Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='yokaz']Byliście na [URL="http://www.monia-o-ozzym.blogownik.pl/"]http://www.monia-o-ozzym.blogownik.pl/[/URL] ??? przeczytać uważnie...[/quote]

byłam i co??...... nic tam poza tym co tu piszą niema .... o co Ci chodzi??

• Replies 958
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kićka']byłam i co??...... nic tam poza tym co tu piszą niema .... o co Ci chodzi??[/QUOTE]

Eh... mój blad, źle to zaprezentowalam.
One more time- to dla tych ktorzy dalej twierdza,że agnieszka nie wiedziala, że ozzy jest chory.
Wymiana sms'sow świadczy sama o sobie.

Posted

[quote][B]22.08.2006 - godz.14.45 Agnieszka do Zuzia_M:
[/B]"Jak zaraz tego z internetu nie usuniecie to zalatwie sprawe inaczej"[/quote]
O co chodzi? Czy ona go za to zabiła?

Posted

[quote name='Myszka.xww']A gdzie tak zostalo napisane?
Nie wyciagaj pochopnych wnioskow.[/quote]

Myszko, nie czepiaj się mnie. Nie wyciągnęłam żadnych wnionsków, tylko się zapytałam. A to chyba dwie inne rzeczy? Jeżeli zrobiłam źle , to przepraszam, ale ten SMS nie pasował mi do reszty. Nie wiem, też o co jej chodziło , więc się ZAPYTAŁAM. :roll:

Posted

Ok, Agama. Przeczytałam to dokładnie, ale w dalszym ciągu nie wiem o co chodzi w tym SMS. Może ona w ten sposób chciała się odegrać ? Tylko... co w tedy było na internecie? Czy już coś co mogło okazywać, że chcecie jej odebrać psa?

Posted

[quote name='Rybc!a']Ok, Agama. Przeczytałam to dokładnie, ale w dalszym ciągu nie wiem o co chodzi w tym SMS. Może ona w ten sposób chciała się odegrać ? Tylko... co w tedy było na internecie? Czy już coś co mogło okazywać, że chcecie jej odebrać psa?[/QUOTE]
tego wykluczyc nie mozna :)

Posted

[quote name='Rybc!a']Ok, Agama. Przeczytałam to dokładnie, ale w dalszym ciągu nie wiem o co chodzi w tym SMS. Może ona w ten sposób chciała się odegrać ? Tylko... co w tedy było na internecie? Czy już coś co mogło okazywać, że chcecie jej odebrać psa?[/quote]

jakbys spojrzala na date wyslania smsa to bys wiedziala ze juz kilka dni wczesniej wykopano zwloki Ozziego...
(22 sierpien wtorek, 19 w sobote byli ludzie z dogomanii w Lubinie...)

Posted

carola ma rację.
Ozzy juz dawno nie żył, a wiadomość o jego śmierci rozniosła się po Internecie. W starym wątku było dużo ...brzydkich rzeczy o niedobrej Agnieszce, i pannie się to nie spodobało. Liczyła na to, że Zuzia_M usunie te posty i uciszy sprawę.
To tyle w kwestii tego sms'a.

Posted

[quote name='r_2005']Czy morbital to środek, który stosuje się do usypiania psów?[/QUOTE]
Owszem. Jest srodkiem scislego zarachowania i kazda uzyta ilosc musi zostac dokladnie przez lecznice rozliczona.