sacred PIRANHA Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 moi drodzy Azja ma DS!!! zadzwonił pan kierownik schroniska, ze jest zainteresowana nią rodzina a sunia zarezerwowana dla nas więc co on ma robić - w związku z tym,że sunia została juz wysterylizowana a chętna rodzina nie jest całkiem anonimowa (to profesor u którego się uczyła zadra dawno temu hihihi) podjęłam decyzje że puszczamy sunie do tego domku:-) zamieszka w Zamościu więc może spotkam slicznote na ulicy kiedyś:-) suniu niech Ci się powodzi w nowym domku!!!! a teraz pytanie co robić z tymi pieniążkami, które darczyncy wpłacili na sunie? w niedziele będziemy z ladySwallow w schronisku, podobno jest jakas inna spanielowata sunia tam,miejsce w hoteliku czeka,my pod swoja opieka mamy jeszcze beżową sunie Lidke, biała suke Raaje i Raisse- wszystkie siedza w schronisku i planujemy wyciągnac je na dt, co myslicie? Quote
sonia71 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 jak nie macie nic przeciw to moje prosze oddać Lidce beżowej suni - na co wam tam jeszcze brakuje Quote
Ty$ka Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 :multi::multi:Bardzo się cieszę. Aż skaczę pod sufit, że sunia będzie w końcu szczęśliwa!:multi::multi: Quote
LadyS Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 [quote name='sonia71']jak nie macie nic przeciw to moje prosze oddać Lidce beżowej suni - na co wam tam jeszcze brakuje Dziękujemy, akurat wystarczy na pokrycie kosztów karmy :) Zapraszamy też do suczki z tego samego schroniska, Lidki, która jedzie do DT! Quote
Igam Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Cudowna wiadomość, ale.... ona chyba nigdy nie mieszkała w domu. Żeby nie było rozczarowania - tego się boję najbardziej. Czy Pan będzie umiał ją "oswoić" i miał wystarczająco cierpliwości, żeby z nią popracować? Przepraszam za sceptycyzm :eek3: Oczywiście z wielką chęcią przekaże swoją wpłatę na inną sunię. Zapytam się również koleżanek :) Quote
LadyS Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Dom jest znany zadrze, ona za niego poręczyła - ludzie znają się na rzeczy. Poza tym, nie możemy zakładać, że sunia nie mieszkała w domu - sądzę, że gdyby mieszkała na dworze, to wyglądałaby gorzej ;) W każdym razie, nie jest to obcy dom, tylko dom znany, z którym jest kontakt - skoro sunia mogła iść do domu (pan wypytywał o nią kilka razy), a na jej miejsce może wyjść ze schroniska inny pies, to pozostaje nam się cieszyć :) Igam, zdecydujcie proszę, czy chcecie, aby przeznaczyć te pieniądze na inną sunię, którą możemy wypatrzyć w schronisku w niedzielę- podobno jest inna spanielka też - czy też na beżową Lidkę- choć ona jest już zabezpieczona. Quote
Igam Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 To super. Wiem, dziewczyny, że trzymacie rękę na pulsie :) Ja tylko tak... ;) Zerknęłam na sunie w Twoim podpisie i byłabym za wyciągnięciem ze schronu Raaji. Jeśli dziewczyny się ze mną zgodzą, to 200 pln mogłoby pójść na jej konto :) Quote
Tola Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Bardzo sie cieszę, wiem o adopcji od zadry. Szczęścia malutka w nowym domu. Quote
sacred PIRANHA Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Igam napisał(a):To super. Wiem, dziewczyny, że trzymacie rękę na pulsie :) Ja tylko tak... ;) Zerknęłam na sunie w Twoim podpisie i byłabym za wyciągnięciem ze schronu Raaji. Jeśli dziewczyny się ze mną zgodzą, to 200 pln mogłoby pójść na jej konto :) dziękujemy Igam:-) Raaja to moja ulubienica (we dwie były razem z Azją), mam nadzieje ze szybko jej tez pomozemy:-) Quote
