Kićka Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='yokaz']Byliście na [URL="http://www.monia-o-ozzym.blogownik.pl/"]http://www.monia-o-ozzym.blogownik.pl/[/URL] ??? przeczytać uważnie...[/quote] byłam i co??...... nic tam poza tym co tu piszą niema .... o co Ci chodzi?? Quote
frruzia Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 to po co ten wet kręcił skompromitował sie tylko i niezłą "reklamę" sobie zrobił ciekawe czy przed sądem dalej będzie trzymał się swojej wersji Quote
Rybc!a Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 O! Nawet nie wiedziałam, że Ozzy (*) ukazał się w Super Expressie. Był cudowny. Miał takie mądre oczka. Quote
yokaz Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='Kićka']byłam i co??...... nic tam poza tym co tu piszą niema .... o co Ci chodzi??[/QUOTE] Eh... mój blad, źle to zaprezentowalam. One more time- to dla tych ktorzy dalej twierdza,że agnieszka nie wiedziala, że ozzy jest chory. Wymiana sms'sow świadczy sama o sobie. Quote
Rybc!a Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote][B]22.08.2006 - godz.14.45 Agnieszka do Zuzia_M: [/B]"Jak zaraz tego z internetu nie usuniecie to zalatwie sprawe inaczej"[/quote] O co chodzi? Czy ona go za to zabiła? Quote
Cathedral Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 yokaz - autorka tego bloga wszystko przekopiowała z tego wątku [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29900&page=7[/url] nie ma tam nic odkrywczego Quote
Myszka.xww Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='Rybc!a']O co chodzi? Czy ona go za to zabiła?[/QUOTE] A gdzie tak zostalo napisane? Nie wyciagaj pochopnych wnioskow. Quote
yokaz Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 moze i tak bylo. JA niestey tego nie widzialam wczesniej i sądze, że "obrońcy" Agnieszki też raczej tego nie widzieli. Quote
Rybc!a Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='Myszka.xww']A gdzie tak zostalo napisane? Nie wyciagaj pochopnych wnioskow.[/quote] Myszko, nie czepiaj się mnie. Nie wyciągnęłam żadnych wnionsków, tylko się zapytałam. A to chyba dwie inne rzeczy? Jeżeli zrobiłam źle , to przepraszam, ale ten SMS nie pasował mi do reszty. Nie wiem, też o co jej chodziło , więc się ZAPYTAŁAM. :roll: Quote
Agama Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 RYBCIU czytajac patrz na daty i nie rozpetaj nowej zadymy-za chwile wejda nowe osoby i znowu sie zacznie-CZYTAJCIE wszystko dokladnie Quote
Rybc!a Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Ok, Agama. Przeczytałam to dokładnie, ale w dalszym ciągu nie wiem o co chodzi w tym SMS. Może ona w ten sposób chciała się odegrać ? Tylko... co w tedy było na internecie? Czy już coś co mogło okazywać, że chcecie jej odebrać psa? Quote
Myszka.xww Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='Rybc!a']Ok, Agama. Przeczytałam to dokładnie, ale w dalszym ciągu nie wiem o co chodzi w tym SMS. Może ona w ten sposób chciała się odegrać ? Tylko... co w tedy było na internecie? Czy już coś co mogło okazywać, że chcecie jej odebrać psa?[/QUOTE] tego wykluczyc nie mozna :) Quote
carola Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='Rybc!a']Ok, Agama. Przeczytałam to dokładnie, ale w dalszym ciągu nie wiem o co chodzi w tym SMS. Może ona w ten sposób chciała się odegrać ? Tylko... co w tedy było na internecie? Czy już coś co mogło okazywać, że chcecie jej odebrać psa?[/quote] jakbys spojrzala na date wyslania smsa to bys wiedziala ze juz kilka dni wczesniej wykopano zwloki Ozziego... (22 sierpien wtorek, 19 w sobote byli ludzie z dogomanii w Lubinie...) Quote
Vella Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 carola ma rację. Ozzy juz dawno nie żył, a wiadomość o jego śmierci rozniosła się po Internecie. W starym wątku było dużo ...brzydkich rzeczy o niedobrej Agnieszce, i pannie się to nie spodobało. Liczyła na to, że Zuzia_M usunie te posty i uciszy sprawę. To tyle w kwestii tego sms'a. Quote
Rybc!a Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Teraz już wszystko rozumiem. Dziękuję. Jak ona mogła mu to zrobić? Ozzy (*) Quote
Vella Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 A na to pytanie to ja już odpowiedzieć nie potrafię :( Quote
yokaz Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 A ja myśle, że ona sam tego nie zrobiła tylko ktoś inny, ktoś jej bliski i teraz Agnieszka ją/jego kryje. Quote
Myszka.xww Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 A ja mysle, ze snucie niczym nie popartych w sumie domyslow nie jest najlepszym pomyslem i bardzo prosze, by jednak sie od tego powstrzymac. Quote
Asior Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 nie gdybajmy ...poczekajmy na wyniki śledztwa.... Quote
r_2005 Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Czy morbital to środek, który stosuje się do usypiania psów? Quote
Vectra Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='r_2005']Czy morbital to środek, który stosuje się do usypiania psów?[/quote] tak :-(:-( Quote
Agata Balu Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='r_2005']Czy morbital to środek, który stosuje się do usypiania psów?[/quote] TAK (+ 5 znaków) Quote
Myszka.xww Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='r_2005']Czy morbital to środek, który stosuje się do usypiania psów?[/QUOTE] Owszem. Jest srodkiem scislego zarachowania i kazda uzyta ilosc musi zostac dokladnie przez lecznice rozliczona. Quote
Ela_and_Krzys Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Dla wszystkich zainteresowanych RMF został poinformowany przez Fundację Emir. Bez podawania szczegółów sekcji. Więc można już nie spekulować skąd mają dane. Quote
Recommended Posts