Klaudus__ Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Te maluszki nie mają mamusi, która przytuli i ogrzeje... Nie wiedzą, dlaczego zostały od Niej zabrane... Szukają Jej... Przeciskają się przez kojcowe kraty co mieszkającego obok nich wielkiego owczarka - chcą się przytulić... On na szczęście nie robi Im krzywdy... Ale to wielki pies, a One usilnie za nim chodzą - chcą mieć mamę - nawet jeżeli to starszy Pan... Troszkę drżę o nie, bo wiadomo,że maluchy są uciążliwe i Owczarek może się zdenerwować... One są SŁODKIE!! Ale nie mamy Ich gdzie dać... Wczoraj padł mi aparat i niestety dopiero dzisiaj pojadę porobić dobre zdjęcia. Błagam pomóżcie... Kontakt: tel: 785 549 189 mail: [email protected] Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us [/FONT] Quote
Avilia Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Maleństwa...pilnie potrzebne DT-te dzieci nie dadzą sobie same rady! Quote
kora78 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 gdybym nie miala teraz dt, to bym je wziela. wiec porobie chociaz ogloszenia, umiem na 30 portalach robic. dajcie fotki, namiary, plec, itp a nie mozecie ich przezucic do schronu, w jakim sa adopcje? one pojda w mig Quote
Julia84 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Jakie bidy... jak tylko będzie wiecej zdjęc, to trzeba w te pędy im ogłoszenia robić. Quote
olalolaa Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Co za piękności. Kolejne. Pewnie duże będą? Tez czekam na więcej info i robie jakies ogłoszenia. Quote
Klaudus__ Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 Dzisiaj późnym wieczorem będą zdjęcia. Mamy dzisiaj z Budryskiem troszkę jeżdżenia, więc późno powrócimy na dogo. Quote
Klaudus__ Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 Maluszki są BOSKIE - same zobaczycie :) Quote
olalolaa Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Dałam na szybko ogłoszenie do częstochowskiej gazety, będzie w piatek, często ktos dzwoni.. Quote
Iljova Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Jakież one słodkie takie puchate kuleczki. Śliczne są. Wstawie chociaż link do wątku na moim koncie na FB co Ty na to Klaudus? Quote
beka Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Wstawiać gdzie się da. One sa w punkcie? a co to za onek do którego sie przytulają? Quote
Onaa Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Jakie słodki pycholki. Moge je dać z namiarami na facebooka ? Quote
BUDRYSEK Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Dogo07 napisał(a):Jakie słodki pycholki. Moge je dać z namiarami na facebooka ? oglaszajcie wszedze gdzie sie da...dzieki Quote
Iljova Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 ja już zamieściłam link do wątku na moim koncie na FB Quote
Avilia Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Wydarzenie u mnie: http://www.facebook.com/event.php?eid=142168282510896&num_event_invites=178 Lobbujcie!!! Quote
Iljova Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 byłam już na FB i wysłałam zaproszenia :thumbs: Quote
Avilia Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Dogo07 napisał(a):O. Super. A co to znaczy "lobbować" ? W uproszczeniu-udostępniajcie;) Mamy niewiele czasu! Quote
Javena Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Zapisuje. Jestem na ty fb,ale kompletnie jestem zielona. Cos naciskam przyciskam ,pisze ,ale nie wiem co.:):) Quote
ŚWIAT Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Avilia napisał(a):W uproszczeniu-udostępniajcie;) Mamy niewiele czasu! Cioteczki, ludzie na FB się dopytują gdzie schronisko i tp...odpowiedzcie jakoś "oględnie" Jakby był DT od poniedziałku (marzenie ściętej głowy) to ja od piątku wieczór jak wrócę do Bielska mogę "przechować" u siebie choćby wszystkie cztery..niestety w poniedziałek rano wyjeżdżam...Jakbym mogła jakoś pomóc -dajcie znać... Quote
Avilia Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 ŚWIAT napisał(a):Cioteczki, ludzie na FB się dopytują gdzie schronisko i tp...odpowiedzcie jakoś "oględnie" Jakby był DT od poniedziałku (marzenie ściętej głowy) to ja od piątku wieczór jak wrócę do Bielska mogę "przechować" u siebie choćby wszystkie cztery..niestety w poniedziałek rano wyjeżdżam...Jakbym mogła jakoś pomóc -dajcie znać... Odpowiedziałam. No nic-czekamy,może coś się z tego wykluje.Cały czas to pilotuję na FB. Quote
BUDRYSEK Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 ŚWIAT napisał(a):Cioteczki, ludzie na FB się dopytują gdzie schronisko i tp...odpowiedzcie jakoś "oględnie" Jakby był DT od poniedziałku (marzenie ściętej głowy) to ja od piątku wieczór jak wrócę do Bielska mogę "przechować" u siebie choćby wszystkie cztery..niestety w poniedziałek rano wyjeżdżam...Jakbym mogła jakoś pomóc -dajcie znać... mozna wpisac tylko ze sa na sląsku Quote
Avilia Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 BUDRYSEK napisał(a):mozna wpisac tylko ze sa na sląsku Dokładnie tak podałam;) Szukajmy DT,może jest ktoś na dogo kto mógłby dzieciaki przyjąć?Cioteczki jak możecie rozreklamujcie troszkę maluszki. Quote
2411magdalenka Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 zapisuję. jakie one są duże? tj ile teraz ważą i ile docelowo? Quote
Recommended Posts