Andzike Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 Jostel, ja wiem, że Ty masz w tym głęboko ukryty cel:D :D :D ale weź mnie nie zawstydzaj, co? Wcale nie jestem idealnym domem tymczasowym, bo żadnego ze swoich tymczasów nie chce oddawać i nigdy się nie przyzwyczaję do tego :( A co do przerabiania psów - po prostu mam szczęście do psów idealnych (no może Biszkopt był małym wyjątkiem ;) ) Na taki cykl szkoleń sama się chętnie zapiszę :D Quote
jostel5 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='Andzike']Jostel, ja wiem, że Ty masz w tym głęboko ukryty cel:D :D :D ale weź mnie nie zawstydzaj, co? [/QUOTE] Że niby Ci kadzę,tak?:lol: A fuj,bardzo brzydkie podejrzenia!:eviltong: Cel mam i to nawet nie tak głęboko ukryty,ale[B] naprawdę bardzo szczerze podziwiam,to co robisz dla psiaków![/B]:loveu: [SIZE="1"]Poza tym-przecież byle komu bym [B][SIZE="1"]jej[/SIZE][/B] nie oddała[/SIZE]...:evil_lol: Quote
majuska Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [QUOTE]a świńskie ucho potrafi wzbudzić agresję w każdym psie, hihihihihih [/QUOTE] ej, no coś w tym jest..ja myślałam, że to tylko mojej suce odbiło na stare lata jak dostała ucho świńskie ...myślałam, że nas wszystkich zagryzie, jak się ktoś do niej zbliżał, to niemalże zionęła ogniem z paszczy, a oczy sie jej świeciły jak lucyferowi jakiemuś, Śrubę zaatakowała, Poldzia.....i teraz juz nie dostaje świńskich uszu niestety, co by rozlewu krwi nie było:roll: Trzymam kciukasy za kruszynkę!!!! Mooooocnooooooo!!! Quote
Pyrdka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Mojej Isce za 2 tyg. kończy się tymczas. Jak nie znajdzie ds to szukam idealnego dt.Mój TZ zgodził sie na 3 dni, a mała jest już przeszło 3 tygodnie;) Andzike Ty się idealnie nadajesz;) Może zrobisz wyjątek i zamiast Nelek przyjmiesz mała hienkę;) Chociaż wiem,że nie gustujesz w szczeniorach. Quote
Andzike Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 [quote name='majuska']ej, no coś w tym jest..ja myślałam, że to tylko mojej suce odbiło na stare lata jak dostała ucho świńskie ...myślałam, że nas wszystkich zagryzie, jak się ktoś do niej zbliżał, to niemalże zionęła ogniem z paszczy, a oczy sie jej świeciły jak lucyferowi jakiemuś, Śrubę zaatakowała, Poldzia.....i teraz juz nie dostaje świńskich uszu niestety, co by rozlewu krwi nie było:roll: Trzymam kciukasy za kruszynkę!!!! Mooooocnooooooo!!![/QUOTE] Kojarzycie Shibę? Maltankę mojej mamy, kurdupelka? ;) Jak dostała swińskie ucho, większe od jej głowy to nie dawala do siebie podejść. Nawet Nelka się bała... ;) Biszkoptowi nie odważyłam się dać świńskiego ucha ;) [quote name='Pyrdka']Mojej Isce za 2 tyg. kończy się tymczas. Jak nie znajdzie ds to szukam idealnego dt.Mój TZ zgodził sie na 3 dni, a mała jest już przeszło 3 tygodnie;) Andzike Ty się idealnie nadajesz;) Może zrobisz wyjątek i zamiast Nelek przyjmiesz mała hienkę;) Chociaż wiem,że nie gustujesz w szczeniorach.[/QUOTE] Jak Nesia pójdzie do idealnego domu, to na jej miejsce czeka już kolejna Nelkowata... więc niestety nie mogę pomóc :( Ale mając na uwadze akcję z Amber to w dwa tygodnie spokojnie znajdziecie Isce dom :) Quote
Pyrdka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Mam nadzieję, że od razu trafi do ds. Serce mi pęknie jak będzie inaczej. Wiem,że ktoś pokocha tą smarkulę;) Quote
Jasza Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 A myślałam, że tylko u mnie takie akcje ze świńskimi uszami...;) Ogony dostają dwa identyczne kupione prosto od "gospodorza" w sobotę rano i potem przynajmniej trzy godziny ..gry wojenne.:diabloti::diabloti: Quote
Akrum Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 U Was odbywają się bitwy o ucho świńskie - u mnie i owszem - moje psiule je uwielbiają, tak samo łapki kurze, ale Kropka... każdy psiulek dostał po łapce i co? Pestka wzięła, uciekła i chrupała :) Bork zadowolony w innym pokoju chrup chrup :) A Kropka? Musiałam z nią leżeć na dywanie, odłamywać jej każdego pazurka, udawać że ja chrupie i dopiero ona ze strachem, z niepewnością brała w dzioba i wypluwała i brała i wypluwała i tak w kółko... trwało to prawie godzinę... Nesia kochana szybko się otworzyła :) słodka kruszynka :) mam nadzieję, że domek najwspanialszy na świecie jej się szykuje :) Quote
Akrum Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Nesiu kochana jak minął ci wczorajszy dzień? maszerowałaś dumnie po dworze?? Quote
Jasza Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='Akrum']Nesiu kochana jak minął ci wczorajszy dzień? maszerowałaś dumnie po dworze??[/QUOTE] Pewnie maszerowała, co miała nie maszerować....;) Quote
