Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/_QipkfcwJf8k/TZdPmFt-hKI/AAAAAAAACjw/TuycoM_hwZ0/IMG_0023.JPG[/IMG]

Przepiękna jest :loveu:
A zdjęcia Furciaczka jak zwykle profesjonalne :)
To mówicie, że gdzie te domy są, co się o nią biją ? :cool3:

Posted

[quote name='IVV']Zuzalina co u ciebie ? cieszysz sie juz wiosna ;)?[/QUOTE]

Oj tak, a ja razem z nia:lol::loveu:
I powiem Wam ze nawet kosiarki sie sucz nie boi jakos strasznie, niepewna jest ale piekielnie ciekawska i podchodzi i chce powachac. ( kosiarka glosna spalinowa).
Czekamy na auto, jak wkoncu bedzie to przejdziemy do etapu wtornej socjalizacji miejskiej, moze uda sie dziewczyne odwrazliwic na wieksza ilosc bodzcow. W malych rozproszeniach jest super, nie zwraca uwagi na to co gdzies stuka,puka, halasuje.
Od dawna nie probowala sie wysliznac z szelek. Zrobila sie bardziej aktywna w domu, nie potrafi spokojnie usiedziec...wiecznie lata i lata i sprawdza i czegos szuka. Trzeba pomyslec nad nauka wyciszania i siedzenia spokojnego na prosbe wlasciciela.

Posted

Aha i nie napisalam ze zrobil sie z niej okropny zarlok...poczatkowo srednio zainteresowana jedzeniem, nie zjadala calej porcji...a teraz to porcje dla CCta wpierdzieli jak jej pozwolic, dzisiaj sie dorwala do miski Faflowej zanim zauwazylam i odciagnelam to polowe zjadla...i pewnie by jadla dalej gdybym nie zabrala:evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']Aha i nie napisalam ze zrobil sie z niej okropny zarlok...poczatkowo srednio zainteresowana jedzeniem, nie zjadala calej porcji...a teraz to porcje dla CCta wpierdzieli jak jej pozwolic, dzisiaj sie dorwala do miski Faflowej zanim zauwazylam i odciagnelam to polowe zjadla...i pewnie by jadla dalej gdybym nie zabrala:evil_lol:[/QUOTE]
Zamiast biegać zacznie się pewnie toczyć:)

Posted

Ja też się cieszę z postępującej socjalizacji:multi:
Bo wcześniej to był z Zuzki dzikusek i strachajło;) No i słusznie nauka wyciszenie w domu też bardzo by jej pomogła znaleźć nowych właścicieli, bo ludzie, którzy np. nigdy wcześniej nie mieli żadnych psów, mogą być lekko oszołomieni takim wszędobylskim wiercipiętą:D

[B]Chciałam Was jeszcze zaprosić do benka z mojej sygnatury:oops:[/B]
Podrzućcie choć czasem wątek, bo takiego szoku, jak dziś, po przeczytaniu opisu stanu psa i zobaczeniu zdjęć, to na dogo nie przeżyłam już dawno:shake::placz::placz::-(