Ulka18 Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Bico, obys miala szczesliwa reke :kciuki: Czyli jutro po 16 trzymamy kciuki za Jessy :thumbs: Jessy ma 3 obserwatorow na allegro, moze to oni pytaja o sunie. Quote
Murka Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Niestety ten dom w Lublinie to niewypał, facet wystawił bico do wiatru :( nie doszło nawet do wizyty, facet nie odbierał telefonów, bico oczekała się kilkanaście minut pod blokiem i tyle. Szukamy dalej domku... Quote
karolciasz28 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Ech co za ludzie. Może mam choć trochę lepszą wiadomość. Jessy jest w majowym numerze PP ( wyszedł on przedwczoraj). Nie ma jej w tej dużej tabelce co jest Balbinka tylko na tych ogólnych, małych. Quote
Ulka18 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Debile ci ludzie, normalnie kretyni. I zero szacunku dla innych :stop: Quote
bico Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Przepraszam, że piszę dopiero teraz, a nie wczoraj, ale tak jak powyżej pisała Murka, wizyta okazała się kompletnym niewypałem, ponieważ...w ogóle się nie odbyła...:mad: Tym razem niestety nie miałam "szczęśliwej ręki"....:placz: Umówiłam się z panem wczoraj na 15.30 i prosto po pracy do niego pojechałam, bo mieszka w śródmieściu. Byłam punktualnie, dzwoniłam domofonem pod wskazany adres, ale nikogo nie było. Czekając około 15 min pod blokiem, dzwoniłam do niego ok. 5 razy na komórkę prywatną, a potem służbową. Prywatnej w ogóle nie odbierał, a służbową odebrał ktoś z pracy tego pana i poinformował mnie, że dziś go w pracy nie było, czyli raczej to nie nawał nagłych zajęć służbowych spowodował brak kontaktu i niepojawienie się pana na wizyce.... Do chwili obecnej pan się ze mną z własnej inicjatywy w ogóle już nie kontaktował, nie tłumaczył, nie chciał innego terminu... Może po prostu zapomniał o tej wizycie, ale jakby mi na czymś zależało, to ja bym raczej o tym nie zapomniała...Można zapomnieć odebrać stolika ze sklepu meblowego, ale zapomnieć, że się chciało adoptować drugiego psa, a częścią składową procesu adopcji jest wizyta...:???: To tak, jak zapomnieć, że w ogóle ma się psa w domu i trzeba np. go nakarmić czy z nim wyjść...No ale ja może jestem zbyt "ostra", bo mierzę ludzi własną miarą w psich sprawach, a mierzyć własną miarą innych ludzi podobno się nie da lub wręcz nie można.... Podsumowując - dla mnie ten potencjaly dom jest już nieaktualy, nawet jakby pan dzwonił i nowe cuda opowiadał, zachował się niepoważnie, wiec poważnie go traktować raczej nie sposób i nie wróży to dobrze na przyszłość, nie warto ryzykować...:shake: Szkoda, że się tym razem Jessy nie udało, ale fajnie, że gazecie jest jej nowe, kolorowe ogłoszenie, to może tym razem zainteresuje się nią ktoś odpowiedzialy, no i dobrze, że Jessy i tak obecnie jest w dobrych rękach u Murki;) Quote
Ra_dunia Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Nie znoszę takiego zachowania. Totalny brak szacunku dla czasu innych osób... Quote
Ulka18 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Nie wiem cze Jess wykupila ogloszenia dla swojej podopiecznej ? Polecam CatAngel -> 130 ogloszen za 15 zl. Naprawde warto. U mnie Jessy ma caly czas allegro, raz zwykle, raz wyroznione. Quote
Murka Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 Ulka, jess w ogóle nie porusza się na dogomanii i nie ma pojęcia o stronach z ogłoszeniami w Polsce. Ja ogłaszałam Jessy wcześniej i wciąż odnawiam jej ogłoszenia. Widziałam Jessy w PP, trochę słabo zdjęcie wydrukowali, ale może ktoś się zgłosi :) Quote
Ulka18 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Jak tam Jessy? nikt o nia nie pyta? Moze by Karolciasz28 zaprosic na watek, zeby zrobila ogloszenia :modla: Quote
eloise Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 zapraszam na bazar ubraniowy http://www.dogomania.pl/threads/207330-Sukienki-spodnie-bluzki-dla-OPCIA-i-MARGO-do-15.05.-godz.-21.00?p=16828888#post16828888 Quote
CatAngel Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='Murka'] PS: te dwa zdjęcia dajcie do ogłoszeń jako główne, bardzo przekonujące zdjecia :) i dają + na adopcję jeżeli w domu jest dziecko :) Quote
Ra_dunia Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 fajniutka sunieczka :) Ślicznie wyszła na zdjęciach. Quote
Ulka18 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Przegapilam te zdjecia, wieczorem dodam je do aukcji allegro Jessy. Niech w koncu sunia znajdzie dom :kciuki: Quote
Ra_dunia Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 ale mała spadła... Może tutaj ją ktoś wypatrzy... Quote
Murka Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 Jessy została napadnięta przez "sceniacka" ;) Quote
Recommended Posts