Jump to content
Dogomania

Pies,ktory nie mruga,bo boi sie przeoczyc szanse na dom! ZAADOPTOWANY :)

Recommended Posts

Posted

Własnie dzieki Dogomaniakom,liczba psow w schronisku spada,jest ich coraz mniej, i wierze,ze znajdziemy dom dla jeszcze kilkudziesieciu.
Gdy bedzie 110 psow,robimy wielka impreze!

I MIŁKA ZAPROSIMY!z MAMA!

• Replies 346
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie wróciliśmy ze spacerku, Miłek zmokł cały bo pada i pada, lezy teraz opatulony kocykiem i suszy tyłeczek w spanku.Tak cały czas go obserwuje i....MRUGA!!!!! patrzy na mnie tymi swoimi orzechowymi oczkami i mruga:)))Mamunia dzisiaj sie wypuszcza do kina i Maluszek będzie musiał sam spędzic wieczór:)myslę,że impreza z okazji adopcji tyle psiaków to super pomysł, tak sie ostatnio zastanawiałam kiedy Miłeczek może mieć urodzinki?gdybym wiedziała to tez miałby imprezke:))ale bedziemy obchodzic 15 pażdziernika czyli w dniu kiedy przyjechał do swojego domku:)miłego wieczorku

Posted

no to wspaniale jest wszystko, trzeba zmienic tytul na pies ktory juz mruga, zdaje sie, ze Milkowa mama dostala chyzia na punkcie pieseczka i wlasnie o to chodzilo - ja tez mam bzika totalnego i oglaszam wszem i wobec, ze w ogole wszystkie jestescie walniete :eviltong:

Posted

Witajcie:)
Spadł dzisiaj snieżek i Malutki bardzo sie cieszy kopie w nim i lata ze sniegiem na nosie wygląda przekomicznie.Dostał wczoraj komplement od starszych pan ktore nas mijały na spacerku zapytały:"co to za młodzieniaszek tak szaleje?" hehe ten Młodzieniaszek przeliczywszy każdy jego rok na 7 lat pewnie jest starszy od nich hehe
Miłeczek chyba na weekend pojedzie do Babci i Dziadka bo Mamusia wyjezdża na weekend, zapakuje mu miseczki i kurczaczki i pojedzie na urlopik:)jak byliśmy na święta to był zachwycony, Dziadkowie mają ogromny dom wiec biegał po wszystkich pokojach i zwiedzał:))
Zyczymy dobrej nocki Miłki

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 months later...
  • 3 months later...
Posted

Akucha niestraszna, to przefajna Ciocia jest!:lol:

MamoMiłka bardzo prosimy o wieści, tak wspaniale się oglądało fotki i poczytywało opowiastki!

Pozdrawiamy!!!!!!!!!

• 9 months later...
  • 1 year later...