Jump to content
Dogomania

Ozzy - Pozegnanie

Recommended Posts

Posted

od dnia dzisiejszego jest wielka akcja na Naszej Klasie ku pamięci OZZIEGO jako protest przeciwko znęcaniu się nad zwierzętami.Warto zobaczyć i się wpisać.Cała historia OZZIEGO jest opisana na [URL="http://www.pies-ozzy.onet.pl"]www.pies-ozzy.onet.pl[/URL]

• Replies 319
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gosia121']od dnia dzisiejszego jest wielka akcja na Naszej Klasie ku pamięci OZZIEGO jako protest przeciwko znęcaniu się nad zwierzętami.Warto zobaczyć i się wpisać.Cała historia OZZIEGO jest opisana na [URL="http://www.pies-ozzy.onet.pl"]www.pies-ozzy.onet.pl[/URL][/quote]
Link nie wchodzi:shake: A na nk co trzeba wpisac?? Ozzy?? Bo tam jest duzo kont jego:roll:

Posted

Aby zobaczyć całą akcję należy się zalogować na naszej klasie i szukać OZZI .To jest nibylandia klasy piesków i zwierząt.Wszyscy zmieniają swoje zdjęcie na plakat z OZZIM jako zdjęcie główne.Akcja trwa do niedzieli wieczór.Pozatym od wczoraj wszyscy na NK żegnamy także CHESTERA naszego przyjaciela z Krakowa który odszedł za Tęczowy most.

• 2 months later...
  • 1 month later...
Posted

OZZY tyle cierpienia Cię tu spotkało... tyle bólu... tyle smutku, strachu... ale MY WSZYSCY MAMY NADZIEJĘ ŻE ZAPOMNISZ O TYM I BĘDZIE CI DOBRZE:placz: GDY PIREWSZY RAZ TO PRZECZYTAŁAM I TERAZ KIEDY ZNÓW CZYTAM ZA KAŻDYM RAZEM PŁACZĘ MYŚLĄC O TYM JAKA KRZYWDA CIĘ SPOTKAŁA OZZY WYBACZ... ZA TEN CAŁY BÓL CZASEM (JUŻ CORAZ CZĘŚCIEJ) ŻAŁUJĘ ŻE JESTEM CZŁOWIEKIEM BO TAKIE ZACHOWANIA SĄ NIE LUDZKIE OZZY PIESKU NA ZAWSZE ZOSTANIESZ W MOIM SERCU... na zawsze...

• 2 weeks later...
Posted

Mi jest wstyd za ludzi, takich jak ci, którzy Cię skrzywdzili Ozyy, nie mije do nich urazy, byli głupi i nie mieli serca.
Przeszedłeś do historii i w pamięci będziesz żył. Nie pozwolimy o Tobie zpaomnieć.
[*]
Znowu mi się łezka w oku zakręciła.

Guest Elżbieta481
Posted

Pamiętaliśmy.
Pamiętamy.
Będziemy pamietać..
Czy spotkałeś tam Perraszka?Myślę,że tak.Trzymajcie się razem przyjaciele,bo choć los Perraszka nie znany-wiem,że jest tam razem z Tobą.Napewno wybaczyliście tym co skrzywdzili.To właśnie jest wyższość psa nad człowiekiem.Opiekujcie się naszymi psami-wszystkim zwierzakami
Ja nie umiem wybaczyć i skoro zabrakło sprawiedliwości na ziemi domagam się sprawiedliwości na tamtym świecie.
A wczoraj do Ciebie Ozzy i Perraszku dołączył nasz malusieńki Antoni a nam pękło serce/Opiekujcie się nim jest taki malusieńki..
Kocham Was.
Elżbieta

• 2 months later...
Posted

[B]To chore; jak można przygarnąć do siebie psa i tak bestialsko go zamordować. Trzeba nie mieć sumienia, trzeba nie mieć serca. Nigdy nie zrozumiem takich ludzi i ich postępowania. [/B]

• 4 months later...
Posted

O Ozzym nigdy nie zapomnę
[*]

Mam pytanie .. czy osoba co zabiła Ozzy'ego jest w więzieniu czy nadal na wolności ? :(

--------------------------------------------------------------
[url]http://pl.tinypic.com/view.php?pic=zn3614&s=5[/url]

Moja przeróbka ;)) .... która została skradziona na cooldogu :((

• 6 months later...
Posted

Wstrząsnęła mną Twoja historia Ozzy już dawno temu i po dziś dzień cisną mi się do oczu łzy.
Ozzy za TM jesteś szczęśliwy i bezpieczny,a my o Tobie pamiętamy
[*]

Guest Elżbieta481
Posted

Myślę o Tobie psiaku i o innych,które odeszły..Wiem,że jesteś razem z PERRASZKIEM,Baszą i ukochanym Antonim...
Pewnie obok bawią się Mel i Majunia...Czekajcie na nas,bo przyjdzie czas,że dołączymy..
Ozzy-wybacz ludziom złe czyny i okrucieństwo...Napewno zapomniałeś i kochasz,bo takie są psy.Do końca,wbrew wszystkim i wszystkiemu kochają.
Nie zapomnę.Po Waszym odejściu z bólu rozpadliśmy się na tysiące części
Elżbieta

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

Ozzy :(
[*] dalej nie mieści się to w głowie przez co musiałeś przejść i dlaczego:( czemu ktoś zabrał Cie tylko po to by zabrać Ci wszystko...by zabić :( czemu za krzywdy zwierząt za ich cierpienie ludzie nigdy nie odpowiadają tak jak powinni...:(:(

• 9 months later...
  • 7 months later...
  • 5 months later...
  • 4 years later...
Posted

Wczoraj przypadkiem natrafiłam na zdjęcia Ozziego i prawie nie zwymiotowałam. Co za okrucieństwo, biedaczek. Powoli prawo chroniące zwierzęta w Polsce się zmienia, ale bardzo powoli.