Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 925
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Energy napisał(a):
Wielka szkoda, bo tak dobrze to nie będzie miał w żadnej innej lecznicy:shake:i tam już jest zadomowiony. Ja jestem z Lublina więc niestety nie mogę pomóc:-(

Ja też żałuję, ale w tej obecnej Adaś łazi luzem i jeśli trafi się pacjent znów po wypadku to sprawa się skomplikuje. No i nie możemy nadużywać gościnności dziewczyn, one tam pracują, a szef wie albo nie, że ma domownika;)

paula1977 napisał(a):
As na retkinii wchodzi w grę? bo jeśli tak, to ja mogę być codziennie a nawet dwa razy dziennie bo mieszkam bardzo blisko

AS na Retkini też całodobowy?

Posted

Dzięki jolabuk5 pojawiła się opcja domowego tymczasu pod Warszawą. Jesteśmy już po pierwszych rozmowach. Jutro asik07 podeśle pani zdjęcia Adasiowej dupinki i ostatecznie dogadają się panie, czy Adaś może do tego domku pojechać. Bardzo bym chciała, żeby się udało.
Adaś czuje się bardzo dobrze. W końcu zaczął jeść suchą karmę. Kupy sa uformowane i robione normalnie. A jak już pięknie nogę zadziera jak siusia - normalnie wyżej ma ją niż głowę - taki zuch!

Posted

CoolCaty napisał(a):
... pojawiła się opcja domowego tymczasu pod Warszawą.

A ja jeszcze nic nie wiem... no wiecie co... Paskudy.

W razie czego na FB też jest info. Zrobiłam dziś wpis, że szukamy domu i podałam telefony Asi i swój. Przez FB fajne domki się czasem trafiają:)

Posted

Dzisiaj Adaś jest modelem czy będzie u niego któraś z cioteczek które go ratowały.Wczoraj nie było mnie na dogo ponieważ ODESZŁA ZA TĘCZOWY MOST moja cudna i bardzo kochana sunia Plama.BARDZO TO BOLI

Posted

CoolCaty napisał(a):
Dzięki jolabuk5 pojawiła się opcja domowego tymczasu pod Warszawą. Jesteśmy już po pierwszych rozmowach. Jutro asik07 podeśle pani zdjęcia Adasiowej dupinki i ostatecznie dogadają się panie, czy Adaś może do tego domku pojechać. Bardzo bym chciała, żeby się udało.
Adaś czuje się bardzo dobrze. W końcu zaczął jeść suchą karmę. Kupy sa uformowane i robione normalnie. A jak już pięknie nogę zadziera jak siusia - normalnie wyżej ma ją niż głowę - taki zuch!

Strasznie bym chciała, żeby się udało. Kciuki trzymam z całej siły! Adaś miłby tam naprawdę wspaniałe warunki na rekonwalescencję!

Posted

luta4 napisał(a):
Dzisiaj Adaś jest modelem czy będzie u niego któraś z cioteczek które go ratowały.Wczoraj nie było mnie na dogo ponieważ ODESZŁA ZA TĘCZOWY MOST moja cudna i bardzo kochana sunia Plama.BARDZO TO BOLI

Bardzo Ci współczuję, to naprawdę bardzo, bardzo smutne.

Posted

Słuchajcie dziewczynki dzisiaj widziałam Adasia co to za cudo to się nie da opisac model idealny jak się prezentował jakie maslaneczki robił on ma takie sarnie oczki przyniosłam mu smakołyczki które mu smakowały .program bedzie w sobote ok 13 10 kto ma toy prosze niech oglada ta gwiazde . ADAŚ JEST CUDNY.

Posted

Ja nie mam. Może któraś z dziewczyn z Łodzi by wrzuciła na YouTube. A może na stronie da się obejrzeć?
A ślepka to on ma piękne i tak nimi przewraca, że każdy się zakochuje:)

Posted

[FONT=Arial]

jolabuk5 napisał(a):
W niedzielę - to wspaniale! Strasznie się cieszę, że się udało!!!!!!
Ja też ;)[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]To nie na ten temat, ale może macie kogoś w Piątku - dostałam taki mail od [FONT=Verdana][email protected][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial][FONT=Verdana]PIĄTEK UL.KUTNOWSKA 52 JEST OK..25 PIESKÓW W KUCHNI I POKOJU GŁODNE I WYCHUDZONE[/FONT][/FONT]

Nie mam możliwości pomóc, zaprosiłam autora maila na forum, założyłam wątek - ale nawet nie mam go jak prowadzić - żadnej wiedzy oprócz tego jednego zdania.

[FONT=Arial]http://www.dogomania.pl/threads/202566-Piątek-ul.kutnowska-52-jest-ok..25-piesków-w-kuchni-i-pokoju-głodne-i-wychudzone?p=16338774#post16338774[/FONT]