Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Nikaragua']Uaktualniłam allegro. próbowałam załączyć psy na stronie GW ale jakoś mi się nie udaje. Będę jeszcze próbować.[/QUOTE]
Dziękuję!
Cioteczki popytajcie proszę o tymczasy dla Klusek. Tak się martwię jutro już wtorek:(:(:(

Posted

[quote name='xmartix']Burmistrz maila dostał wczoraj, a dzisiaj zdjęcia[/QUOTE]
Marta napisz, jak w rozmowie telefonicznej Cię chciano przekierować....
Bo Pana burmistrza dziś nie ma w Urzędzie.
Ale będzie jutro.

Posted

[quote name='Nikaragua']jest ogłoszenie w Gazecie Wyborczej (wysłałam też bezpośrednio do redakcji) [url]http://zwierzakiwroclaw.blox.pl/2011/01/Piec-malych-szczeniakow-wyrwanch-z-koszmaru-szuka.html[/url][/QUOTE]
Śliczne:) Nawet maja imiona. Cudnie:) Dziękuje!:)

Posted

[quote name='Nikaragua']Z tymi imionami to się wychyliłam, choć nie mam prawa. Ale w domu pomyśleliśmy, że w ogłoszeniu to lepiej wygląda. Cały czas mam w sercu waszą akcję i sprawę tych maluszków. Trzymam mocno kciuki za szczeniaki. Jak czuje się Beza? Czy pozostałe też mają takie problemy?[/QUOTE]
Fajnie, ze je nazwałaś:)
Z Bezą lepiej.Kropka była znów u dr bo się wenflon zatkał. Tylko ona ma takie problemy. Myślę, ze została podrzucona, oddana babie pewnie z domu bo od razu chciała na łóżko i rwała się do człowieka. Tamte się tam urodziły i są dziczki bidy:( Człowiek = wróg:(. Beza jakby chucherko delikatna:(
Nadal nie mamy DT, ja chyba na zawał zejde

Posted

Wysyłam Wam zaraz pierwszą partię zdjęć, proszę je dzisiaj sobie już ściągnąć, to będzie miejsce na kolejne :oops: dam Ci Edytka adres na PW co i jak. Przepraszam, że nie publicznie, ale nie chcę zapchania serwera, a dam Wam w oryginalnej rozdzielczości. Bo może gdzieś takie się przydadzą.

Posted

[quote name='rebellia']Wysyłam Wam zaraz pierwszą partię zdjęć, proszę je dzisiaj sobie już ściągnąć, to będzie miejsce na kolejne :oops: dam Ci Edytka adres na PW co i jak. Przepraszam, że nie publicznie, ale nie chcę zapchania serwera, a dam Wam w oryginalnej rozdzielczości. Bo może gdzieś takie się przydadzą.[/QUOTE]
Ten link na pw co mam jest pusty:(

Posted

chciałam dzisiaj porozmawiać z Burmistrzem jak wrażenia po przeczytaniu maila to nie pogadałam bo nie było go w Urzędzie, był gdzieś tam w ważnej sprawie i chciano mnie połączyć z panem K. (ma rzekomo w pełni wolną rękę i pełne zaufanie Burmistrza), ale odmówiłam, i nadal prosiłam z Burmistrzem, bo przecież jak każdy obywatel mam do tego prawo, pani zgodziła się ze mną z oporem niechętnie i wolno powtarzając za mną "tak, ma pani prawo rozmawiać z Burmistrzem...", więc będę tam dzwonić jutro :)

mam wieści co do zabiegów Bolsa i Dory, Bols jest wnętrem i zostało usunięte mu 2 jądro, czyszczenie rany trwało 2 godziny i będzie ok
natomiast gorzej z Dorą, wet wyczyścił grzbiet (mięśnie) jak dobrze zrozumiałam z martwicy, od razu wysterylizował Dorcię, dostała mnóstwo kroplówek, powkładano jej w grzbiet takie coś by wysięk spływał, dr martwi się o nerki...:shake: przy takim zatruciu ropą organizmu dochodzi do mocnego uszkodzenia nerek

Posted

Matko te maluchy bez dt tylko dwa? Przecież to tyle co nic. Ja mam w domy rozstawiony kojec dla szczeniąt i siedzą szt.3 to naprawdę niewilki kłopot tym bardziej, że one nie szczepione to na spacery nie chodzą. Trochę gazet, kocyk i zrobione.

