ania z poznania Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Myszka kochana! Pewnie ucieszyła się dziko na Wasz widok? Quote
ania z poznania Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Myszka kochana! Pewnie ucieszyła się dziko na Wasz widok? Quote
Alicja Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Ona jest słodka . A jak domek ?? Decyduje się na adopcję czy zdezerterował ?? Quote
KateBono Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Ajula napisał(a):co słychać? noc minęła spokojnie? Wczoraj Kokunię odebrałyśmy z kliniki:multi: - jak nas zobaczyła to był szał radości , cieszyła się każdą cząstką psiego ciałka. Pan doktor dał nam kropelki do oczka ( Gentamycyna ), zakraplać mam jej jeszcze tydzień 5x dziennie, zaznaczył w książeczce, których antybiotyków nie dawać w przyszłości bo może wystąpić alergiczna reakcja, podał surowicę. Kokunia jeszcze przez jakiś czas ma jeść karmę RC gastro intestinal junior i możemy jej dawać kurczaczka z ryżem i marchewką. W nocy spała u córki w pokoju - nie mogła się zgodzić ani z Solinką ani z Kajkusiem. Za to rano to była już z nimi w zgodzie - razem już brykają i psocą. Oddycha przez nosek, od czasu do czasu zakaszle, chrapie głośno jak śpi - nie zbyt mi się to podoba :shake: ale poobserwuję. Fakturę za leczenie mam:shake:- ta suma jest powalająca ( proszę na PW o adres, gdzie ją zawieźć ) Karmę dostaliśmy od fundacji - dziękujemy! Teraz 3 małe urwisy smacznie śpią:evil_lol: Quote
Ajula Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 ciekawa jestem, jaka była ostateczna diagnoza - na co zachorowała powiedział doktor? i dlaczego oddycha przez nos? Quote
KateBono Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Alicja napisał(a):Ona jest słodka . A jak domek ?? Decyduje się na adopcję czy zdezerterował ?? Domek chyba zrezygnował, pani nie odbiera telefonów. Będziemy szukac nowego domku dla Kokuni. Quote
ania z poznania Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Wyobrażam sobie jak ona się na Was ucieszyła, maleńka bidusia! Kasiu, a to oddychanie to efekt alergii? Zaraz w przyszłym tygodniu wpłacę na leczenie Kokuni! Quote
KateBono Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Bez diagnozy- jakaś wirusówka?, powikłania po ( oczko ), alergia na antybiotyk - Amoksyklina. Czy takie oddychanie to efekt alergii czy jeszcze efekt po duszeniu się - nie wiem - nie spytałyśmy weta o to bo dopiero w domu zauważyłyśmy. Quote
Alicja Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Takie oddychanie może być efektem ubocznym ...w razie czego jakby mocno niepokoiło to zawsze można dzwonić , ale ta opuchlizna , podrażnienie mocno dało sie maleńkiej we znaki ... Szkoda że kobieta zrezygnowała ...no ale cóż , widać to nie ten domek był Quote
ania z poznania Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 UWAGA !! UWAGA !! MISTRZ KUCHNI baster i lusi poleca dziś PYYYYszzzzne ciasteczka rybne i wątrobowe dla naszych milusińskich !!!! http://www.dogomania.pl/threads/2024...marsa-do-25-02 ostrzegam !!!!! ciasteczka znikają z bazarku z prędkością światła więc jeśli chcesz aby Twój psiak zrobił dla Ciebie wszystko ... kupuj w tej chwili !!!! ZAPRASZAMY !!! Quote
Equus Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Rany... trafiłam tu z innego wątku i normalnie czytałam jak jakiś horror... ale widzę że małej już chyba to bielmo z oczka zeszło? Podajcie mi proszę na pw nr konta do wpłaty na małą Kokę to coś się postaram dorzucić. Quote
What May NN Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Equus napisał(a):Rany... trafiłam tu z innego wątku i normalnie czytałam jak jakiś horror... ale widzę że małej już chyba to bielmo z oczka zeszło? Podajcie mi proszę na pw nr konta do wpłaty na małą Kokę to coś się postaram dorzucić. Fundacja dla Zwierząt Animalia Nordea Bank Polska S.A. Oddział POB Poznań I 53 1440 1286 0000 0000 0453 3704 Quote
KateBono Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Cioteczki Kokunia pojechała do domku:lol:. Po kolei.........przyjechała pani po Solinkę...........i zakochała się od pierwszego wejrzenia w Kokuni - mała glizda tak zauroczyła panią, że ta zdecydowała się jej dać kochający domek.Domek był sprawdzony przez anię z poznania. Quote
Equus Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 No to super! Dziś powinny też wpłynąć pieniądze na podane konto. Quote
KateBono Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Panie dały datek - 20 zł - prześlemy na konto Animali. Quote
Angel Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 ile Animalia ma jeszcze na minusie ? świetna widomośc ! ; D Quote
ania z poznania Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Koka powaliła Panią jednym spojrzeniem :). Właśnie nowa Pani do mnie dzwoniła jeszcze raz podziękować za Córunię i przekazać mi, że cudownie dogadały się z półtoraroczną beagielką Tolą, bawią się niesamowicie, Tola "przygarnęła" Kokę. Quote
Ajula Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 to nieźle;) czyli Sol została a Koka pojechała? :D Quote
ania z poznania Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Tak :)! Wszystkie trzy były mistrzyniami w znajdowaniu domów, przecież Państwo Hery i Amfy przyjechali po Saurona! Hera to byla w ogóle bezkonkurencyjna, powinna kursy prowadzić Jak znaleźć sobie dom w dwa tygodnie ;)? Pani Kasia, nowa Pani Koki, przekaże też na Animalię 1%. Quote
Ajula Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 ania z poznania napisał(a): Pani Kasia, nowa Pani Koki, przekaże też na Animalię 1%. pięknie :multi: ...a biedna Sol w końcu w kompleksy wpadnie, że może nie jest wystarczająco ładna........:D Quote
Recommended Posts