Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tofik1 napisał(a):
Uff.doszłam wreście do końca:-D Superr fotecki:p Muszę się kiedyś wybrać na zlot.Może nawet w przyszłym roku:eviltong:

W tym roku jest jeszcze organizowany sylwester dogomaniacki w Morsku:cool3:

Posted

I będzie fajnie mówię wam:D
ale na zgłoszenia czekamy do 10 września najpóźniej bo musimy wiedzieć ile ludzi jedżeby domek zarezerwować i kase zebrać

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
I będzie fajnie mówię wam:D
ale na zgłoszenia czekamy do 10 września najpóźniej bo musimy wiedzieć ile ludzi jedżeby domek zarezerwować i kase zebrać

a gdzie o tym jest jakies info? :cool3:

Posted

On jeden!!!:mad:

A reszta tez proszę na pewno macie jakieś fajne miejsca wypróbowane!!! ja wiem że moja klasa co roku na ferie do Wisły do domków jedzie i tam jest dość tanio i nikt się nie rzuca o to co się dzieje ale musiałabym się dokładniejh wypytać

Posted

Słuchajcie kochani:
Agga jest tylko jedna a ma za duzo obowiazków. A wy jeszcze chcecie zdjęcia ze zlotu, ze spotkania w katowicach, Opolu. Jeszcze musze na dogomani pomoderowac nadgonic zaległości. Oraz na innych forach. A jeszcze sie uczyc musze na poprawkę. Ty tylko tyle jak na jedna osobę. A zapomniałąm ze jeszcze chora jestem. No nic agus dasz rade jeszcze sobie cos wez do roboty.;)

Posted

[quote name='Diana14']mrówa marudo masz no specjalnie coś dla Ciebie. Wiecej nie będzie:eviltong:

jaka marudo, Wisieneczkoo :mad: ja przeca nie maruda
oo jaka ostatnia foteczka sliczniusia :loveu: ohhh...

Ja obecnie z orzecham mam Daga& oskar

mamcia jak to z orzechem?! coo tam sie dzialo, ju myslalam ze na drzewku jest pomylka, al teraz sama nie wiem co mam myslec o tym wszystkim :crazyeye:

Malenstwo kochane :loveu:

ooo i Fidzia Midzia nawet jest :loveu:

fiu fiuu ale sie porobilo :evil_lol: Siostra i Ty nic nie mowisz :loveu:

to rozumiem że mogę już mowic do orzecha per szwagrze?

no na to wyglada siostra, mamy Szwagiera :razz:

jaka mordeczka kochana!

i te tez :evil_lol:

chodz chodz do mnie Fidziu Midziuu, niech no Cie wysciskam :loveu: jaka usmiechnieta!

no nie! coo Ty jej Draniu ZImny robiles!!! :mad: Niech no dorwe..

:hmmmm: czegos tu chyba juz nie rozumiem :roll: no ale zdjecie i tak sliczne.. :lol:

Sliczna Vegulka, ahh ten wiatr we wlosach :lol: :loveu:

Aggus kochana zycze szybkiego powrotu do zdrowia! :calus:

Posted

[quote name='olekg18']blee rozwodze sie z moją matką. niechce miec siostry aggi :D

Olek teraz mi podpadłes bazyliszku:mad:Ja tez nie chce miec z nim powiązań. :eviltong:
Zapraszam na temat Rodzinka na offa tam powstało wielkie drzewko ale bez naszych nowych korzeni trzeba sie upomniec o nie