Posted

[quote name='jaanna019']Matko te maluchy bez dt tylko dwa? Przecież to tyle co nic. Ja mam w domy rozstawiony kojec dla szczeniąt i siedzą szt.3 to naprawdę niewilki kłopot tym bardziej, że one nie szczepione to na spacery nie chodzą. Trochę gazet, kocyk i zrobione.[/QUOTE]
Trzy kochana, trzy:(

Posted

Mój TZ też dzwonił do Pana Wojtka i jego siostry w sprawie zabiegów Dory i Bolsa...

Martwię się o Dorę... :( Jak TZ dzwonił do nich, to mówili, że jeszcze grzeje się biedulka pod lampą... A co do kręgosłupa, to oglądając go wywnioskowali, że musiała dostać jakąś łopatą, bo ma uszkodzone kręgi... Tak bardzo boję się o tę sunię... tak bardzo chciałabym, by mogła jeszcze poznać, co to normalne życie przy kochającym człowieku... :(

Posted

[U][IMG]http://www.youtube.com/watch?v=P266c2JrOE4[/IMG][/U][video=youtube;P266c2JrOE4]http://www.youtube.com/watch?v=P266c2JrOE4[/video]
Część 1
[video=youtube;bT691RTCfSk]http://www.youtube.com/watch?v=bT691RTCfSk[/video]
Część 2

Posted

[quote name='MyrkurDagur']Mój TZ też dzwonił do Pana Wojtka i jego siostry w sprawie zabiegów Dory i Bolsa...

Martwię się o Dorę... :( Jak TZ dzwonił do nich, to mówili, że jeszcze grzeje się biedulka pod lampą... A co do kręgosłupa, to oglądając go wywnioskowali, że musiała dostać jakąś łopatą, bo ma uszkodzone kręgi... Tak bardzo boję się o tę sunię... tak bardzo chciałabym, by mogła jeszcze poznać, co to normalne życie przy kochającym człowieku... :([/QUOTE]
Biedna, naprawdę:( Tyle cierpienia:( Wierzę ze dr zrobi co w mocy i że uda nam się jej znaleźć dom, prawdziwy i pewnie pierwszy jedyny.

Posted

[quote name='AniaGucio']A na filmiku sprzed interwencji wyglądała na zdrową :([/QUOTE]
Miała pozalepianą sierść krwią starą zieloną ropą i sierścią. Dopiero jak ją brali na ręce poczuli coś na grzbiecie, potem w samochodzie okazało się że to rana. Kiedy dr zaczeła to oglądac bo chciała oczyścić, wygoliła kawałek sierści i tam ukazał się straszny widok:(

Posted

[quote name='Nikaragua']Obejrzałam film. Wstrząsające.[/QUOTE]
Sa obie części, tez w pierwszym poście.
Ja nie mogę go już oglądać. Nie mogę, a przecież tam byłam:(

Posted

Cioteczki kochane, proszę pytajcie o DT dla klusek. Porozsyłajcie wątek jeśli możecie, ja dziś już wysiadam i fizycznie i psychicznie. W dodatku ta pokręcona szyja.

Posted

Na początku witam wszystkich;)

To jest jakaś totalna masakra, to co się dzieje w tym filmiku i w ogóle co to za człowiek, który przez całe swoje życie katuje zwierzaki ? :( Wątek już rozesłany po znajomych na facebooku będziemy zbierać wszystko co się przyda, może i jakieś dogomaniaczki będą chciały się dorzucić do paczki :)