Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pomoc jest pilna, ale dostawy będą, kiedy będzie ktoś jechał, a to osoby prywatne.Pełen spontan.
Karma będzie potrzebna jeszcze długo, w końcu to 196 psów (samych bochenków chleba potrzeba 40 dziennie !!!)- to sobie wyobraź.Dlatego zbieraj karmę i makaron,puszki a ja zabiorę to wcześniej, czy później.Im więcej , tym lepiej.Ostatnio kupiłam 10 kg makaronu po 2,50. W lidlu 10 kg karmy jest po 20 zł.Proś znajomych psiarzy.A nuż ...

A Tinka pozna mnie, aż się zdziwisz, jak bardzo mnie kocha.:eviltong::eviltong::eviltong:

• Replies 486
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 3 weeks later...
Posted

A nie oglądałas videoclipu:)
Tak czekałem na jakis komentarz,czy sie podobało,a tu nic:(
Tinka jak to Tinka,je jak trzeba spi jak trzeba,gryzie tez jak trzeba:)
W parku ma swoich ulubionych kumpli,oczywiscie nie nadarzają za nia,bo ona lata jak torpeda,suke z kilometra poczuje i ujada i zębiska szczeży:)
No i czekamy na Ciebie na ta wizyte i karme dla psiaków do zabrania.

Posted

Oglądałam, oglądałam, ale nie skomentowałam ... no sorki, sorki, sorki ...:oops::oops::oops: Siem poprawię.
Zdolny jesteś ;)
Jak to "gryzie " ? Nic jej się nie polepszyło ? Trzaśnij ją czasem w ten głupi czerep, to może zrozumie.:mad:
O wizytę to się nie martw - beeeedzie . Ile masz tej karmy ? Nie wiem, czy mi się opłaca jechać taki "kawał " ...:diabloti:

Posted

Mnie dziabneła w czasie zabawy w parku za łydke,ona przecież niewie czy pancia gryzie mocno czy słabo:),jakos zamiast zabawy z piłką czy koscia woli mnie podgryzac:)
Ej no nie przesadzaj taki kawał do mnie hihi,nie no mam to co pisałem 10kg suchej i 3kg mokrej,w tym miesiącu nic nie kupiłem bo cienka wypłate miałem:(,no ale sądze że i tyle sie przyda.Tinka tez Cie pozdrawia,nawet znajome w parku mówią Tince że miała szczescie że ją znalazłem i wziołem,są nia zachwycone taka szlicznota z niej,tak jak Ja mówiłem jak Ją wyszukałem w necie:)

• 3 weeks later...
Posted

Hej Ho Heloo:)
Dzis byłem z Tinką nad miejskim jeziorkiem i okazało sie że Moja ślicznota jest doskonałym pływakiem i nie musiałem jej namawiac na wejscie do wody:)
A nie wspominałem że Tinka bardzo,ale to bardzo boi sie burzy i jakichkolwiek wybuchów petard itp.wtedy niema mowy o spacerku itp.podwija ogon pod siebie i szuka najciemniejszej dziury zeby sie schowac:(

Posted

Ja jestem cały czas,codziennie tu zaglądam:)
Tinka nie choruje,apetyt dopisuje,jak napisałem nad wodą sie wyszalała dzis,teraz spi:),no i czekamy na ciebie,bo mi myszy w garażu te jedzenie zjedza dla psiaków z rachowa.
Czarusia fajna,ale tinka jest tylko jedna:loveu::eviltong:

Posted

Myszy odganiaj i czekaj - nie znasz dnia, ani godziny.:diabloti:
A tak serio : borykam się ostatnio z problemami zdrowotnymi syna i swoimi; kręgosłup ogranicza mi poruszanie się.Jestem na zwolnieniu.

Posted

Matrioszka to nie mogłas powiedziec to bym podjechał do ciebie z Tinką i tym żarciem,przeciez mam żut beretem do lubartowa.
A tak propo tych waszych aukcji,to jesli jescze leży w piwnicy to mam kolekcje komiksów jak byscie chciały wystawic na aukcji i byli by chetni,"Tytus,Romek i Atomek","Kajko i Kokosz" i jescze jakies tam,oczywisie wydanie z lat 80 i 90 jak pamietam,tylko musze tego poszukac,ja nie mam dzieci wiec nie mam dla kogo trzymac tego.

Posted

Widzisz, chodzi o to,że powinnam ją zobaczyć w jej aktualnym domu, jej "środowisku naturalnym'' a nie żeby w ogóle ... Przyjadę sama.;)
Co do komiksów, to dziękuję, że pomyślałeś ... :Rose:
Zrób foty, opisz ile tego jest i w jakim stanie , i zobaczymy czy będą chętni.

Posted

Czaje czaje tak tylko pomyslałem,wiem że to wy przyjezdzacie i oglądacie,tak jak mówisz zrobie fotki i ci podesle wtedy zobaczymy co z tego wyjdzie:)
Własnie wracam z nad jeziorka,znowu popływalismy:)A woda cud miód i orzeszki czyli super cieplutka:)

• 1 month later...