Mysza2 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 A ja jak na niego patrzę to rozumiem to co ktoś wcześniej napisał "ten pies ma ogromną wolę życia" mimo tego co go spotkało. Cieszę się że trafił na ludzi którzy to zauważyli i dali mu szansę. Trzymaj się Kubusiu, oby tak dalej:):)
marta9494 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Link do dzisiejszych informacji o Kubie:) [URL]http://www.tvp.pl/wroclaw/informacyjne/fakty-program-informacyjny/wideo/26022011/4058000[/URL]
Marycha35 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Hej hej ludziki, tylko looknijcie na Kubę!!! Ogon roześmiany,psiak bryka, podskakuje, kicie polizuje, C U D E Ń K O:):):) Martuś mam nadzieje, że już lepiej się czujesz, bakcyla zwalcz podglądaniem Kuby, serducho się raduje!!! Dzięki bardzo za info o suni skatowanej, mam nadzieję, że znajdzie dobry domek, a jej oprawcy znajdą się w pierdlu!!!! wrr!!!!!!!!!!!!!!!!
Iljova Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Marta bierz przykład z Kubusia i walcz z choróbskiem nie daj się !!! :-)
memory Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Dobrze widzieć tę mordkę obrastającą futerkiem. Wyprzystojniał nasz Kubuś :) Mina może i nie najmądrzejsza, za to uśmiech 'reklamowy'- pokazuje białe ząbki. :lol: Tak sobie myślę, że gdyby to nieszczęście wydarzyło się latem, Kuba nie miałby szans. Wysokie temperatury, infekcja, na pomoc mogłoby być za późno. Mam pytanie - czy akcja na FB się zakończyła? Wpłat już nie ma.
Dana i Muszkieterowie Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Dopiero teraz[B] Kubuś[/B] może się tak fajnie uśmiechać i pozwolić sobie na odrobinę zabawy, nie doświadczył chyba nigdy przedtem takiej troski ludzi jak teraz... Fajnie zobaczyć taki uśmiechnięty pychol Kubulka :lol:. Cieszę się, że na tym wątku wreszcie jest spokój :lol:. [B]Marta[/B], czy Kuba trafi po leczeniu wraz z Kicią do pani Eli ?
marta9494 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Pani Ela bardzo by chciała,ale musi najpierw znaleźć dom.Dla siebie i dla swojej rodziny.Cały czas szuka.Dziewczyny!jest pewna sprawa,o której na razie nie mogę pisać na forum.Chciałam tylko zapytać,czy jest może jakaś ciotka na dogo z Nowej Rudy,lub okolic,która mogłaby wziąć psiaka na dt?Too bardzo ważne!Jeśli jest ktoś chętny ,to proszę mi napisać na priv,a ja na privie wyjaśnię o co chodzi i czemu nie mogę podać szczegółów na forum.
ela40 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Witam Kubusia Powolutku Kubuś dochodzi do siebie :) Śliczny uśmiech na zdjęciach.
marta9494 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Dziewczyny!jest pewna sprawa,o której na razie nie mogę pisać na forum.Chciałam tylko zapytać,czy jest może jakaś ciotka na dogo z Nowej Rudy,lub okolic,która mogłaby wziąć psiaka na dt?Too bardzo ważne!Jeśli jest ktoś chętny ,to proszę mi napisać na priv,a ja na privie wyjaśnię o co chodzi i czemu nie mogę podać szczegółów na forum.
Mysza2 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Radość patrzeć na Kubę na tym reportażu. Zdrowiej psiaczku:)
Marycha35 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 zdrowiej kochany gałganie, Martku szkoda, że nie potrzebujesz kogoś z Łodzi;), trzymam kciuki za tę tajemniczą sprawę:)
Merys Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Dzieki za fotki! Kuba wygląda cudnie. Widać, że jest strasznie szczesliwy, a to najwazniejsze.
Charly Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Ależ ogromna przemiana! ! ! Bardzo pozytywne zdjęcie:)
fanta33 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 może ktoś z was go na chwilkę przytuli ;((((((((((((((((((((((((((((((((((((( bo ciężko z nim będzie [url]http://www.dogomania.pl/threads/203140-*Pabianice*-mix-grzywacz-stary-i-zaniedbany-potrzebuje-pomocy-gt-DT-DS-potrzebne?p=16396700#post16396700[/url] sorki za offa ale Kubulek pomaga też innym może Marycha się skusisz na chwilkę go przytulić??? zapewniam że jak się go obstrzyże będzie pięknym psiakiem szkoda mi go bardzo;((( dziś zaktualizuję 1 stronkę kochani
Olena84 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Mam jakies problemy z wgrywaniem zdjec na fb, ale bede probowac. O 16 konczy sie dzis jego wydarzenie.
