edzia.71 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Prześliczny Skarb. Dlaczego nie było Cie Pixi wcześniej. Już byś miała wspaniały DS u Edzi i Oliwki.:placz::placz::placz: Quote
Romka Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Ale minka u naszej malutkiej...podoba jej się bardzo... Quote
edzia.71 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Pixi , wytrzymaj - jeszcze tylko jedna noc. Jutro idziesz do Oliwki na DT. Przeforsowałyśmy to (na dwa tygodnie):evil_lol: Mam nadzieje, że jak będą ogłoszenia Skarb szybko znajdzie domek. Do jutra maluchu!:multi: Quote
edzia.71 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 edzia.71 napisał(a):Pixi , wytrzymaj - jeszcze tylko jedna noc. Jutro idziesz do Oliwki na DT. Przeforsowałyśmy to (na dwa tygodnie):evil_lol: Mam nadzieje, że jak będą ogłoszenia Skarb szybko znajdzie domek. Do jutra maluchu!:multi: Pixi, przepraszam. Sprawy się trochę skomplikowały rano, jak odebrałam Oliwki wyniki ze szpitala. :shake::placz: DT jest nadal aktualny ale troszkę później:-( Quote
kajkoowa Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Pixi przerażona, ale bezpieczna :) Już wykąpana, zwiedza kąty. Cały czas szczeka na Sopla, który ze stoickim spokojem lezy na swojej podusi i obserwuje. Quote
edzia.71 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Ten tekst wymyśliła Oliwka. Poprawcie ewentualnie proszę i ruszamy z ogłoszeniami Pixie - porzucone psie dziecko szuka wspaniałego człowieka Wyrzucona, niekochana, samotna... czy takie powinno być życie szczeniaka? Brak ogonka = brak szansy na dom? Witajcie, to ja, Pixie. Kiedy byłam malutka, właściciel podrzucił mnie w kartonie pod schronisko, widocznie mu się znudziłam... Moja siostra i brat od razu znaleźli swoje domy, zostałam sama... Wolontariusze zlitowali się nade mną więc aktualnie przebywam w domu tymczasowym, ale nadal szukam stałego... Podoba mi się tu, bo uwielbiam dzieci i towarzystwo ludzi. Mieszka też tutaj duży pies i królik, z którymi bawię i się i socjalizuję. Uczę się chodzić na smyczy i nie brudzę w domu. Nie niszczę też niczego, bo jestem grzeczna, po prostu czekam na człowieka, w którego sercu zagoszczę... Quote
kajkoowa Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 A ja widzę ten tekst tak: Pixi - maleńkie, porzucone szczenię szuka domu Wyrzucona, niekochana, samotna... czy takie powinno być życie szczeniaka? Brak ogonka = brak szansy na dom? Witajcie, to ja, Pixi. Kiedy byłam malutka, właściciel podrzucił mnie i moje rodzeństwo w kartonie pod schronisko, widocznie nie byliśmy mu do niczego potrzebni... Moja siostra i brat od razu znaleźli swoje domy, zostałam sama... Wolontariusze zlitowali się nade mną, więc aktualnie przebywam w domu tymczasowym, ale nadal szukam stałego... Podoba mi się tu, bo uwielbiam dzieci i towarzystwo ludzi. Mieszka też tutaj duży pies i królik, z którymi bawię się i socjalizuję. Uczę się chodzić na smyczy i nie brudzę w domu. Nie niszczę też niczego, bo jestem grzeczna (mam specjalne gryzaczki, które mogę gryźć do woli), po prostu czekam na człowieka, w którego sercu zagoszczę... Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej. Kontakt [email protected] tel. 604 101 165 Quote
kajkoowa Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Jeszcze, póki pamiętam. Chcieliśmy zgłosić reklamację, ponieważ Pixie trafiła do nas z przerwą... po dwóch mleczakach 8-) Quote
mamanabank Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Właśnie Kaju :-) Tekst jest śliczny Oliwko :loveu: Zastanawiałam się czemu nikt nie prosi mnie o allegro dla małej :cool3: zapomniałam, że już dawno je zrobiłam :lol: Teraz tylko trochę uporządkuję i wykorzystam tekst Oliwki :-) Quote
Romka Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 No to jak tak piszecie pięknie to napiszcie mi coś dla Karmela...jak wrócę od lekarza to zaraz wrzucę na bazarek ogłoszeniowy... Quote
kajkoowa Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Mała ogłoszona, zmieniam pierwszy post Quote
edzia.71 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Kaja10014 napisał(a):Mała ogłoszona, zmieniam pierwszy post Wrzuciłam małą http://www.dogomania.pl/threads/205026-Domek-dla-niewiellkiego-psiaka-z-DT-do-12-mies./page2 Quote
edzia.71 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Pierwszą noc mała przespała całą :sleep2:. Nie odstępowała Oli na krok. Rano wyszłyśmy - zrobiła wszystko :painting: . Odkąd jest w domu poza schroniskiem w domu zrobiła siku tylko raz. Bardzo grzeczna. Chodząca subtelność.:happy1: Mamonabank, wstaw proszę wolną chwilą nowe zdjęcia do allegro. Dziękuję.:fadein: Dzisiejszy relaks po śniadanku. Zdjęcia wykonała Ol Quote
mamanabank Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Zmieniłam http://allegro.pl/show_item.php?item=1546982891 kontakt Edziu podałam do Ciebie, sprawdź czy dobrze. Quote
mamanabank Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Dostałam pytanie z allegro o Pixi od jakiegoś miłośnika miar i pomiarów :-) Jak daleko od lublina jest łowicz?Ile centymetrow ma suczka? Quote
arabiansaneta Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 mamanabank napisał(a):Dostałam pytanie z allegro o Pixi od jakiegoś miłośnika miar i pomiarów :-) Jak daleko od lublina jest łowicz?Ile centymetrow ma suczka? Sądząc po łapach, małe to nie będzie. Quote
kajkoowa Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 A ja właśnie myślę, że będzie mała, nie urośnie pewnie do kolana nawet. Nie wiem ile ma, ale chyba da się to określić na podstawie wypadających mleczaków? Straciła już 4 dolne ząbki i na górze 2. Quote
mamanabank Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Kurczę, no to musimy się dowiedzieć ile ma m-cy, bo to ważne w ogłoszeniach, w allegro napisane, że 3 ale skoro traci już mleczaki może mieć 5 nawet. Quote
kajkoowa Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 mamanabank napisał(a):Kurczę, no to musimy się dowiedzieć ile ma m-cy, bo to ważne w ogłoszeniach, w allegro napisane, że 3 ale skoro traci już mleczaki może mieć 5 nawet. Ogłaszałamją jako 4 miesięcznego szczeniaka. Quote
mamanabank Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 doczytałam, że mleczaki mogą wypadać już około 3 m-ca, czyli wszystko w normie :-) Quote
Recommended Posts