Andzike Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 [quote name='Florentynka']No pewnie że głosujemy![/QUOTE] [quote name='jostel5']Codziennie wysyłam głosik.:)[/QUOTE] Baaardzo dziękujemy :) Nesia oczywiście też :D Quote
Akrum Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Neeeesia :) Kochana moja szczurkowata sunieczka :loveu: Quote
Andzike Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Ehhh... właśnie rozmawialam z TZem - przy torze motocrossowym na którym właśnie jest od rana błąka się suczyna - podobno klon Nesi. Jest bardzo przyjacielska, podchodzi do każdego i się łasi. Jeśli nie pojawi się żaden właściciel i jeśli sunia nadal tam będzie jak TZ będzie wracał - bierzemy kurdupla do siebie... Quote
majuska Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Hmmm...wydaje mi się, sunia nadal tam będzie jak TZ będzie wracał Quote
Andzike Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 majuska napisał(a):Hmmm...wydaje mi się, sunia nadal tam będzie jak TZ będzie wracał Chyba bym chciala, żeby była. Przynajmniej u nas będzie bezpieczna, jakoś pomieścimy takiego kurdupelka ;) Quote
Florentynka Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Andzike napisał(a):Chyba bym chciala, żeby była. Przynajmniej u nas będzie bezpieczna, jakoś pomieścimy takiego kurdupelka ;) Andzike, jesteś wielka! Quote
Andzike Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Florentynka napisał(a):Andzike, jesteś wielka! Hehe ;) 160cm w kapeluszu ;) Szkoda, że moje mieszkanie nie jest większe ;) Quote
Andzike Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Nie ma suni :( TZ jeszcze raz tam dziś pojedzie i będzie się rozglądać - może wróciła do swojego domu ... Chlip. Już się nastawiłam na kurdupelka w domu. Quote
Akrum Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 a właśnie zastanawiałam się i przeszukałam ostatnie kilka stron wątku Sareńki w poszukiwaniu wpisu o tej małej bidulce. Już myślałam,że mi się to przyśniło i w końcu olśniło mnie, że pisałaś o tej szczurzyczce tutaj. może wróciła do swojego domku? Quote
Andzike Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Akrum napisał(a): może wróciła do swojego domku? Mam taką nadzieję... cały wczorajszy wieczór myślałam o tym szczureczku - TZ mówił, że sunia była mega proludzka, łasiła się do każdego, merdała ogonkiem, weszła nawet koledze na bak od motoru :( :( :( Szkoda, że nie zgarnął jej wcześniej, zamiast czekać aż skończą jeździć, ale nie miał jej nawet gdzie wsadzić :( Quote
Andzike Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Widziałam wczoraj Nesię - to nie ten sam szczurek, którego oddaliśmy Gosi i Łukaszowi :D :D :D Jest jeszcze cudniejsza - sierść jej się poprawiła, na klatce piersiowej ma takie długie śmieszne włosy. Szaleje na spacerze, biega, skacze jak zając, fika i co chwila przybiega do Pańciostwa się zameldować. Super dogaduje się z innymi psami (wczoraj było w ogrodzie w sumie 7psów, od najmniejszej Nesi to wielkiego Goldena), a z Pestką tworzą "Gang Małych Paskud" :D :D :D :D :D Wieczorem będą zdjęcia, bo porobiłam ich wczoraj mnóstwo!!! Quote
Akrum Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 a ja właśnie wczoraj wspominałam Nesie i chciałam dziś podpytać co u małej słychać a tu proszę wieści już są :) Baaardzo się cieszę, że szczurek już wcale szczurkiem nie jest, tylko śliczną sunieczką :multi::multi::multi: już się zdjęć doczekać nie mogę :) jakie szczęście miała mała, że ją do siebie na DT Andzike wzięłaś i pokazałaś komu trzeba :) Oh jak chciałabym zobaczyć Nesię skaczącą po łąkach jak zając :evil_lol: Quote
aikowo Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 ja wszystko przekaże Gosi i Łukaszowi że od paskud paskudy wyzywasz :) Quote
Andzike Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 aikowo napisał(a):ja wszystko przekaże Gosi i Łukaszowi że od paskud paskudy wyzywasz :) Jakby nie wiedzieli... ;) A oni Twoje psy wyzywają od morderców i sevenów :D Quote
Andzike Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 No to przedstawiam szczurka :) A raczej ex-szczurka :D Quote
Andzike Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Gang Małych Paskud:evil_lol: Nesia z patyczkiem :) Cudny pyszczek :) Quote
Andzike Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Nesia w obiektywie mojego TZa ;) I spacerek - brakuje Pixela, który tradycyjnie miał swoje sprawy na spacerze i Saby, która zostala, bo rozwaliła sobie łapkę, poza tym rzucałaby się sunie... "Nelki" trzy ;) I pare sekund później - znajdz różnice :D Quote
Akrum Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 specjalnie komputer włączyłam by wejść na dogo i sprawdzic, czy Andzike zdjęcia Nesi naszej kochanej wkleiła :) I proszę - widzę tu zdjęcia jakiejś ślicznotki, ale czy to na pewno Nesia?? coś duzo futerka ma i taki dostojny wyraz pyszczka... za nic mi ona do Nesi jaką znałam z przytuliska i którą gościłam kilka dni u siebie w domu nie pasuje... atak na poważnie - CUDOWNA METAMORFOZA :) NESIA JEST ŚLICZNA :) Quote
Andzike Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 Tylko my z Akrum się zachwycamy odmienioną Nesią???:mad: Quote
Akrum Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 ślicznotka taka nasza mała :) Ale jej synek, to ją przerósł chyba już o 3 razy :) Bynajmniej na zdjęciach wydaje się, że Nelson jest duuuży :) Quote
Akrum Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Pyrdka napisał(a):Nie tylko Wy:eviltong: o przyszła ciotka, co Nesi nie rozpoznała i z Szarą Myszką pomyliła :mad::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts