Guest malva Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 basia0607 napisał(a):W tym wszystkim oprócz uratowanych psów jest jeszcze druga ważna sprawa, która mnie niezmiernie buduje, otóż w tak drastycznych przypadkach organizacje, ludzie niezrzeszeni potrafią się zjednoczyć i zrobić coś co wydaje się awykonalne. Pamietajmy, że podobnych miejsc cichej każni zwierząt w Polsce jest wiele, Wojtyszki, Chrcynno, Bagienice , na czarnej liście jest takich wiele. Do tego dochodzą hycle, do nich nikt nie ma wglądu. dokładnie tak :) Quote
basia0607 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 W tym wszystkim oprócz uratowanych psów jest jeszcze druga ważna sprawa, która mnie niezmiernie buduje, otóż w tak drastycznych przypadkach organizacje, ludzie niezrzeszeni potrafią się zjednoczyć i zrobić coś co wydaje się awykonalne. Pamietajmy, że podobnych miejsc cichej każni zwierząt w Polsce jest wiele, Wojtyszki, Chrcynno, Bagienice , na czarnej liście jest takich wiele. Do tego dochodzą hycle, do nich nikt nie ma wglądu. Quote
Guest malva Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 basia0607 napisał(a):W tym wszystkim oprócz uratowanych psów jest jeszcze druga ważna sprawa, która mnie niezmiernie buduje, otóż w tak drastycznych przypadkach organizacje, ludzie niezrzeszeni potrafią się zjednoczyć i zrobić coś co wydaje się awykonalne. Pamietajmy, że podobnych miejsc cichej każni zwierząt w Polsce jest wiele, Wojtyszki, Chrcynno, Bagienice , na czarnej liście jest takich wiele. Do tego dochodzą hycle, do nich nikt nie ma wglądu. dokładnie tak :) Quote
toyota Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 wilczka napisał(a):ja dzwonila do ktorejs z was-teraz dostalam link watku-dam dom staly onkowatemu z pseudo z torunia-prosze o kontakt Czy te psy mogą już iść do DS, bo według mnie nie ? Quote
Rinuś Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 [quote name='sharon'] Opiszę DT: Dla labka jak już pisałam kolega, który ma labka około rocznego samca z rodoowdem zdecydował się zawbrać jakiegoś na DT, karmi royalem i naprawdę super dom- kolega z pracy!! Napisałam Ci pw odnośnie labka. odezwij się jak najszybciej prosze! Quote
Rinuś Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 [quote name='toyota']Czy te psy mogą już iść do DS, bo według mnie nie ? nie nie mogą iść na stałe,tylko DT. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 toyota napisał(a):Czy te psy mogą już iść do DS, bo według mnie nie ? Niech Ilona napisze dokładnie info...z tego co wczoraj usłyszelismy, to psom można szukać domów, ale na podstawie umowy , którą podesle Grzegorz. Quote
Rinuś Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Niech Ilona napisze dokładnie info...z tego co wczoraj usłyszelismy, to psom można szukać domów, ale na podstawie umowy , którą podesle Grzegorz. to teraz już nic nie wiem. ;/ Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 :) no własnie dlatego niech Ilona napisze dokładnie co i jak, bo wczoraj w tym zamieszaniu .... Psiaki u nas wyczesane i wymyte choc z grubsza. Wszystkie czują się dobrze i nie sprawiają problemów. Do ludzi otwarte i przyjazne. Wrzuce zdjęcia za jakiś czas. Quote
ata Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Jeżeli piszecie o tym samym Grzegorzu co myślę, to nie słyszałam jeszcze, aby tam skąd zabierał psy wracały one do swego oprawcy. Nie wiem jak on to robi.... Czy to Grzegorz B :cool3: ? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 hehe , no ja jestem tego samego zdania i takie informacje poszły wczoraj z jego ust...tak to ten Grzegorz :) Quote