LadyS Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Igam napisał(a):To super. Wiem, dziewczyny, że trzymacie rękę na pulsie :) Ja tylko tak... ;) Zerknęłam na sunie w Twoim podpisie i byłabym za wyciągnięciem ze schronu Raaji. Jeśli dziewczyny się ze mną zgodzą, to 200 pln mogłoby pójść na jej konto :) W takim razie zapraszam na wątek Raaji. Dostałyśmy jedyną w swoim rodzaju propozycję od HA, że załatwią nam miejsce w hotelu dla suczki - 300 zł + karma, z czego zasponsorują karmę i 30 zl deklaracji wstępnych. Pozostaje zbierać resztę - na pierwszy miesiąc prawie mamy :) Quote
Asia & Ginger Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 sacred PIRANHA napisał(a):moi drodzy Azja ma DS!!! zadzwonił pan kierownik schroniska, ze jest zainteresowana nią rodzina a sunia zarezerwowana dla nas więc co on ma robić - w związku z tym,że sunia została juz wysterylizowana a chętna rodzina nie jest całkiem anonimowa (to profesor u którego się uczyła zadra dawno temu hihihi) podjęłam decyzje że puszczamy sunie do tego domku:-) zamieszka w Zamościu więc może spotkam slicznote na ulicy kiedyś:-) suniu niech Ci się powodzi w nowym domku!!!! a teraz pytanie co robić z tymi pieniążkami, które darczyncy wpłacili na sunie? w niedziele będziemy z ladySwallow w schronisku, podobno jest jakas inna spanielowata sunia tam,miejsce w hoteliku czeka,my pod swoja opieka mamy jeszcze beżową sunie Lidke, biała suke Raaje i Raisse- wszystkie siedza w schronisku i planujemy wyciągnac je na dt, co myslicie? Przewspaniała wiadomość! Bardzo się cieszę z takiego zaskakującego obrotu sprawy! :multi: :multi: :multi: I czekam na wieści o tej drugiej spanielkowatej suczce. ;) Quote
LadyS Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Asia & Ginger napisał(a): I czekam na wieści o tej drugiej spanielkowatej suczce. ;) W niedzielę będziemy w schronie z aparatem - porobimy zdjęcia. Quote
Igam Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 sacred PIRANHA napisał(a):wpłynęły do mnie pieniążki dla Azji nie ma nicku wiec nie wiem kto to, prosze sie przyznac:-) na razie podam tak:-) Iwona z warszawy - 50zł Monika z warszawy - 100zł serdecznie dziękujemy! tak jak napisałam w wątku Raaji - koleżanki zgodziły się na przekazanie pieniążków na tą śliczność :) Quote
Joodith Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Tania, Azja, same cuda :multi: niechaj dobra passa trwa. Quote
sacred PIRANHA Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 a nie wiemz, zostaawyadoptowana przez schronisko, wiec nie dadza nam kontaktu...ale pojecze zadrze zeby odnowila znajomosc z w profesorekm swym... Quote
Igam Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Rozumiem :) w takim razie czeka grzecznie, może uda się jakieś wieści zdobyć ;) Quote
LadyS Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 Zapraszam na wątek pięknej husky Zoji, która szuka domu i wsparcia finansowego na hotel: http://www.dogomania.pl/threads/209253, a także jej koleżanki Mauji, też mixa husky, w podobnej sytuacji: http://www.dogomania.pl/threads/207704. Oto obie dziewczynki: Zoja: i Mauja: Quote
LadyS Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 Serdecznie prosimy o oddanie głosu na schronisko w Zamościu, w konkursie TESCO: http://www.facebook.com/Eksperci.Tesco?sk=app_293130837399609 W tamtym roku schronisko zajęło trzecie miejsce, dzięki czemu zwierzęta dostały karmę oraz nowe budy, stworzone dzięki funduszom z akcji. Wspomóżcie schronisko, z którego pochodzi nasz podopieczny z tego wątku! Quote
Recommended Posts