Andzike Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 U Nesi wszystko ok :) Jest malutką słodką kruszynką, pięknie robi "surykatkę" - stają na tylnych nóżkach a przednimi przebiera w powietrzu jakby klaskała :) Zapatrzona w człowieka, jak tylko na chwilę usiądziemy to od razu się przytula - cały czas musi być blisko człowieka... Kochana moja dziewczynka ... :) Quote
Akrum Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 kochana maleńka kruszynka :) w takim małym ciałku tyle mieści się miłości do człowieka - mimo, że człowiek ją porzucił, skazał na tyle lat siedzenia na kratkami... to ona nadal tak kocha człowieka, tak mu ufa :) słodzinka mała :) Quote
Andzike Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 [quote name='Akrum']kochana maleńka kruszynka :) w takim małym ciałku tyle mieści się miłości do człowieka - mimo, że człowiek ją porzucił, skazał na tyle lat siedzenia na kratkami... to ona nadal tak kocha człowieka, tak mu ufa :) słodzinka mała :)[/QUOTE] Dokładnie... żaden tymczasowicz mnie tak nie rozczulał jak ona... Quote
Nelsonik Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 ona jest słodka. Nelson strasznie jest do niej podobny. i faktycznie kruszyna. maleństwo. mam nadzieje, że ktoś pokocha ją bardzo mocno, tak, jak my Nelsona. 6 lat to zbyt wiele dla takiej niuni. trzymamy kciuki razem z jej synkiem. Quote
Andzike Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 Za godzinę jedziemy z Nesią odwiedzić Czapiego i Dusie :) Nelka zostaje przed telewizorem, TZ będzie ją przekonywal,że jest najpiekniejszym kudłaczem na świecie ;) Za to jutro Nelka jedzie do Łowicza, a Nesia pilnuje aikowych kotów :D Quote
Ula83 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 strasznie fajnie Andzike czyta się Twoje psiakowe opowieści, powinnaś pisać jakiegoś bloga:) Quote
Akrum Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 ciekawe jak się sprawuje Nesia jako opiekunka dla aikowych kotów :) Quote
jostel5 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Wzrostem jest pewnie mniejsza od niejednego z nich,ale przecież nie we wzroście siła...:) Czekamy na wieści!:) Quote
jostel5 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Będzie dobrze,na pewno będzie!:) Jeśli człowiek kocha psa,pies kocha człowieka 10 razy bardziej!Szczęścia Nesiu śliczna!:) Quote
Andzike Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 [quote name='jostel5']Wzrostem jest pewnie mniejsza od niejednego z nich,ale przecież nie we wzroście siła...:) Czekamy na wieści!:) no więc wieści są takie, że... NESIA MA DOM :D Już tydzień temu, gdy byliśmy w hostelu założonego miedzy innymi przez męża i siostrę Aikowo, Nesia podbiła serce chłopaka siostry Aikowo, ale nic na siłę ;) Przegryzali się z myślą przez tydzień;) a wczoraj pojechaliśmy do nich z Nesią, no i Nesia już została :) Pisałam wcześniej, że Nesia się super czuła w hostelu - oczywiście to nie będzie jej dom - będzie mieszkać z Gosią i z Łukaszem i z pinczerowatą koleżanką Pestką, ale ponieważ Gosia i Łukasz wszędzie zabierają ze sobą psy, więc Nesia będzie też mieć "etat" w hostelu. Nesia będzie miała super, a ja jestem przeszczęśliwa, bo będę ją widywać (oczywiście za jakiś czas, poki co nie chcę mącić maleńkiej w głowie - wczoraj trochę płakala po naszym wyjściu :( ) A to zdjęcia jeszcze od nas :) Dostałam smsa od Gosi, że dziś jest już lepiej - Nesia odzyskała humor i apetyt i biega po hostelu :) Będzie dobrze:loveu::loveu::loveu: Quote
mamanabank Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Hura, hura, hura!!! To kiedy Szczudłowiak najpiękniejszy do Ciebie jedzie? ;-) Quote
Andzike Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 [quote name='mamanabank']Hura, hura, hura!!! To kiedy Szczudłowiak najpiękniejszy do Ciebie jedzie? ;-) No patrz, jak tu poczta pantoflowa działa ;) Nesia już w domu - więc zapraszam do zjawiskowego Marcela - mojego nowego tymczasowicza :D http://www.dogomania.pl/threads/201719-MARCEL-cudo-przestraszone-czeka-na-lepsze-%C5%BCycie!!! Quote
Florentynka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 No i jak zwykle, myk i po psie! Nawet się dobrze przyjrzeć nie zdążyłam sunieczce. Andzike gratuluję ekspresowego tempa, a maleńkiej Nesi domku. Quote
majuska Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Oj Andzike , Andzike, robisz robotę :) Tak mi ciężko, ale chociaż takie sympatyczne wiadomości pocieszają :) Quote
Recommended Posts