Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Spojrzenie babci

tanina i Czipsowa

Lucy* z tanina

kropka od Lucy*

Orzech ( dugo myslałam co on robił ale juz wiem )

Zdawało mu się, że umie grać ( efekt - rozstrojona gitara)

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pati sama sie pilnuj:eviltong:

Ostatnie wspólne siedzenie przy stole. Następne za rok.

Orzech _ ujeżdząjący Metkę:shake:

Sara

Lucy* z kropka

Prawda, że mam długaśny jęzor

Gdzie jest moj pan?

Posted

[quote name='olekg18']Agga nie GADAM Z TOBĄ!

Olek no jakos to przeboleje:shake:

Widzisz Pati z facetami tak jest. Typowy męski foch. Wiesz olek do tego da sie przyzwyczaić. ZOstało to na mnie kiedyś przetestowane.:mad:

Jeszcze będziesz chciał Olku pogadać.

Posted

ale ręce tez się przydawały szczególnie do trzymania komórki podczas oświetlania komus czegoś prawda Oluś

Agguniu a dlaczego ja mam się sama pilnować ja tam najgrzeczniejsza w tym towarzystwie byłam:)

Posted

Kochani,

byłam w poniedziałek odwiedzić Nasze "stare śmieci", czyli MORSKO, bo się z anim stęskniłam i muszę powiedzieć, że było cudownie :loveu:
A i na skałki doszłam, a to wszytsko oczywiście uwiecznione na zdjęciach, które zaraz zacznę wstawiać u Oskarka w galerii także zapraszam do wspomnień widoczkowych :eviltong:

P.S przy okazji pozdrowiłam od Was Morsko, a ono mi odpowiedziało, że tęskni za Nami i pieskami :lol:

P.S nadrobiłam zaległości w fotkach i wszytskie zdjęcia suuuper z wyjątkiem kilku na których ja jestem, ale to już sobie z mamusią na osobności porozmawiam :evil_lol: :eviltong:

Posted

Kochani nie zebym była upierdliwa ale prosze się zmobilizować ci co jeszcze nie wysłali płytek. MNie zalezy aby mieć wszystkie zdjęcia szybciutko to może sie załapie na promocje w wywołaniu zdjęc.