Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ladySwallow']Zapraszam na bazar na koszty transportu Zuzi: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/203840[/URL][/QUOTE]
Również zapraszam makaron wygląda smakowicie.
Dzięki uprzejmości Lady powstało dzisiaj allegro Zuzi:
[U][url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1500661814[/url][/U]
We wtorek jestem umówiona z lekarzem Zuzi na rozliczenie.

Posted

Zuzka super, na spacery leci malo sie nie zabije...na widok smyczki szal cial:evil_lol:
Dalej troszke obawia sie TV ale o lampie juz zapomniala.
Bardzo grzeczna przy wyciaganiu szwow, praktycznie bez protestow udalo sie to zalatwic.
Uparte to to dalej pcha sie na stol, kanape itp Ale mamy juz male sukcesiki w zakresie uporczywego skakania na czlowieka :)

Posted

[quote name='furciaczek']Zuzka super, na spacery leci malo sie nie zabije...na widok smyczki szal cial:evil_lol:
Dalej troszke obawia sie TV ale o lampie juz zapomniala.
Bardzo grzeczna przy wyciaganiu szwow, praktycznie bez protestow udalo sie to zalatwic.
Uparte to to dalej pcha sie na stol, kanape itp Ale mamy juz male sukcesiki w zakresie uporczywego skakania na czlowieka :)[/QUOTE]
Oby tak dalej:)

Posted

[quote name='ladySwallow']Zapraszam na bazar na koszty transportu Zuzi: [url]http://www.dogomania.pl/threads/203840[/url][/QUOTE]

ile to wyniosło? Bo wpłaciłam 50 zł na ten cel.

Posted

[quote name='bico']ile to wyniosło? Bo wpłaciłam 50 zł na ten cel.[/QUOTE]
Lady najlepiej się w tym orientuje niestety mam problemy z kontem i jeszcze nie odnotowałam wpłaty muszę wybrać się do banku.

Posted

[quote name='ladySwallow']Ale co wyniosło? Transport? Na każdego psa wyszło 150 zł - 50 za trasę Lublin-Wawa i 100 za trasę Wawa - Ciechocinek.[/QUOTE]

Tak, o koszty transportu pytałam. A ile jechało psów?

Posted

[quote name='bico']Tak, o koszty transportu pytałam. A ile jechało psów?[/QUOTE]

Lublin-Wawa cztery (konkretniej, Biłgoraj - Wawa) i trzy na dalszej części trasy.

Posted

[quote name='ladySwallow']Lublin-Wawa cztery (konkretniej, Biłgoraj - Wawa) i trzy na dalszej części trasy.[/QUOTE]

a kto zaoferował się pojechać w tą trasę?

Posted

[quote name='bico']a kto zaoferował się pojechać w tą trasę?[/QUOTE]

Zależy, na którym odcinku - był łączony transport, z Biłgoraja do Wawy pinusia z mężem, a dalej elmira.

Posted

we wtorek, po poznaniu ostatecznej wysokości faktry vat z UP za Zuzię, dam znać czy dam radę dołożyć jeszcze 100 zł do transportu tej konkretnie psinki.

Posted

[quote name='bico']we wtorek, po poznaniu ostatecznej wysokości faktry vat z UP za Zuzię, dam znać czy dam radę dołożyć jeszcze 100 zł do transportu tej konkretnie psinki.[/QUOTE]

Myślę, bico, że lepiej przeznaczyć te pieniądze na hotel dla Zuzi - obliczyłyśmy dziś z MaDi, że do całego transportu z konta LSOZ będzie musiała dopłacić tylko 12 zł, licząc Twoją wcześniejszą wpłatę 50 zł na transport - reszta będzie z mojego bazarku makaronowego.

Posted

[quote name='ladySwallow']Myślę, bico, że lepiej przeznaczyć te pieniądze na hotel dla Zuzi - obliczyłyśmy dziś z MaDi, że do całego transportu z konta LSOZ będzie musiała dopłacić tylko 12 zł, licząc Twoją wcześniejszą wpłatę 50 zł na transport - reszta będzie z mojego bazarku makaronowego.[/QUOTE]
Dokładnie fundusze bardziej przydadzą się na hotelik.

Posted

Spanielowata Azja z zamojskiego schroniska prosi o pieniążki - zbieramy fundusze na hotel - 300 zł miesięcznie + karma. Prosimy o wsparcie! To jej jedyna szansa! [url]http://www.dogomania.pl/threads/201126[/url]