Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='orzech']Mam nowa tapete:loveu:

Orzech i trzeba było tyle marudzic jak sie wam te foty robiło? Wszczegółności maruda Asia...Jak matka i kochanka mowi ze macie pozowac to macie. ZROZUMIANO?!

Posted

Boże a to była taka normalna rodzina. Wszystko po zlocie sie zmieniło.:shake:
CHyba zostane matka samotnie wychowującą tyle dzieci. I kochanką orzecha.:cool3: A czy ja mam wkoncu ojca? Bo zaraz wyjdzie ze Pati poczeła mnie z KUBUSIEM:roll:

Posted

ciąg dalszy :

Baksymilian

Patikujek vel Pati....:evil_lol:

Żeby nie było Pati szukała psa nie żygała (mamo nie bij ale musiałam je dac)

A nie mowiłam, że psa szukała

Posted

Agus nie żyjesz :(

A to zdjęcie z Dianką na prawdę jest dzisiaj je nawet oglądfałam na aparaciku Agi i ona może to potwierdzić

A co do dobrej zabawy to jedynier po Kubusiu piwo mnie co najwyżej dołuje

Lusi*w moich słowach nie było żadnego podtekstu rzecz jasna:D:evil_lol:

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
A to zdjęcie z Dianką na prawdę jest dzisiaj je nawet oglądfałam na aparaciku Agi i ona może to potwierdzić

Jejku co to za zdjęcie? Albo nie, nie chce wiedzieć:eviltong: Nie wklejaj go tu Agga!

Posted

Phi ale sie usapałam aby dotrzec do konca wszytstkich postów, uf uf uf :lol:.
Oleg ,ja to sama nie weim jakby było gdybym była sama (ale w tym roku nawte takiej szansy nie było poniewaz moja mama jest swiecie przekonana ze jak by posciła praiwe dorosłe dziecko to zboje czaja sie za kazdym drzewem :evil_lol:) Moze w porzyszłym roku bede mogła jechac sama albo...moze nie zupelnie sama ten ktos wie ze na niego Licze :loveu:.Poza tym co do tych zbójów byłabym uzbrojona w dwa wielgachne psy w szczegolnosci w Mike ktora jest tak towarzyska ze z najgorszym złodziejem doszła by do dobrych znajomosci :eviltong:. No z Aresem to nie jestm pewna ale sadze ze podnisienie reki prze zboja skonczyło by sie jej utrata :eviltong:. Poza tym w przyszłym roku , zabierzcie jakiegos bizona wtedy Ares moze sie przestarszy i nie bedzie widział okazji do bicia sie (choc sadze ze nawte bizon mogłby tu mało zdziałac ), taki jest to juz pies zabij a on jeszcze powie ostanie słowo . :cool3:
a Co do niesmiałosci to sadze ze teraz przez intrenet lepiej was pozanm i na przyszły rok pojade juz zupełnie obeznana w ludziach i ich psach. Nparawde miałam taka ochote pogadac z wami o psach i o tym co sie działo do okoła ale ...jak zawsze to ale nie dało mi wyjsc dalej niz dwa kroki przed namiot. A gdy sie gubie w tym wsyztkim uciekam razem z buldożerami w las i tam zaczynam zyc i czuc sie jak zwierzatko lesne:evil_lol:.
Pozdrówka

Posted

Lucy* Zaba i Dawid

Patikujek Agga i Daga& Oskar

Orzech, Asia, Agga i kropka

BORA, Agga, Olek

beria, Agga, Lucy*, Zaba i Dawid

Gerda

Orzech z Olo

Reszta zdjęć w poniedziałek, bo przez wekend mnie nie bedzie na necie. Hmmmm będe odpoczywać.:loveu:

Posted

Super fotaski:loveu:

A ty się Dianko nie martw mamy takie jedno zdjęcie z gitarą baksem i Vegą jak czekaliśmy na Komara na lody:)

Ciekawe gdzie to Agunkiu tak odpoczywać będziesz:Dnie martw się nie zdradze twojej tajemnicy:D

Posted

Przy tobie ból odzywa:shake::evil_lol:i wolałabym męskiej ręki dla moich bachorów:evil_lol:

No rzeczywiście Czipsuniu zapomniałąm że Olek mnie pozucił:shake::placz:

Posted

Upić bym sie nie dała bo harcerze nie piją:nono:, no jedynie herbata to sie moge opic (nie powiem udało mi sie kilka razy za duzo wypic herbaty to wtedy byłam tak wyluzowana ze musiała co 5 minut do wc biegac :lol:)
Pozdrówka

Posted

Obóz o niczym nie swiadczy , tez jezdze na obzoy i wielu roznych ludzi sie tam poznaje , naprawde roznych jak tylko wschod rozni sie od zachodu i moim zdaniem to czy stosuje sie jakos do prawa harcerskiego to tylko i wyłacznie jego sprawa jego osobiste zdanie na ten temat(ale wybierajac sie na ozbóz harcerski to do pewncyh rzeczy raczej powinien sie dostosować ) a Czasem az sie serce kraje jak sie widzi takich ludzi ktrzoy po ukradku gdzies pala i pija po katach :-(. Wiecj mowie to jzu zalezy od ludzi od ich pojowania pewnych regoł (bo wsyztko jest dla ludzi ale granic tez istnieja) ;).
Pozdrówka