LadyS Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Azja to około 2letnia suczka, która przebywa w schronisku w Zamościu. Jest bardzo proludzka, cieszy ją widok człowieka. Dogaduje się z sukami w boksie i nie wpada w konflikty, jak również ich nie wywołuje. Ma dłuższy włos, czarny z białymi znaczeniami. Jest obecnie niewyczesana, po kąpieli i zabiegach pielęgnacyjnych będzie piękną sunią. Jej uroda jest wybitnie spanielowata. Lubi sobie poszczekać, jak to w schronisku - chce zwrócić na siebie uwagę pośród tłumu innych psów. Gdy człowiek zatrzyma się przy niej, podchodzi do krat, wsadza mordkę między kraty, wącha palce i liże po rękach. Szukamy dla Azji DT, hotelu - czegokolwiek. Zbieramy również fundusze na sunię. Rozliczenia: 50 zł - sonia71 Quote
Tola Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Jestem juz i zapisuję wątek. Wstawię tez link na 1 stronę na zamojski. Quote
LadyS Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Azja do góry, widzę że niektórzy wolą się kłócić, niż tłumnie stawiać na wątku. Quote
sacred PIRANHA Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 zapisuje sie po raz kolejny..mam nadzieje, że ty razem moj post nie przeskoczy i nie będzie widniał jako pierwszy:-) Quote
evel Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Zapisuję. Po odfilcowaniu i kąpieli będzie piękna... Quote
handzia Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Śliczna sunia. A jak się ją jeszcze doprowadzi do porządku będzie przepiękna. Na pewno szybko znajdzie domek, ma dużo ze spanielka:lol: Fajnie, że ją wypatrzyłyście... Quote
LadyS Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Podnosimy, może ktoś wypatrzy i da DT? Quote
furciaczek Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Bedzie z niej cudo jak sie odpicuje:loveu: Quote
Asia & Ginger Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Śliczna Niunia! :loveu: :loveu: :loveu: Wieczorkiem wrzucę sunię na 2 fora spanielowe. Quote
LadyS Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Asia & Ginger napisał(a):Śliczna Niunia! :loveu: :loveu: :loveu: Wieczorkiem wrzucę sunię na 2 fora spanielowe. Dziękujemy :) Szukamy jej DT, żeby nie padła ofiarą pseudo - niestety, w tym rejonie jest ich coraz więcej... Quote
sacred PIRANHA Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Azja to moja kochana ulubienica:-) jakby sie znalazło dt to oczywiście pomoc tutaj na miejscu z mojej strony jak najbardziej jest:-) Dodajmy , że od niedawna jest możliwośc wysterylizowania suni (na koszt schroniska) w nowej klinice (przed adopcją) Quote
sacred PIRANHA Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 dzięki Tola:-) sunia jest piękna, symaptyczna, nie wiem skąd ona się wzieła w schronisku.... Quote
Asia & Ginger Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Melduję, że sunieczka ma już swoje wątki na forach spanielowych. ;) Quote
sacred PIRANHA Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 szukamy dt i zbieramy deklaracje!!!! Quote
as_ko Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Zapisuję sobie. Aktualnie szukamy domu dla spaniela - złotego Jokiego z Białej Podlaskiej. Zgłosiło się kilka domów, więc jak się okażą jakieś sensowne i będą utrzymywać kontakt to podeślę im tą waszą suczkę :) Quote
sacred PIRANHA Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 as_ko od razu dawaj tez info że sunia przed wydaniem zostanie wysterylizowana:-) Quote
Recommended Posts