Jump to content
Dogomania

Pies,ktory nie mruga,bo boi sie przeoczyc szanse na dom! ZAADOPTOWANY :)

Recommended Posts

Posted

I widac,ze wyluzowany piesek.
zdejcia z kapieli,to po przyjezdzie ze schroniska,prawda?

Miłeczek kochany,tak sie ciesze,ze nie marnuje juz zycia w schronisku,tylko spedza czas ze swoja MAMA.Sliczny nick!

• Replies 346
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:placz: Celinko, a ja myślałam, że będę pierwsza :placz: A takie cuda mam do wklejenia!!! Ciotuchny mamy prawdziwe lwiątko nadmorskie, po Lwie Michu Wspaniałym to następny pies z piekną grzywą.

Oto nadchodzi Miłek :multi: Miłego ogladania Wam!!! Ja juz się zachwyciłam!
Pierwsza!!!!

Nasz śliczny Miłek we własnym domu :lol:

MamoMiłka, na dogo wszystkie jestesmy cioteczki jednolatki, nie używamy form Pani, tak jest przyjemniej i raźniej ;)
Pozdrawiam, Joanna

Posted

akucha napisał(a):
To taki gryzak pewnie... Nie wibrator cioteczko :mad: :mad: :mad:

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ależ ja nie powiedziałam, że to wibrator. Skąd u cioteczki takie myśli? :eviltong:

Posted

:roflt::roflt::roflt:-Oj Cioteczki Kochane....jak Was nie wielbić???

Akuszko Ty pracujesz-ja siedzę w domku-więc byłam pierwsza....a zdjęcia BOSKIE...Miłek zadowolony iuśmiechnięty :loveu:

Posted

Ja przez te Świntuszki, to kiedyś zejde na niedotlenienie mózgu, spowodowane, nagłym nie przerywanym atakiem śmiechu:megagrin: :megagrin:
Ale jak przyjdzie tu Brazowy żandarm, to Wam pałą pogrozi, zobaczyta:evil_lol:

śliczny ten Miłek, takiiiiiiiii pluszowy!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Kasiu, też o Brązowej pomyślałam... Toż ostatecznie TOZ to przecież... Ale co tam, psów nam chyba nie zabierze, jak myślisz???

A Miłeczek to cudo prawdziwe!!!

Posted

witajcie:)ale sie uśmialiśmy z Miłeczkiem z waszych postów, siedzi obok i sie wpatruje we mnie.Wielkie dzieki za wgranie tutaj moich zdjęć, przynajmiej wszystkie mogłyscie go zobaczyc.Już spieszę z wyjaśnieniem-to różowe to nie wibrator:))to taka piszcząca miękka kosć do zabawy,ale Mały jest chyba za duzy i przesadziłam jak robiłam zakupy:)Dzisiaj odkryłam,że jest zazdrosny!bylismy na spacerku i spotkałam znajomych z Dzidzią w wózku i nachyliłam sie do Maleństwa w wózku i zaczełam mówić do Niego,a Miłeczek podniósł krzyk zaczął na mnie szczekać i domagać się uwagi!!co to znaczy żeby jego Mamusia zachwycała sie kimś innym:)))
Jest niesamowicie pocieszny, ostatnio zdarzyło się jego Mamusi płakać, usiadł koło mnie i patrzył i chyba nie rozumiał...uwielbia jak sie go całuje po łebku:))wyszczekane pozdrowienia od Miłeczka!!

Posted

Ufff, już myślałam, że Miłek już tu nie zajrzy;)
Pięknie się odnalazł, w takim wspaniałym domu to zresztą nic dziwnego. Tak pięknie wygląda na fotkach, jakby całe życie mieszkał w domu, nie pozostało nic z Miłka, który bał się mrugnąć. I ma rację synuś, co to jest, żeby mama się, jakimś tam berbeciem zachwycała, ON jest do kochania, tylko ON:evil_lol:
Dziękujemy za pozdrowienia. My, też bardzo serdecznie ściskamy Miłkową Rodzinkę!

Posted

witajcie:))Strasznie długi dzis dzień, ale znalazłam chwilke żeby tutaj zajrzec.Miłeczek jak zwykle chrapie pod stołem, ma dzisiaj dzien tulenia, co chwile podchodził i patrzył oczkami żeby go głaskać i bawić sie.Cwaniaczek jak tylko wchodzę do domu z zakupami, zaraz ładuje głowe w siatki i sprawdza czy może przyniosłam cos co by go zainteresowało:)uwielbia grzebać w siatkach:))buziakujemy

Posted

Milek rok ,,,dlugi rok siedzial w schronie!!!
Teraz juz moze mrugac,,szczekac,jesc tyle ile chce a nie tyle ile zostanie po innych,,,
Oby i innym sie tak udalo,,,niektore siedza wiecznosc,,juz nawet niema sil wyliczac,,jak dlugo!!!
Nie przepadam za Londynem,,caly czas ale jedno mnie tu cieszy,,Nie ma psow bezpanskich,,Nie biegaja,,nie sa porzucane,,,Jedyny widok wolno chodzacego psa ,,to tych od bezdomnych,,ktore pomagaja swoim panom uzbierac troche funciakow,,,Ale i one maja dobrze ,,ubrane w sweterki,,niektore w szaliki,,obroza,,tlusciutkie,,,Tylko jeszcze zebuy pijany pancio od czasu do czasu bardziej zwracal uwage przy przechodzeniu swego pupila przez uloce!!!
Ale ogolnie,,,nie ma problemu bezdomnosci wsrod psow,,,,
Fakt jest koszmar ,,bo glownymi przedstawicielami czworonogow sa tu Amstafy .pitbule chodzace bez smyczy,,,,
Oby i u nas kiedys skaczylu sie czasy ...kiedy w schronisku sa przepelnienia,,i pracownicy i kierownictwo sa zmuszeni dac takiego np Milka na wybieg z innymi bardziej dziarskimi psami!!!!
Ale to chyba nierealne!!!