma ją niż głowę - taki zuch! Quote
Marycha35 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 pycha wieści!!! A to koleś z niego wyszedł;) Quote
mmd Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 CoolCaty napisał(a):... pojawiła się opcja domowego tymczasu pod Warszawą. A ja jeszcze nic nie wiem... no wiecie co... Paskudy. W razie czego na FB też jest info. Zrobiłam dziś wpis, że szukamy domu i podałam telefony Asi i swój. Przez FB fajne domki się czasem trafiają:) Quote
luta4 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Dzisiaj Adaś jest modelem czy będzie u niego któraś z cioteczek które go ratowały.Wczoraj nie było mnie na dogo ponieważ ODESZŁA ZA TĘCZOWY MOST moja cudna i bardzo kochana sunia Plama.BARDZO TO BOLI Quote
jolabuk5 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 CoolCaty napisał(a):Dzięki jolabuk5 pojawiła się opcja domowego tymczasu pod Warszawą. Jesteśmy już po pierwszych rozmowach. Jutro asik07 podeśle pani zdjęcia Adasiowej dupinki i ostatecznie dogadają się panie, czy Adaś może do tego domku pojechać. Bardzo bym chciała, żeby się udało. Adaś czuje się bardzo dobrze. W końcu zaczął jeść suchą karmę. Kupy sa uformowane i robione normalnie. A jak już pięknie nogę zadziera jak siusia - normalnie wyżej ma ją niż głowę - taki zuch! Strasznie bym chciała, żeby się udało. Kciuki trzymam z całej siły! Adaś miłby tam naprawdę wspaniałe warunki na rekonwalescencję! Quote
Agnieszka_K Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 trzymam kciuki za Adaśkowy tymczasik! Quote
jolabuk5 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 luta4 napisał(a):Dzisiaj Adaś jest modelem czy będzie u niego któraś z cioteczek które go ratowały.Wczoraj nie było mnie na dogo ponieważ ODESZŁA ZA TĘCZOWY MOST moja cudna i bardzo kochana sunia Plama.BARDZO TO BOLI Bardzo Ci współczuję, to naprawdę bardzo, bardzo smutne. Quote
mmd Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Ja też bardzo współczuję. Musi boleć, to cena za lata szczęścia razem. Z tego, co wiem Adaś jedzie już w niedzielę. Quote
jolabuk5 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 W niedzielę - to wspaniale! Strasznie się cieszę, że się udało!!!!!! Quote
luta4 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Słuchajcie dziewczynki dzisiaj widziałam Adasia co to za cudo to się nie da opisac model idealny jak się prezentował jakie maslaneczki robił on ma takie sarnie oczki przyniosłam mu smakołyczki które mu smakowały .program bedzie w sobote ok 13 10 kto ma toy prosze niech oglada ta gwiazde . ADAŚ JEST CUDNY. Quote
mmd Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Ja nie mam. Może któraś z dziewczyn z Łodzi by wrzuciła na YouTube. A może na stronie da się obejrzeć? A ślepka to on ma piękne i tak nimi przewraca, że każdy się zakochuje:) Quote
luta4 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Zadzwonie do p redaktor moze ona to zrobi byloby fajnie ja tego nie potrafię. Quote
mmd Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Znalazłam stronę. Idzie na żywo program. http://moya.toya.net.pl/ Mam nadzieję, że w sobotę będę lecieć dopiero na 15, a nie wcześniej. Quote
swagnieszka Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 super wieści :) Dzielny Ten Kochany Adaś. Quote
Belka g-g Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 jolabuk5 napisał(a):Bardzo Ci współczuję, to naprawdę bardzo, bardzo smutne. Również współczuję... wiem jaka pustka zostaje... Quote
ansk Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 [FONT=Arial]jolabuk5 napisał(a):W niedzielę - to wspaniale! Strasznie się cieszę, że się udało!!!!!! Ja też ;)[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]To nie na ten temat, ale może macie kogoś w Piątku - dostałam taki mail od [FONT=Verdana][email protected][/FONT][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Verdana]PIĄTEK UL.KUTNOWSKA 52 JEST OK..25 PIESKÓW W KUCHNI I POKOJU GŁODNE I WYCHUDZONE[/FONT][/FONT] Nie mam możliwości pomóc, zaprosiłam autora maila na forum, założyłam wątek - ale nawet nie mam go jak prowadzić - żadnej wiedzy oprócz tego jednego zdania. [FONT=Arial]http://www.dogomania.pl/threads/202566-Piątek-ul.kutnowska-52-jest-ok..25-piesków-w-kuchni-i-pokoju-głodne-i-wychudzone?p=16338774#post16338774[/FONT] Quote
Recommended Posts