iwlajn Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Miłeczek siedział swego czasu z Klusią w boksie, rzeczywiście był bardzo delikatny, cichutki, nie taki jak inne "darłyjapki". OGROMNIE SIĘ CIESZĘ ŻE MA DOMEK!!! Uściski dla Pani i Pieska. Quote
kaerjot Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 I jak idzie namawianie Miłkowej pańci do wizyty na dogo? Quote
brazowa1 Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 No coz,nie kazdy jest tak "pojechany",zeby pedzic na Dogo :cool3: Najwazniejsze,ze Milek ma dom i Pancie! i kotka..... Quote
lethesse Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 dobra dobra, minelo juz tyle czasu, ze mozna by cokolwiek ? Quote
kaerjot Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Co u Miłka????????????????????????????? Quote
akucha Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Podobno nowa Pani Miłka jest na dogo :multi: Czekamy na wieści z nowego domu!!!! Quote
MamaMiłka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Witam serdecznie.Jestesmy razem z Miłkiem obecni na dogo:) Najadł się Pasibrzuszek i leży chrapiąc..co jakis czas przybiega na tulenie, na początku nawet sie bał podejść teraz uwielbia sie przytulać i nadstawiać do głaskania gubiąc przy tym mnóstwo kłaczków:)serdecznie wszystkich pozdrawia Quote
akucha Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Witaj na dogo MamoMiłka, ale zrobiłaś nam niespodziankę :lol: Prosimy, pisz o nim jak najwięcej, to taki kochany pies jest. Tak bardzo zależało nam na znalezieniu mu domu. Więc nie jest już taki zalękniony??? Co lubi, co porabia w domy??? Jejku, jak się cieszę, że jesteś! Quote
MamaMiłka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 To nie jest ten sam pies którego zabrałam, zaczepia mnie jak wracamy ze spaceru, chce sie bawić,szczeka, skacze, rozsypuje sucha karmę na wszystkie strony!mimo,że ma pełno misek niestety biega z kurczakiem po całym mieszkaniu:)a najbardziej jedzonko smakuje na dywanie:)w ogole straszny z niego spioch, myślę że jak mnie nie ma to przesypia caaaały dzien.Zawsze rano jak tylko widzi,że wyłączam ręką budzik to biegnie do mojego łózka staje na nim na przednich łapach i macha ogonem i czeka aż go pogłaskam na dzien dobry:)Mamy swój wspólny plan dnia i jakoś go zaakceptował, baaardzo lubi wieczorne długie spacery.chciałam tu dodac jakies zdjęcie ale nie mam pojęcia co i jak, jak dojde do tego na pewno Miłeczek sie tu pojawi:)) Quote
Celina12 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Jaki piękny nick-MamaMiłka-:loveu: Czekamy na opowieści....:multi: P.S. Ja tu pisałam a już się nowa opowieść pojawiła-jak cieplo o Nim opowiadasz-miód na serce...a zdjęcia zawsze mozna na mail do nas wysłać...wstawimy ..jak tylko chcesz Quote
akucha Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 No proszę :loveu:, co kochający dom potrafi zrobić. Miłek szaleje po domu!!! A jak stosunki z kotem??? Zdjecia wstaw do programu Fotosik.pl lub imageshack.us; najpierw wybierz, potem kliknij "dodaj", następnie skopiuj link (możesz drugi, jesli zdjęcie nie jest zmniejszone w fotosiku, lub pierwszy pod zdjęciem w imageshack) i wklej na dogo Kopiuj - klawisze: Ctrl+c Wklej - klawisze: Ctrl+v Quote
MamaMiłka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Jejku jak mi miło wszyscy sie tutaj tak o Niego troszczą!nie wiedziałam,że mam takiego sławnego Psiaka!!!obiecuje,że zdjęcia się pojawią pozdrawiamy Quote
MamaMiłka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Aaaaa!Nie mamy Kotka! Miłek jest jedynakiem:))) Quote
Kasia25 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Jak, miło mi powitać Miłkową Mamunie:multi: Serdecznie Was pozdrawiam i każdej sierotce życze, takiej MAMY:loveu: Quote
akucha Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 A ja mślałam, że macie kota:lol:, Brązowa tak kiedyś napisała... Jeśli nie będziesz mogła sama wstawić zdjęć, to przyślij do mnie: [email protected] Quote
MamaMiłka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 strasznie przepraszam coś tu nabroiłam nie wychodzą mi te zdjęcia:))juz przesłałam do Pani na maila:) Quote
MamaMiłka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Z tego co tu wyczytałam na wątku o Miłeczku to ktos kiedyś przede mną chciał go wziąć i miał Kicie.Ja nigdy nie miałam Kotka:) Quote
Kasia25 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Ja to chyba spisek.......... Czyżby, Ciotki chciały MiłkowejMamie kotka wcisnąć?:cool3: Quote
kaerjot Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Kasia25 napisał(a):Ja to chyba spisek.......... Czyżby, Ciotki chciały MiłkowejMamie kotka wcisnąć?:cool3: Kasia, musiałaś tak prosto z mostu walić. Dziewczyny dyplomatycznie chciały.:evil_lol: MamoMiłka, witamy na dogo. Strasznie się cieszę, że zajrzałaś do nas i mam nadzieję, że z nami zostaniesz. Napisz jeszcze trochę (albo i dużo) o Miłku w domu, uwielbiamy takie opowieści. Nie muszą to być jakieś "wyczyny" Miłka, ale takie tam zwykłe domowe sprawy. Quote
Celina12 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Nadchodzą zdjęcia Miłkowej kąpieli... ..i nie tylko z kąpieli... Szczęśliwy i Uśmiechnięty Miłek....:loveu: Quote
Kasia25 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Ale on ładny, mniam mniam. Uśmiechnięty i szczęśliwy:loveu: Podczas kąpieli chyba grzeczny, prawda? Quote
Recommended Posts