Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Próbuje wydebic urlop od 15stego do 18stego tego miesiąca,ale wątpliwa sprawa,ciężko umnie w hucie z urlopikiem,dzis ide na ostatnia noc i poniedziałek i wtorek wolny.Takie to umnie urlopy są dzien wolny miedzy zmianami:)

• Replies 486
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 3 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

No ja dalej na zwolnieniu,po wypadku,ale z kolanem coraz lepiej,Tinka ma nową koleżanke,nową panią:),znaczy Ja jestem Na 1rwszym miejscu:).Na zdjeciu to Misia tez ze schronu,z lublina,jak Tinka i Miska sa w jednym pomieszczeniu to potrafia sie pogrysc:(,ale na dworze jest spokój tylko Tina strasznie zazdrosna o Moją Panią i nie dopuszcza Miski,niewiem czy sie przyzwyczają do siebie żeby sie nie pogrysc ehh,tak czy tak muszą,naszczescie Moja pani ma duże podwórko:),tak czekam na tą wizyte po,mam jeszcze worek tej karmy,dawałem Tinie,ale ona tego niechce jesc z Tesco:eviltong:
Zapomniałem dodac że tam jeszcze kot jest:evil_lol:Tinka jest zaskoczona że kotka nie ucieka odniej tylko ją olewa:)

Fotka z córka mojej siostry,tarmosi tine jak sie da,tina przestała już reagowac:)

• 2 weeks later...
Posted

Też sie ciesze że mogłem ją uratowac ze schronu:),jedyny problem jaki dalej jest to jej strach przed burza i wybuchami petard:(ale na sylwestra juz kupiłem u weterynarza tabletki uspokajające.Wesołych Świąt i Szczesliwego Nowego Roku życze Ja i Tinka:)

Posted

Tomi, to już nie minie.:-(Ja mam sukę, która ślini się ze strachu już tydzień przed; nikt nie słyszy , a ona tak, że ktoś tam gdzieś huknął, wystrzelił.W Sylwestra od rana wędruje po całym domu...nie znajduje żadnego dobrego dla siebie miejsca ... a z mordy kap, kap, kap ... nie reaguje na to , co się do niej mówi ... kompletny odlot i cała "poza światem".:shake:
W zeszłym roku, za radą weta, już trzy dni przed Sylwkiem faszerowałam ją 2 x dziennie hydroxyzyną.Wybuchy przespała.:diabloti:
Pies natomiast wywali się "do góry kołami", jaja w górze, komara przycina , mruczy i ani drgnie mimo, że petardy mało chałupy w kosmos nie wywalą.:evil_lol:

Posted

Niech się spełnią wszystkie marzenia - te małe i te ogromne. By uśmiech na twarzy dodawał Ci wiary i nadziei na lepsze jutro. A gwiazdka z nieba przypominała Ci o rodzinie, znajomych oraz tych, którzy nie mają tyle szczęścia co Ty i są sami. Zdrowych wesołych świąt Bożego Narodzenia oraz szczęśliwego Nowego 2012 Roku .

• 2 weeks later...
Posted

Dziekuje dziekuje troszke spóznione ale nawzajem,ja kupiłem u weta jakies tabletki i Tince podałem na 2 godziny przed sylwkiem bo pan powiedział ze działa 4 godziny.dzis juz jest w miare dobrze,ale boi sie na spacery wychodzi:)nastawia uszy na każdy szelest:)No ale na siłe nie bede jej próbował oduczyc tego strachu.Tinka jak sie chowa to łazienke sobie otwiera i tam leży,bo wtedy nic nie słyszy.

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Mnie sie słucha to chyba oczywiste:eviltong:,ale tylko w parku lub nad zalew jak chodze to ja spuszczam,jak kota widzi to goni:),na inne suki i szczeniaki agresją reaguje,choc jak sie obwącha,powarczy itp. z inna to razem lata juz,boi sie tylko dużych psów,chowa sie za mnie i wyje:).Na osiedlu juz wszystkie psy zna więc jest spokój,tylko z sąsiadkami z klatki jeszcze sie nie dopadła bo tamte o innych porach wychodzą hehe
A Wiać wiało ale tylko troszke,ładna pogoda była wtedy:)
Zapraszam na odwiedziny jak co:)

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Żeby nie było że tylko Fotki:P prosze:) [video=youtube;4T9dz9bgvmM]http://www.youtube.com/watch?v=4T9dz9bgvmM[/video]

Edited by Tomi34