marra Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 halbina napisał(a):usuwaj zdjęcia, zostaw tylko krótką informację o zwierzaku i gdzie trafił. Ok ale muszę to zrobić w domu bo w pracy nie widzę zdjęć ;/ Quote
Betta Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 zapraszam na bazarek kolejny >> http://www.dogomania.pl/threads/202915-gt-gt-R%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-Psiarzy-i-Kociarzy..-na-Szara-Przysta%C5%84-do-06.02?p=16374604#post16374604 podnosic chociaz prosze : ) Quote
marra Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 phase napisał(a):Żeby nie było , jestem. :) Chociaż Tyyyyy :D dziękujemy :* Quote
marra Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Gosiara napisał(a):Jo tyż żech jest:D Trzeba będzie zedytować wątek jak Lis pójdzie na swoje ;) Quote
marra Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Chesterek nie ma szczęścia, potrzebuje ludzi o wielkim serduchu :( Quote
phase Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='marra']Chesterek nie ma szczęścia, potrzebuje ludzi o wielkim serduchu :([/QUOTE] Będzie dobrze !! W końcu będzie ten domek. :* Quote
phase Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Chodziło mi ogółem, że w końcu i tak będzie czy ten czy nie, ale w końcu będzie, jednak i tak mocno zaciskam. ;) Quote
marra Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 [quote name='phase']Chodziło mi ogółem, że w końcu i tak będzie czy ten czy nie, ale w końcu będzie, jednak i tak mocno zaciskam. ;)[/QUOTE] Zaciskaj mocno mocno :) czy ktoś zna jakiś aktualny sklad podopiecznych Fundacji ? bo nie wiem czy mam coś zedytować na wątku. Quote
halbina Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Marto, u mnie na razie nic fundacyjnego... i niestety nie dam rady pomóc ze szczeniakami... jestem przed remontem, wypalona, przemęczona i zbieram się do chorowania (czuję to) wklej te słodzizny, którymi się opiekujesz... A to szczeniaki pod opieką Sisay: sisay napisał(a): pomocy Opis szczeniaków. Maluchy są wyjątkowo czyste i zadbane, dość tłuste, w dobrej kondycji. Mają już stałe ząbki. Sunka jest krótkowłosa, podpalana, na krótkich nóżkach. Taka miedzy jamnikiem a beaglem. Piesek długowłosy wygląda jak mini goldenek - jest cały czarny. Ma cudne loczki na ogonie Obydwa mają grube łapki, grubą kość, są takiej konkretnej postury. Myslę że raczej już nie urosną większe, może odrobinkę. Są kochane, słodkie, lgną do człowieka ale wykazują bardzo uległą postawę. Jak to szczeniaki podskakują, liżą po rękach, coś tam obgryzają. Bardzo ładnie reagują na słowne skarcenie - wystarczy "Ej!" i już przestają rozrabiac. Będę próbowała dzisiaj je zapoznać z reszta zwierząt, na Gagę zareagowały ładnie chociaż piesek trochę szczerzył zęby, bały się jej. Bardzo proszę jesli ktoś ma możliwość zabrać chociaż jednego na DT, to pomóżcie... ja nie dam rady tego ogarnąć. Nie zajmę się nimi jak należy, one powinny już wychodzić na dwór załatwiać się na zewnątrz, ja nie mam czasu wyprowadzać 4 psów osobno http://www.dogomania.pl/threads/203733-GLIWICE-dwa-cudne-szczeniaki-POMOCY!!!?p=16454261#post16454261 Quote
marra Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 Rozumię Halina, jakoś sobie poradzimy, idę zeedytowac wątek i wrzucić szczeniaki na pierwszą ! :) Quote
marra Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 Maluchy jeszcze nie na pierwszej ;/ zaraz je wrzucę na pb. Quote
marra Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 phase napisał(a):A Chesterek w domku, łiiii. :) hehehe, jeszcze nie zmieniłam pierwszej bo liczyłam że wróci...ale chyba czas już zedytować. Quote
halbina Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Skopiuję email od Formicy: "1)Pod opieką Fundajci znalazł się Promyk oraz dwie ślepe kotki. 2) Na FB zamieściłam sprawozdanie ze zbiórki lutowej, postaram się jeszcze dziś umieścić z wystawy kotów w mysłowicach 3) Przypominam, że w ten łikend jest akcja w Platanie 4) 03.04.2011 organizujemy Marsz (nie)milczenia, w tym tygodniu dogram szczegóły i podam dane 5) zgłoszono się do mnie z prośbą o pomoc dla suczki z wrocławskiego schorniska (cukrzyczki) i suczki przy budzie z Radlina, ale nie mam możliwości ich nigdzie umieścić. Jeśli macie jakieś pomysły to będę wdzięczna. 6) Cz ktoś z Was ewentualnie mógłby pojechać z psem pod Częstochowę? Bo zgłosił się jeden chetny na DT i moze tam możnaby umieścić jedną z nich. Sprawa rozbija się o transport. Pozdrawiam, Kasia" Pikselka wróciła z adopcji... Quote
marra Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 Też dostałam meila, zaraz wszystko uzupełnię. Co z Pikselką? szczegóły jakiś Quote
Gosiara Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Biedny ten kocio Promyk;( i jeszcze Pingwinek nie strzymam... Quote
Gosiara Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Zapraszamy na akcje adopcyjną Fundacji Szara Przystań,akcja w CH Platan w Zabrzu sobota i niedziela godz.:15-19 Quote
Recommended Posts