E-S Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/_QipkfcwJf8k/TZdPmFt-hKI/AAAAAAAACjw/TuycoM_hwZ0/IMG_0023.JPG[/IMG] Przepiękna jest :loveu: A zdjęcia Furciaczka jak zwykle profesjonalne :) To mówicie, że gdzie te domy są, co się o nią biją ? :cool3: Quote
IVV Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 jeszcze nie wiedza ,ze beda sie byc ,ale to juz tylko kwestia czasu ;) Quote
bico Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Wpłaciłam dziś 300 zł na konto furciaczek za dt Zuzki, dajcie znać jak przelew dojdzie. Fotki Zuzinki - super:happy1: Quote
LadyS Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Pozwolę sobie zaprosić na bazarek z domowej roboty makaronami: [url]http://www.dogomania.pl/threads/205442[/url] Quote
furciaczek Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 [quote name='bico']Wpłaciłam dziś 300 zł na konto furciaczek za dt Zuzki, dajcie znać jak przelew dojdzie. Fotki Zuzinki - super:happy1:[/QUOTE] Doszly pieniazki, dziekuje:) Quote
IVV Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Zuzalina co u ciebie ? cieszysz sie juz wiosna ;)? Quote
furciaczek Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [quote name='IVV']Zuzalina co u ciebie ? cieszysz sie juz wiosna ;)?[/QUOTE] Oj tak, a ja razem z nia:lol::loveu: I powiem Wam ze nawet kosiarki sie sucz nie boi jakos strasznie, niepewna jest ale piekielnie ciekawska i podchodzi i chce powachac. ( kosiarka glosna spalinowa). Czekamy na auto, jak wkoncu bedzie to przejdziemy do etapu wtornej socjalizacji miejskiej, moze uda sie dziewczyne odwrazliwic na wieksza ilosc bodzcow. W malych rozproszeniach jest super, nie zwraca uwagi na to co gdzies stuka,puka, halasuje. Od dawna nie probowala sie wysliznac z szelek. Zrobila sie bardziej aktywna w domu, nie potrafi spokojnie usiedziec...wiecznie lata i lata i sprawdza i czegos szuka. Trzeba pomyslec nad nauka wyciszania i siedzenia spokojnego na prosbe wlasciciela. Quote
MaDi Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Ciesze się bardzo,że robi takie postępy jeszcze trochę i domy będą się o nią zabijać:) Quote
furciaczek Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Aha i nie napisalam ze zrobil sie z niej okropny zarlok...poczatkowo srednio zainteresowana jedzeniem, nie zjadala calej porcji...a teraz to porcje dla CCta wpierdzieli jak jej pozwolic, dzisiaj sie dorwala do miski Faflowej zanim zauwazylam i odciagnelam to polowe zjadla...i pewnie by jadla dalej gdybym nie zabrala:evil_lol: Quote
MaDi Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 [quote name='furciaczek']Aha i nie napisalam ze zrobil sie z niej okropny zarlok...poczatkowo srednio zainteresowana jedzeniem, nie zjadala calej porcji...a teraz to porcje dla CCta wpierdzieli jak jej pozwolic, dzisiaj sie dorwala do miski Faflowej zanim zauwazylam i odciagnelam to polowe zjadla...i pewnie by jadla dalej gdybym nie zabrala:evil_lol:[/QUOTE] Zamiast biegać zacznie się pewnie toczyć:) Quote
bico Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Ja też się cieszę z postępującej socjalizacji:multi: Bo wcześniej to był z Zuzki dzikusek i strachajło;) No i słusznie nauka wyciszenie w domu też bardzo by jej pomogła znaleźć nowych właścicieli, bo ludzie, którzy np. nigdy wcześniej nie mieli żadnych psów, mogą być lekko oszołomieni takim wszędobylskim wiercipiętą:D [B]Chciałam Was jeszcze zaprosić do benka z mojej sygnatury:oops:[/B] Podrzućcie choć czasem wątek, bo takiego szoku, jak dziś, po przeczytaniu opisu stanu psa i zobaczeniu zdjęć, to na dogo nie przeżyłam już dawno:shake::placz::placz::-( Quote
Viris Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Zuzulinku cudniasty, dbaj o linię bo laseczka jesteś nieziemska :) Quote
IVV Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 miala szczescie Zuzulina,ze trafila na takie dziewczyny jak WY :)!!!! Quote
MaDi Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 [quote name='ladySwallow']MaDi, czy Zuzia jest do ogłaszania już?[/QUOTE] Penie nie:) Czekała specjalnie na Ciebie;) Quote
Recommended Posts