Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ŚWIAT napisał(a):
Bardzo się cieszę, trzymam kciuki:)

juz nie trzeba... pani sie rozmyslila , stwierdzila , ze woli zobaczyc na zywo psa zanim zaadoptuje i wezmie z wrocka... jestem wsciekla , bo wczoraj mialam wieczorem plany a szukalam osoby na wizyte..

Posted

Przykro mi monika83, tak niestety bywa...ale dobrze że się rozmyśliła teraz a nie później...
Ja w ogóle mam nerwy na ludzi którzy w przypadku adopcji sami nie wiedzą, czego chcą...ale to nieuniknione...

Posted

[quote name='BUDRYSEK']zostałą 1 sunia, pilnie musimy znalezc nowy dt!!!!!!!!!!!

Budrysku , ja wiem , ze sunia , ale ktora wlasnie??
Chcialam ja pooglaszac tylko ta sunie , jej fotke wstawic..

Posted

monika083 napisał(a):
Budrysku , ja wiem , ze sunia , ale ktora wlasnie??
Chcialam ja pooglaszac tylko ta sunie , jej fotke wstawic..

Przydałbyby sie świeże fotki tej suńki..

Posted

Wczoraj miałam bardzo fajny telefon w sprawie psiaka do adopcji.Państwo szukają włochatego szczeniaka.Podeślę malutką.Domek w Warszawie-do sprawdzenia.
Mieli przez 17 lat psiaka o którym dużo mi opowiadali:) Państwo mają w planach szkolenie dla swojego nowego psa.Bardzo konkretni.
Zobaczymy czy się mała spodoba.Trzymać kciuki proszę.No i można by poszukać osoby do wizyty.

Posted

ŚWIAT napisał(a):
Dziewczyny, wiem że już pytałam,, ale naprawde ten DT nie mógłby cyknąć parę fotek szczeniaka? Bez indywidualnych fotek trudno ogłaszać.

TO FAKT.Trudno zrobić ogłoszenie ,jak do dyspozycji zdjecia maluchów wszystkich i nie wiadomo jak sunia wyglada. Do tej pory już napewno sie zmieniła.