Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pixi , wytrzymaj - jeszcze tylko jedna noc. Jutro idziesz do Oliwki na DT. Przeforsowałyśmy to (na dwa tygodnie):evil_lol: Mam nadzieje, że jak będą ogłoszenia Skarb szybko znajdzie domek. Do jutra maluchu!:multi:

Posted

edzia.71 napisał(a):
Pixi , wytrzymaj - jeszcze tylko jedna noc. Jutro idziesz do Oliwki na DT. Przeforsowałyśmy to (na dwa tygodnie):evil_lol: Mam nadzieje, że jak będą ogłoszenia Skarb szybko znajdzie domek. Do jutra maluchu!:multi:

Pixi, przepraszam. Sprawy się trochę skomplikowały rano, jak odebrałam Oliwki wyniki ze szpitala. :shake::placz:
DT jest nadal aktualny ale troszkę później:-(

Posted

Ten tekst wymyśliła Oliwka. Poprawcie ewentualnie proszę i ruszamy z ogłoszeniami

Pixie - porzucone psie dziecko szuka wspaniałego człowieka

Wyrzucona, niekochana, samotna... czy takie powinno być życie szczeniaka? Brak ogonka = brak szansy na dom?
Witajcie, to ja, Pixie. Kiedy byłam malutka, właściciel podrzucił mnie w kartonie pod schronisko, widocznie mu się znudziłam... Moja siostra i brat od razu znaleźli swoje domy, zostałam sama... Wolontariusze zlitowali się nade mną więc aktualnie przebywam w domu tymczasowym, ale nadal szukam stałego... Podoba mi się tu, bo uwielbiam dzieci i towarzystwo ludzi. Mieszka też tutaj duży pies i królik, z którymi bawię i się i socjalizuję. Uczę się chodzić na smyczy i nie brudzę w domu. Nie niszczę też niczego, bo jestem grzeczna, po prostu czekam na człowieka, w którego sercu zagoszczę...

Posted

A ja widzę ten tekst tak:

Pixi - maleńkie, porzucone szczenię szuka domu

Wyrzucona, niekochana, samotna... czy takie powinno być życie szczeniaka? Brak ogonka = brak szansy na dom?

Witajcie, to ja, Pixi. Kiedy byłam malutka, właściciel podrzucił mnie i moje rodzeństwo w kartonie pod schronisko, widocznie nie byliśmy mu do niczego potrzebni... Moja siostra i brat od razu znaleźli swoje domy, zostałam sama... Wolontariusze zlitowali się nade mną, więc aktualnie przebywam w domu tymczasowym, ale nadal szukam stałego... Podoba mi się tu, bo uwielbiam dzieci i towarzystwo ludzi. Mieszka też tutaj duży pies i królik, z którymi bawię się i socjalizuję. Uczę się chodzić na smyczy i nie brudzę w domu. Nie niszczę też niczego, bo jestem grzeczna (mam specjalne gryzaczki, które mogę gryźć do woli), po prostu czekam na człowieka, w którego sercu zagoszczę...

Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej.

Kontakt
[email protected]
tel. 604 101 165

Posted

Właśnie Kaju :-)

Tekst jest śliczny Oliwko :loveu:

Zastanawiałam się czemu nikt nie prosi mnie o allegro dla małej :cool3: zapomniałam, że już dawno je zrobiłam :lol: Teraz tylko trochę uporządkuję i wykorzystam tekst Oliwki :-)

Posted

Pierwszą noc mała przespała całą :sleep2:. Nie odstępowała Oli na krok. Rano wyszłyśmy - zrobiła wszystko :painting: . Odkąd jest w domu poza schroniskiem w domu zrobiła siku tylko raz. Bardzo grzeczna. Chodząca subtelność.:happy1:
Mamonabank, wstaw proszę wolną chwilą nowe zdjęcia do allegro. Dziękuję.:fadein:

Dzisiejszy relaks po śniadanku. Zdjęcia wykonała Ol

Posted

A ja właśnie myślę, że będzie mała, nie urośnie pewnie do kolana nawet. Nie wiem ile ma, ale chyba da się to określić na podstawie wypadających mleczaków? Straciła już 4 dolne ząbki i na górze 2.

Posted

mamanabank napisał(a):
Kurczę, no to musimy się dowiedzieć ile ma m-cy, bo to ważne w ogłoszeniach, w allegro napisane, że 3 ale skoro traci już mleczaki może mieć 5 nawet.

Ogłaszałamją jako 4 miesięcznego szczeniaka.