Jump to content
Dogomania

Galeria pod kundelkiem (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mówi się, że jaki pan, taki kram :roll: . No tak, króliczkę ['] też miałam świrniętą- agresywna i do tego jak była mała to spała na łóżku, bo klatka jej nie odpowiadała. No tak to jest :cool3: .

Posted

Jeszcze trochę już nie tak fajnych zdjęć Hexiastej.
Tak źle ma Hexa, śpi na poduszkach (na mojej dokładniej, jej jest obok):

Na spacerku:

I znowu mina- krokodyl:

Posted

Śliczna dzieczyna :loveu:
Napewno wszystko się uda i niedługo ślicznotka będzie wylegiwać się w nowym domku :kciuki:

• 3 weeks later...
Posted

Witam :) Piękne te nasze mixerki. Jaka różnorodność ;)
Ja przedstawiam mojego pr. 10 letniego (dokładnie skończy 22 czerwca) Dina :)

Władca drzew ;)

Uśmiecham się

Aszszsz kurcze, ileż się człowiek nagimnastykować musi ;)

Władca łożka ;)

Ziemia, ziemia, nadajemy z innej planety ;)

Więcej fotek (które mało kto komentuje :diabloti:) w moim albumie. Bannerek poniżej :)
Pozdrawiam :)

Posted

A oto Paco :) Urodził się 31.01.2007r w schronisku, skąd własnie go mam :p
Do mnie trafił 26 marca, i obecnie ma 3 miesiące. Jest skundlonym sznaucerkiem. Za miesiąc jadę go ostrzyc ;) Jest kochany i uroczy ale gryzie. Narazie jednak można to zaakceptować bo rosną mu ząbki. Oto Pacuńcio :

Ze swoją ulubioną zabaweczką ^^ - Piszczącą kiełbaską.

Z perspektywy podłogi ;)

Mordeczka! ^^

Ok, narazie tyle. Jak znajdę więcej to dodam :)
Gustaw jest tak uroczo fałdziasty ;D

Posted

same slodziuchy - coraz czesciej mysle o kundelku w przyszlosci, a ogladajac np metamorfozy na fotoblogach to juz w ogole sie jestem zauroczona pieskami ze schronisk - albo od kogos - ale to teraz tylko plany, mimo wszystko, ze nie jestem mala dziewczynka - za miesiac stuknie mi 20-stka rodzice nie zgadzaja sie na kolejnego psa - coz za kilka lat obronie licencjata i wezme jakas kruszynke albo jakies slodkie bydlatko (rozmiarowo :p ) i sie wyprowadze :P

jedyne, co mnie przeraza to fakt, ze majac psa z rodowodem, znajac rodzicow moge sie zorientowac, czy pies jest genetycznie zdrowy, a takiej pewnosci z kundelkiem nie mam - moja Tina miala wszystkie choroby swiata w tym alergie co roku na jesien i wiosne, choroby uszu - mimo czyszczenia, leczenia, ropomacicze, w koncu raka, ktory sprawial jej niesamowity bol, co doprowadzilo do podjecia decyzji o jej uspieniu... :( nie chcialabym nigdy wiecej, zeby moja przyszla pociecha kiedykolwiek tak cierpiala jak moja sunia...

oczywiscie rozumiem, ze kazdemu psiakowi moze sie wydarzyc cos zlego lub moze zachorowac, czy kundelkowi czy z rodowodem, ale mixy maja generalnie wszystkie cechy wszystkich rasowcow i moze przez to sa takie urocze :)

Posted

Korenia napisał(a):
Pomogę:

:modla: dziekuje, troche techniki i człowiek sie gubi

white angel, :placz: , baaaaaardzo Ci wspolczuje, moja poprzednia sunia tez zginela nagle i tragicznie,mimo ze bylo to 8 lat temu to dobrze rozumiem co czujesz
:calus:

Posted

Wklejam jeszcze jednego kudelka do kundelkowej galerii. Kajtek czeka na dom w schronisku w Pile. Jest młody (mniej niż rok), ładny, przyjacielski, sympatyczny... Może znacie kogoś, kto chciałby dać dom i serce takiemu pieskowi? :-)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...