Selenga Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 [quote name='fanta33']można zrobić nowy FB ;) zawsze nie? ;D[/QUOTE] a wiesz ile jest kubusiowych wydarzeń na FB? ja znam cztery :)
Jages Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Witaj fanta33, mam nadzieję, że wypoczęłaś porządnie i jesteś w jednym kawałku! :) [quote name='fanta33']może ktoś z was go na chwilkę przytuli ;((((((((((((((((((((((((((((((((((((( bo ciężko z nim będzie [url]http://www.dogomania.pl/threads/203140-*Pabianice*-mix-grzywacz-stary-i-zaniedbany-potrzebuje-pomocy-gt-DT-DS-potrzebne?p=16396700#post16396700[/url] sorki za offa ale Kubulek pomaga też innym może Marycha się skusisz na chwilkę go przytulić??? zapewniam że jak się go obstrzyże będzie pięknym psiakiem szkoda mi go bardzo;((([/QUOTE] O losie!!! Wykręciłaś mi serce tym postem fanta! On jest tak mocno podobny do mojej Ukochanej Romy (od 17.05.2009 za tęczowym mostem :placz:). Powrót wspomnień... konieczność POMOCY! A Kubulek ślicznie wygląda! :) Ma chłopak wiele szczęścia i niesamowitą wolę życia! Czy uruchomiona jest zbiórka kasy na nagrodę za wskazanie sprawców??
fanta33 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 [quote name='Selenga']a wiesz ile jest kubusiowych wydarzeń na FB? ja znam cztery :)[/QUOTE] to superancko elegancko;))))) [quote name='Jages']Witaj fanta33, mam nadzieję, że wypoczęłaś porządnie i jesteś w jednym kawałku! :) O losie!!! Wykręciłaś mi serce tym postem fanta! On jest tak mocno podobny do mojej Ukochanej Romy (od 17.05.2009 za tęczowym mostem :placz:). Powrót wspomnień... konieczność POMOCY! A Kubulek ślicznie wygląda! :) Ma chłopak wiele szczęścia i niesamowitą wolę życia! Czy uruchomiona jest zbiórka kasy na nagrodę za wskazanie sprawców??[/QUOTE] no tak wyjazd był boski;D tyle że ze śniadania wynosiłam wędlinkę dla okolicznych góralskich biduli psich;((( ehh jakie tam chudziny latają;( a bidulek kudłacz -taaak jest boski naprawdę będzie ślicznota jeśli ktoś go wykąpie i obstrzyże będzie cud miód na razie nie ma chętnych;(((( co do zbiórki nagrody info jest na stronie Fundacji Mrunio ale Martusia może niech się dopyta o dokładne info;)
memory Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Po dłuższej przerwie weszła na moje konto jeszcze jedna wpłata da Kubusia :) 94,75 zł - Agnieszka S - - Dla Kuby z zyczeniami szybkiego powrotu do formy! ------------ [COLOR=red][B] 5.110,29[/B][/COLOR] - [B]Przelano na konto Fundacji Mrunio[/B] To druga wpłata od Pani Agnieszki, wcześniej wpłaciła 200 zł :) Teraz 100 zł, ale 5,25 potracił PayPal - może przelewa kartą.
memory Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Fundacja Ochrony Zwierząt i Ochrony Polskiego Dziedzictwa Przyrodniczego „Mrunio” Krócej - po prostu Fundacja Mrunio Jaszkowa Dolna 38 F 57-300 Kłodzko Bank PEKAO S.A I O. w Kłodzku Konto: 8512401965111100101171680 W tytule - dopisek "dla Kuby'
katarzyna09 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Miło widzieć taką szczęśliwą mordeczkę.Trzymaj się psinko.
Iljova Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Kubusiu co tam u Ciebie czy Ci którzy się Tobą zajmują są grzeczni ? ;-) dogadzają Ci ? ;-)
Recommended Posts