Agga Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Saint ja dopiero dziś po dłuższej nieobecności jestem na kompie. Ale widze, że juz się wyjasniło co do koszulki. Quote
Sawanna Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Uff.doszłam wreście do końca:-D Superr fotecki:p Muszę się kiedyś wybrać na zlot.Może nawet w przyszłym roku:eviltong: Quote
KaRa_ Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Tofik1 napisał(a):Uff.doszłam wreście do końca:-D Superr fotecki:p Muszę się kiedyś wybrać na zlot.Może nawet w przyszłym roku:eviltong: W tym roku jest jeszcze organizowany sylwester dogomaniacki w Morsku:cool3: Quote
Patikujek Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Ale ostatnio mało pierwdół piszecie w tym poście:placz::shake: Quote
Patikujek Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 I będzie fajnie mówię wam:D ale na zgłoszenia czekamy do 10 września najpóźniej bo musimy wiedzieć ile ludzi jedżeby domek zarezerwować i kase zebrać Quote
bigos Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Ja może się skuszę na zimowego sylwestra:cool1: Mósze przemyśleć i zastanowic się:p Quote
bigos Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 komar napisał(a):a czy są letnie sylwestry??:P hehe::D No wlaśnie. Bardzo dobra myśl:lol::lol::lol: Quote
KaRa_ Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Lato sie nie skonczylo mozna jeszcze zrobic "letniego sylwestra":diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
zaba14 Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):I będzie fajnie mówię wam:D ale na zgłoszenia czekamy do 10 września najpóźniej bo musimy wiedzieć ile ludzi jedżeby domek zarezerwować i kase zebrać a gdzie o tym jest jakies info? :cool3: Quote
Patikujek Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Wszystko jest tutaj tylko że sylwek w morsku się nie odbędzie:shake: bo nie wypozyczają domków na czas sylwestra:placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2077535#post2077535 Quote
olekg89 Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 No własnie kijowo w morsku byłoby fajnie , bo mozna z psami i wogole. Quote
zaba14 Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='Patikujek_Zabrze']Wszystko jest tutaj tylko że sylwek w morsku się nie odbędzie:shake: bo nie wypozyczają domków na czas sylwestra:placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2077535#post2077535 chyba boja sie zniszczen :lol: :lol: :lol: ale Komar juz daje propozycje ;) Quote
Patikujek Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 On jeden!!!:mad: A reszta tez proszę na pewno macie jakieś fajne miejsca wypróbowane!!! ja wiem że moja klasa co roku na ferie do Wisły do domków jedzie i tam jest dość tanio i nikt się nie rzuca o to co się dzieje ale musiałabym się dokładniejh wypytać Quote
Diana14 Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Coś mało fotek z tegorocznego zlotu...:roll: Agga kiedy Ty powklejasz reszte:mad: ??? Quote
Daga_i_Oskar Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='Diana14']Coś mało fotek z tegorocznego zlotu...:roll: Agga kiedy Ty powklejasz reszte:mad: ??? też mi się coś tak zdaje, że mało :shake: Quote
Agga Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Słuchajcie kochani: Agga jest tylko jedna a ma za duzo obowiazków. A wy jeszcze chcecie zdjęcia ze zlotu, ze spotkania w katowicach, Opolu. Jeszcze musze na dogomani pomoderowac nadgonic zaległości. Oraz na innych forach. A jeszcze sie uczyc musze na poprawkę. Ty tylko tyle jak na jedna osobę. A zapomniałąm ze jeszcze chora jestem. No nic agus dasz rade jeszcze sobie cos wez do roboty.;) Quote
Sawanna Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='Patikujek_Zabrze']Wszystko jest tutaj tylko że sylwek w morsku się nie odbędzie:shake: bo nie wypozyczają domków na czas sylwestra:placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2077535#post2077535 :-( :-( :-( :-( :-( :placz: (chlip!)a już się zastanawiałam:-( Quote
Patikujek Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Żaba więcej!!! A ty tofik nie płacz bo chyba już mamy nowe miejsce wybrane:D Quote
mrowka Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='Diana14']mrówa marudo masz no specjalnie coś dla Ciebie. Wiecej nie będzie:eviltong: jaka marudo, Wisieneczkoo :mad: ja przeca nie maruda oo jaka ostatnia foteczka sliczniusia :loveu: ohhh... Ja obecnie z orzecham mam Daga& oskar mamcia jak to z orzechem?! coo tam sie dzialo, ju myslalam ze na drzewku jest pomylka, al teraz sama nie wiem co mam myslec o tym wszystkim :crazyeye: Malenstwo kochane :loveu: ooo i Fidzia Midzia nawet jest :loveu: fiu fiuu ale sie porobilo :evil_lol: Siostra i Ty nic nie mowisz :loveu: to rozumiem że mogę już mowic do orzecha per szwagrze? no na to wyglada siostra, mamy Szwagiera :razz: jaka mordeczka kochana! i te tez :evil_lol: chodz chodz do mnie Fidziu Midziuu, niech no Cie wysciskam :loveu: jaka usmiechnieta! no nie! coo Ty jej Draniu ZImny robiles!!! :mad: Niech no dorwe.. :hmmmm: czegos tu chyba juz nie rozumiem :roll: no ale zdjecie i tak sliczne.. :lol: Sliczna Vegulka, ahh ten wiatr we wlosach :lol: :loveu: Aggus kochana zycze szybkiego powrotu do zdrowia! :calus: Quote
mrowka Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 A co do naszej rodzinki to znalazlam nasze stare drzewko :cool3: tak tak wiem jestem pracowita czyt. boska :loveu: :evil_lol: :evil_lol: http://img187.imageshack.us/my.php?image=dzewkonb5.jpg Quote
Agga Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='olekg18']blee rozwodze sie z moją matką. niechce miec siostry aggi :D Olek teraz mi podpadłes bazyliszku:mad:Ja tez nie chce miec z nim powiązań. :eviltong: Zapraszam na temat Rodzinka na offa tam powstało wielkie drzewko ale bez naszych nowych korzeni trzeba sie upomniec o nie Quote
Patikujek Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 boska to co najwyżej ja jestem wnuczuniu kochana!!!:D Quote
Recommended Posts