Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 198
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Florentynka']No pewnie że głosujemy![/QUOTE]

[quote name='jostel5']Codziennie wysyłam głosik.:)[/QUOTE]

Baaardzo dziękujemy :)
Nesia oczywiście też :D

Posted

Ehhh... właśnie rozmawialam z TZem - przy torze motocrossowym na którym właśnie jest od rana błąka się suczyna - podobno klon Nesi.
Jest bardzo przyjacielska, podchodzi do każdego i się łasi.
Jeśli nie pojawi się żaden właściciel i jeśli sunia nadal tam będzie jak TZ będzie wracał - bierzemy kurdupla do siebie...

Posted

majuska napisał(a):
Hmmm...wydaje mi się, sunia nadal tam będzie jak TZ będzie wracał

Chyba bym chciala, żeby była. Przynajmniej u nas będzie bezpieczna, jakoś pomieścimy takiego kurdupelka ;)

Posted

Nie ma suni :(
TZ jeszcze raz tam dziś pojedzie i będzie się rozglądać - może wróciła do swojego domu ...

Chlip. Już się nastawiłam na kurdupelka w domu.

Posted

a właśnie zastanawiałam się i przeszukałam ostatnie kilka stron wątku Sareńki w poszukiwaniu wpisu o tej małej bidulce.
Już myślałam,że mi się to przyśniło i w końcu olśniło mnie, że pisałaś o tej szczurzyczce tutaj.
może wróciła do swojego domku?

Posted

Akrum napisał(a):
może wróciła do swojego domku?

Mam taką nadzieję...
cały wczorajszy wieczór myślałam o tym szczureczku - TZ mówił, że sunia była mega proludzka, łasiła się do każdego, merdała ogonkiem, weszła nawet koledze na bak od motoru :( :( :(
Szkoda, że nie zgarnął jej wcześniej, zamiast czekać aż skończą jeździć, ale nie miał jej nawet gdzie wsadzić :(

• 1 month later...
Posted

Widziałam wczoraj Nesię - to nie ten sam szczurek, którego oddaliśmy Gosi i Łukaszowi :D :D :D
Jest jeszcze cudniejsza - sierść jej się poprawiła, na klatce piersiowej ma takie długie śmieszne włosy. Szaleje na spacerze, biega, skacze jak zając, fika i co chwila przybiega do Pańciostwa się zameldować. Super dogaduje się z innymi psami (wczoraj było w ogrodzie w sumie 7psów, od najmniejszej Nesi to wielkiego Goldena), a z Pestką tworzą "Gang Małych Paskud" :D :D :D :D :D
Wieczorem będą zdjęcia, bo porobiłam ich wczoraj mnóstwo!!!

Posted

a ja właśnie wczoraj wspominałam Nesie i chciałam dziś podpytać co u małej słychać a tu proszę wieści już są :)
Baaardzo się cieszę, że szczurek już wcale szczurkiem nie jest, tylko śliczną sunieczką :multi::multi::multi:
już się zdjęć doczekać nie mogę :)
jakie szczęście miała mała, że ją do siebie na DT Andzike wzięłaś i pokazałaś komu trzeba :)

Oh jak chciałabym zobaczyć Nesię skaczącą po łąkach jak zając :evil_lol:

Posted

aikowo napisał(a):
ja wszystko przekaże Gosi i Łukaszowi że od paskud paskudy wyzywasz :)

Jakby nie wiedzieli... ;)
A oni Twoje psy wyzywają od morderców i sevenów :D

Posted

Nesia w obiektywie mojego TZa ;)

I spacerek - brakuje Pixela, który tradycyjnie miał swoje sprawy na spacerze i Saby, która zostala, bo rozwaliła sobie łapkę, poza tym rzucałaby się sunie...

"Nelki" trzy ;)

I pare sekund później - znajdz różnice :D

Posted

specjalnie komputer włączyłam by wejść na dogo i sprawdzic, czy Andzike zdjęcia Nesi naszej kochanej wkleiła :)
I proszę - widzę tu zdjęcia jakiejś ślicznotki, ale czy to na pewno Nesia??
coś duzo futerka ma i taki dostojny wyraz pyszczka...
za nic mi ona do Nesi jaką znałam z przytuliska i którą gościłam kilka dni u siebie w domu nie pasuje...

atak na poważnie - CUDOWNA METAMORFOZA :)
NESIA JEST ŚLICZNA :)

Posted

ślicznotka taka nasza mała :)

Ale jej synek, to ją przerósł chyba już o 3 razy :)
Bynajmniej na zdjęciach wydaje się, że Nelson jest duuuży :)