Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

moi drodzy Azja ma DS!!! zadzwonił pan kierownik schroniska, ze jest zainteresowana nią rodzina a sunia zarezerwowana dla nas więc co on ma robić - w związku z tym,że sunia została juz wysterylizowana a chętna rodzina nie jest całkiem anonimowa (to profesor u którego się uczyła zadra dawno temu hihihi) podjęłam decyzje że puszczamy sunie do tego domku:-) zamieszka w Zamościu więc może spotkam slicznote na ulicy kiedyś:-) suniu niech Ci się powodzi w nowym domku!!!!

a teraz pytanie co robić z tymi pieniążkami, które darczyncy wpłacili na sunie?
w niedziele będziemy z ladySwallow w schronisku, podobno jest jakas inna spanielowata sunia tam,miejsce w hoteliku czeka,my pod swoja opieka mamy jeszcze beżową sunie Lidke, biała suke Raaje i Raisse- wszystkie siedza w schronisku i planujemy wyciągnac je na dt, co myslicie?

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sonia71']jak nie macie nic przeciw to moje prosze oddać Lidce beżowej suni - na co wam tam jeszcze brakuje

Dziękujemy, akurat wystarczy na pokrycie kosztów karmy :)

Zapraszamy też do suczki z tego samego schroniska, Lidki, która jedzie do DT!

Posted

Cudowna wiadomość, ale.... ona chyba nigdy nie mieszkała w domu. Żeby nie było rozczarowania - tego się boję najbardziej.
Czy Pan będzie umiał ją "oswoić" i miał wystarczająco cierpliwości, żeby z nią popracować?

Przepraszam za sceptycyzm :eek3:

Oczywiście z wielką chęcią przekaże swoją wpłatę na inną sunię. Zapytam się również koleżanek :)

Posted

Dom jest znany zadrze, ona za niego poręczyła - ludzie znają się na rzeczy. Poza tym, nie możemy zakładać, że sunia nie mieszkała w domu - sądzę, że gdyby mieszkała na dworze, to wyglądałaby gorzej ;) W każdym razie, nie jest to obcy dom, tylko dom znany, z którym jest kontakt - skoro sunia mogła iść do domu (pan wypytywał o nią kilka razy), a na jej miejsce może wyjść ze schroniska inny pies, to pozostaje nam się cieszyć :) Igam, zdecydujcie proszę, czy chcecie, aby przeznaczyć te pieniądze na inną sunię, którą możemy wypatrzyć w schronisku w niedzielę- podobno jest inna spanielka też - czy też na beżową Lidkę- choć ona jest już zabezpieczona.

Posted

To super. Wiem, dziewczyny, że trzymacie rękę na pulsie :)
Ja tylko tak... ;)
Zerknęłam na sunie w Twoim podpisie i byłabym za wyciągnięciem ze schronu Raaji.
Jeśli dziewczyny się ze mną zgodzą, to 200 pln mogłoby pójść na jej konto :)

Posted

Igam napisał(a):
Ja tylko tak... ;)
Zerknęłam na sunie w Twoim podpisie i byłabym za wyciągnięciem ze schronu Raaji.

dziękujemy Igam:-) Raaja to moja ulubienica (we dwie były razem z Azją), mam nadzieje ze szybko jej tez pomozemy:-)

Posted

Igam napisał(a):
Ja tylko tak... ;)

W takim razie zapraszam na wątek Raaji. Dostałyśmy jedyną w swoim rodzaju propozycję od HA, że załatwią nam miejsce w hotelu dla suczki - 300 zł + karma, z czego zasponsorują karmę i 30 zl deklaracji wstępnych. Pozostaje zbierać resztę - na pierwszy miesiąc prawie mamy :)

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
moi drodzy Azja ma DS!!! zadzwonił pan kierownik schroniska, ze jest zainteresowana nią rodzina a sunia zarezerwowana dla nas więc co on ma robić - w związku z tym,że sunia została juz wysterylizowana a chętna rodzina nie jest całkiem anonimowa (to profesor u którego się uczyła zadra dawno temu hihihi) podjęłam decyzje że puszczamy sunie do tego domku:-) zamieszka w Zamościu więc może spotkam slicznote na ulicy kiedyś:-) suniu niech Ci się powodzi w nowym domku!!!!

a teraz pytanie co robić z tymi pieniążkami, które darczyncy wpłacili na sunie?
w niedziele będziemy z ladySwallow w schronisku, podobno jest jakas inna spanielowata sunia tam,miejsce w hoteliku czeka,my pod swoja opieka mamy jeszcze beżową sunie Lidke, biała suke Raaje i Raisse- wszystkie siedza w schronisku i planujemy wyciągnac je na dt, co myslicie?

Przewspaniała wiadomość! Bardzo się cieszę z takiego zaskakującego obrotu sprawy! :multi: :multi: :multi:

I czekam na wieści o tej drugiej spanielkowatej suczce. ;)

Posted

Asia & Ginger napisał(a):

I czekam na wieści o tej drugiej spanielkowatej suczce. ;)

W niedzielę będziemy w schronie z aparatem - porobimy zdjęcia.

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
wpłynęły do mnie pieniążki dla Azji
nie ma nicku wiec nie wiem kto to, prosze sie przyznac:-)
na razie podam tak:-)
Iwona z warszawy - 50zł
Monika z warszawy - 100zł
serdecznie dziękujemy!

tak jak napisałam w wątku Raaji - koleżanki zgodziły się na przekazanie pieniążków na tą śliczność :)

• 2 months later...
  • 7 months later...