Agga Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Spojrzenie babci tanina i Czipsowa Lucy* z tanina kropka od Lucy* Orzech ( dugo myslałam co on robił ale juz wiem ) Zdawało mu się, że umie grać ( efekt - rozstrojona gitara) Quote
Agga Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Pati oki ostatnie takie zdjęcie olka. http://img103.imageshack.us/img103/2628/morsko2006415do2.jpg Ekhm.... tanina i olo Ojciec komar i jego folijka( on jest boski z ta folijką ) Mamuśka na straży ( tylko czego ona pilnowałą) Oleczek z kaja Orzech walczący ze śpiworem Wygrał walkę ze śpiworem teraz walka z piwem (teraz zauważyłam, że ta druga ręka to ręka Oleczka) Quote
Patikujek Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Oleczek to zdjęcie jest świetne:evil_lol: A jak jak to czego pilnowałam was bo rodzina i tak już wielka i większa być nie musi:shake::evil_lol: Quote
Agga Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Piwo sie lało dniami i nocami Kładziemy się ładnie spać. Nadszedł dzien wyjazdu Orzech medytujący na kamieniu Quote
Agga Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Pati sama sie pilnuj:eviltong: Ostatnie wspólne siedzenie przy stole. Następne za rok. Orzech _ ujeżdząjący Metkę:shake: Sara Lucy* z kropka Prawda, że mam długaśny jęzor Gdzie jest moj pan? Quote
Agga Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='olekg18']Agga nie GADAM Z TOBĄ! Olek no jakos to przeboleje:shake: Widzisz Pati z facetami tak jest. Typowy męski foch. Wiesz olek do tego da sie przyzwyczaić. ZOstało to na mnie kiedyś przetestowane.:mad: Jeszcze będziesz chciał Olku pogadać. Quote
komar Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 a to mialo byc zdjecie z widokiem na TATRY:D lub jak kto woli Śląskie TATRY:P a co do filijki... to na sylwestra wszyscy sie uczymy na nich spiewac:D:D:D Quote
Agga Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Daga (ona ma słodkie dołeczki) Zdjęcie robione z ukrycia Daga Czipsowa, komar Zbliżam się już do końca zdjęć. Quote
madzia20sosnowiec Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 ja nie chce wiedziec co robili chłopcy wolnymi rękami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
olekg89 Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Jezeli ja mysle ,ze ty myślisz o tym samym co ja mysle.To my do tego rak nie uzywamy:d mamy usta <lol2> 69 i hejaa Quote
madzia20sosnowiec Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 olekg18 napisał(a):Jezeli ja mysle ,ze ty myślisz o tym samym co ja mysle.To my do tego rak nie uzywamy:d mamy usta <lol2> 69 i hejaa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Patikujek Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 ale ręce tez się przydawały szczególnie do trzymania komórki podczas oświetlania komus czegoś prawda Oluś Agguniu a dlaczego ja mam się sama pilnować ja tam najgrzeczniejsza w tym towarzystwie byłam:) Quote
Daga_i_Oskar Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Kochani, byłam w poniedziałek odwiedzić Nasze "stare śmieci", czyli MORSKO, bo się z anim stęskniłam i muszę powiedzieć, że było cudownie :loveu: A i na skałki doszłam, a to wszytsko oczywiście uwiecznione na zdjęciach, które zaraz zacznę wstawiać u Oskarka w galerii także zapraszam do wspomnień widoczkowych :eviltong: P.S przy okazji pozdrowiłam od Was Morsko, a ono mi odpowiedziało, że tęskni za Nami i pieskami :lol: P.S nadrobiłam zaległości w fotkach i wszytskie zdjęcia suuuper z wyjątkiem kilku na których ja jestem, ale to już sobie z mamusią na osobności porozmawiam :evil_lol: :eviltong: Quote
Patikujek Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Nie stresuj mi tu mamusi bo z bacią doczynienia będziesz mieć:mad: Quote
Patikujek Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Hej PaY a doszła może już płytka z moimi zdjęciami?? Quote
Agga Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 No własnie co ze zdjęciami? KIedy mozna się spodziewać przesyłki od CIebie.? Quote
PaYooK Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 ELO!!! dotarła tylko ostatnio do mnie plytka od KARY_TC Quote
Agga Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Kochani nie zebym była upierdliwa ale prosze się zmobilizować ci co jeszcze nie wysłali płytek. MNie zalezy aby mieć wszystkie zdjęcia szybciutko to może sie załapie na promocje w wywołaniu zdjęc. Quote
Patikujek Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Moja płytka z tego co kumpela mi pisała wytsłana została w zeszłym tytgodniu więc się dziwię że jej nie ma jeszcze:shake: Quote
Recommended Posts