brazowa1 Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Własnie dzieki Dogomaniakom,liczba psow w schronisku spada,jest ich coraz mniej, i wierze,ze znajdziemy dom dla jeszcze kilkudziesieciu. Gdy bedzie 110 psow,robimy wielka impreze! I MIŁKA ZAPROSIMY!z MAMA! Quote
wiewiora1 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 a NO PEWNIE Z FAJERWERKAMI!!!!:diabloti: Quote
MamaMiłka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Właśnie wróciliśmy ze spacerku, Miłek zmokł cały bo pada i pada, lezy teraz opatulony kocykiem i suszy tyłeczek w spanku.Tak cały czas go obserwuje i....MRUGA!!!!! patrzy na mnie tymi swoimi orzechowymi oczkami i mruga:)))Mamunia dzisiaj sie wypuszcza do kina i Maluszek będzie musiał sam spędzic wieczór:)myslę,że impreza z okazji adopcji tyle psiaków to super pomysł, tak sie ostatnio zastanawiałam kiedy Miłeczek może mieć urodzinki?gdybym wiedziała to tez miałby imprezke:))ale bedziemy obchodzic 15 pażdziernika czyli w dniu kiedy przyjechał do swojego domku:)miłego wieczorku Quote
lethesse Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 no to wspaniale jest wszystko, trzeba zmienic tytul na pies ktory juz mruga, zdaje sie, ze Milkowa mama dostala chyzia na punkcie pieseczka i wlasnie o to chodzilo - ja tez mam bzika totalnego i oglaszam wszem i wobec, ze w ogole wszystkie jestescie walniete :eviltong: Quote
brazowa1 Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Jak to ładnie lethesse ujełaś :) Quote
akucha Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Jednak mruga :multi: :multi: Jak minął Miłkowy samotny wieczór???? Lethesee, jak dobrze być walniętą!!!!! :evil_lol: Quote
Asia_M Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Urodzinki Miłka 15 października!!! :) Wtedy narodził się ponownie! :) Piękny, przepiękny piesio :loveu: Quote
MamaMiłka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Witajcie:) Spadł dzisiaj snieżek i Malutki bardzo sie cieszy kopie w nim i lata ze sniegiem na nosie wygląda przekomicznie.Dostał wczoraj komplement od starszych pan ktore nas mijały na spacerku zapytały:"co to za młodzieniaszek tak szaleje?" hehe ten Młodzieniaszek przeliczywszy każdy jego rok na 7 lat pewnie jest starszy od nich hehe Miłeczek chyba na weekend pojedzie do Babci i Dziadka bo Mamusia wyjezdża na weekend, zapakuje mu miseczki i kurczaczki i pojedzie na urlopik:)jak byliśmy na święta to był zachwycony, Dziadkowie mają ogromny dom wiec biegał po wszystkich pokojach i zwiedzał:)) Zyczymy dobrej nocki Miłki Quote
Kasia25 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Oj, Miłki kochane! Udanego urlopiku Wam życze i śniegu puchatego. Miłek od tej dozy miłości, tak odmłodniał, słodziak:loveu: Quote
brazowa1 Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 jakiej Miłek sie miłej rodziny doczekal :loveu: Mamo Miłka,piesek ma identyfikator? nr telefonu na obrozy? Przepraszam,ze sie dopytuje,ale ja mam manie na tym tle. Quote
Kasia25 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Czy,Miłusie wróciły już? Co u Was, Kochani? Quote
millarca Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Nawet nie wiecie jak się cieszę, gdy piesek ze schroniska znajduje dobry dom! dziękuję MamoMiłka! Quote
brazowa1 Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Bo wystraszylas kobiete,Akucho! :roll: Quote
Kasia25 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Akucha niestraszna, to przefajna Ciocia jest!:lol: MamoMiłka bardzo prosimy o wieści, tak wspaniale się oglądało fotki i poczytywało opowiastki! Pozdrawiamy!!!!!!!!! Quote
Mama_Miłka Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Halo,halo czy ktoś pamięta jeszcze Miłeczka:))) Quote
brazowa1 Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 WITAJ!!!!!!!!!!! jaki cudny!!!! jasne,ze pamietamy!!!!! Cudo,cudo,cudo :) Quote
Recommended Posts