Rinuś Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 a ja jestem załamana tym co wypisują na Emirze na jego temat...sami nie pomogą a oskarżają innych. Quote
ata Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 [quote name='Rinuś']a ja jestem załamana tym co wypisują na Emirze na jego temat...sami nie pomogą a oskarżają innych. Oni wojują ze sobą już od dawna. A o co poszło, pewnie nigdy się nie dowiemy...... Quote
basia0607 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Pamietajcie o opinii wet. o stanie psów i to nie potem a teraz. Przypilnujcie aby opinia weta była rzeczowa i wymowna. Są tacy co to nic złego w wygladzie psa nie widzą i są drudzy, ktorzy zauważa wszystko, szukacie tych drugich. Ja leżę z grypą ale AGa i THeta, jedzie do Torunia po psy. Oprócz innych zabieramy haszczke, ktora ma sparalizowany tył, prawdopodobnie po zabiegach wet, ktore ta kanalia na niej stosowala. Quote
Guest malva Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Rinuś napisał(a):a ja jestem załamana tym co wypisują na Emirze na jego temat...sami nie pomogą a oskarżają innych. nie ma co się załamywać ,ja cenię emir za ostry jęzor - ale kążdy miecz ma dwa końce :) Quote
sharon Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Rinuś napisałam Ci na gg oraz sms-a. Chciała bym odpowiedź jakie psy mogę zabrać, ponieważ mogę tylko jutro lub wtedy dopiero w środę( poniedziałek, wtorek pracuję ) Ilon, Rinuś jak coś piszcie to smsa. Quote
faith35 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Udało się !!! Pełen szacun Ilona :) Gdyby moja babcia nie znalazła kundelka, to by wzięła pinczerka, ale niestety... Quote
agaga21 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Rinuś napisał(a):nie nie mogą iść na stałe,tylko DT. chyba, że któryś za jakiś czas NAGLE "umrze", bądź "ucieknie"... ;) Quote
Rinuś Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 agaga21 napisał(a):chyba, że któryś za jakiś czas NAGLE "umrze", bądź "ucieknie"... ;) nie chciałabynm takich chwytów robić :) mamy DT dla labów, ale teraz organizujemy transport. Quote
wilczka Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Rinuś napisał(a):nie nie mogą iść na stałe,tylko DT. do dajcie mi onka na dt-z potem zmienimy w umowie dt na ds-czestak przeciez jest ze tymczas staje sie ds-i nie ma nic w tym zlego Quote
basia0607 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Spokojnie, jeżeli Grzegorz prosił aby psy wydawać na jego umowy to trzeba tak zrobić. Pewnie psy przeszły na niego i wydawane też będą na umowy PiSDZ. Quote
Rinuś Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 a ja mam pytanie z innej beczki,. czy ma tam był TVN i ma być reportaż w uwadze? bo takie padło info na innym forum...wiem, że na pewno był TVP1 i wczoraj widzialam o 21.45 w TVP Bydgoszcz kawałek nagrania, ale to krótkie bylo strasznie...będzie jakiś wiekszy materiał? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 był tvn, ale kiedy reportaz nie wiem Quote
vena&vivi Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 No Ilon_n potrzebne zebranie -ja nie wiem co ludziom mówic -trza to ruszyć. Potrzebne jak najszybsze spotkanie. Napisz kiedy możesz. Muszę zadzwonić do fundacji od bernardynów - nie wiem nic też o tych zabranych Do Szczecinka - tu trza kołowac transport i ustalic jakie psy idą Do dziewczyny z Łodzi - tam też mogą dwa psy jechać mam też jeden dt ale aż w Krakowie wolczka chce psiaka - tu też trza się naradzić jaki (wilczka napisz dokładniej jakie masz oczekiwania) Proszę o kontakt bo te osoby czekają aż się odezwę :) Quote
Rinuś Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 rottka, ktorą zabraliśmy z labami do schroniska. Quote
Recommended Posts