Agga Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='orzech']Mam nowa tapete:loveu: Orzech i trzeba było tyle marudzic jak sie wam te foty robiło? Wszczegółności maruda Asia...Jak matka i kochanka mowi ze macie pozowac to macie. ZROZUMIANO?! Quote
Agga Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Boże a to była taka normalna rodzina. Wszystko po zlocie sie zmieniło.:shake: CHyba zostane matka samotnie wychowującą tyle dzieci. I kochanką orzecha.:cool3: A czy ja mam wkoncu ojca? Bo zaraz wyjdzie ze Pati poczeła mnie z KUBUSIEM:roll: Quote
Agga Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 ciąg dalszy : Baksymilian Patikujek vel Pati....:evil_lol: Żeby nie było Pati szukała psa nie żygała (mamo nie bij ale musiałam je dac) A nie mowiłam, że psa szukała Quote
Patikujek Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Agus nie żyjesz :( A to zdjęcie z Dianką na prawdę jest dzisiaj je nawet oglądfałam na aparaciku Agi i ona może to potwierdzić A co do dobrej zabawy to jedynier po Kubusiu piwo mnie co najwyżej dołuje Lusi*w moich słowach nie było żadnego podtekstu rzecz jasna:D:evil_lol: Quote
Patikujek Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 No jak na razie na to wyglada ale daje ogłoszenie SZUKAM MĘŻA I OJCA DLA TRÓJKI DZIECI!!! Jest ktoś chętny??? Quote
Agga Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Patikujek i BORA Vega AnTu i Bigos Niunieczek nasz malusi Quote
Agga Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Mamuś groźby przenieś na inny temat. Czips i Carragan beria tanina Dianka i wfh_85 Daga & oskar Quote
Diana14 Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):A to zdjęcie z Dianką na prawdę jest dzisiaj je nawet oglądfałam na aparaciku Agi i ona może to potwierdzić Jejku co to za zdjęcie? Albo nie, nie chce wiedzieć:eviltong: Nie wklejaj go tu Agga! Quote
AgaCzips Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Pati-a nie dwójki? Ja już sie pogubiłam:shake: Quote
efra-husky Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Patikujek_Zabrze SZUKAM MĘŻA I OJCA DLA TRÓJKI DZIECI!!! Jest ktoś chętny??? zły dotyk już nie boli ;) :evil_lol: tylko mnie nie zabij :oops: Ja mogę być twoim mężem ;) :evil_lol: Quote
Agga Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Tak o to karmione są dogomaniackie psy Oleczek musztruje psa Quote
Gosica Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Phi ale sie usapałam aby dotrzec do konca wszytstkich postów, uf uf uf :lol:. Oleg ,ja to sama nie weim jakby było gdybym była sama (ale w tym roku nawte takiej szansy nie było poniewaz moja mama jest swiecie przekonana ze jak by posciła praiwe dorosłe dziecko to zboje czaja sie za kazdym drzewem :evil_lol:) Moze w porzyszłym roku bede mogła jechac sama albo...moze nie zupelnie sama ten ktos wie ze na niego Licze :loveu:.Poza tym co do tych zbójów byłabym uzbrojona w dwa wielgachne psy w szczegolnosci w Mike ktora jest tak towarzyska ze z najgorszym złodziejem doszła by do dobrych znajomosci :eviltong:. No z Aresem to nie jestm pewna ale sadze ze podnisienie reki prze zboja skonczyło by sie jej utrata :eviltong:. Poza tym w przyszłym roku , zabierzcie jakiegos bizona wtedy Ares moze sie przestarszy i nie bedzie widział okazji do bicia sie (choc sadze ze nawte bizon mogłby tu mało zdziałac ), taki jest to juz pies zabij a on jeszcze powie ostanie słowo . :cool3: a Co do niesmiałosci to sadze ze teraz przez intrenet lepiej was pozanm i na przyszły rok pojade juz zupełnie obeznana w ludziach i ich psach. Nparawde miałam taka ochote pogadac z wami o psach i o tym co sie działo do okoła ale ...jak zawsze to ale nie dało mi wyjsc dalej niz dwa kroki przed namiot. A gdy sie gubie w tym wsyztkim uciekam razem z buldożerami w las i tam zaczynam zyc i czuc sie jak zwierzatko lesne:evil_lol:. Pozdrówka Quote
Agga Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Metka Asiunia z Kropka od Lucy* Vegunia beria Lucy* Zaba z Dawidem Quote
olekg89 Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Jakbyś była sama to wtedy nie miałabys wyboru musiałabys z nami gadać :D POtem upilibysmy cie i już :D Byłabys wtedy wyluzowana Quote
olekg89 Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 hahahah myślałem ,że Vega sra na jednym zdjęciu :D:D:D:D Quote
Agga Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 BORA Olek z Olo Asiunia i Orzech:loveu: Orzech, Asiunia, Lucy* i kropka kropka Asiunia Quote
Agga Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Lucy* Zaba i Dawid Patikujek Agga i Daga& Oskar Orzech, Asia, Agga i kropka BORA, Agga, Olek beria, Agga, Lucy*, Zaba i Dawid Gerda Orzech z Olo Reszta zdjęć w poniedziałek, bo przez wekend mnie nie bedzie na necie. Hmmmm będe odpoczywać.:loveu: Quote
Patikujek Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Super fotaski:loveu: A ty się Dianko nie martw mamy takie jedno zdjęcie z gitarą baksem i Vegą jak czekaliśmy na Komara na lody:) Ciekawe gdzie to Agunkiu tak odpoczywać będziesz:Dnie martw się nie zdradze twojej tajemnicy:D Quote
Patikujek Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Przy tobie ból odzywa:shake::evil_lol:i wolałabym męskiej ręki dla moich bachorów:evil_lol: No rzeczywiście Czipsuniu zapomniałąm że Olek mnie pozucił:shake::placz: Quote
Gosica Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Upić bym sie nie dała bo harcerze nie piją:nono:, no jedynie herbata to sie moge opic (nie powiem udało mi sie kilka razy za duzo wypic herbaty to wtedy byłam tak wyluzowana ze musiała co 5 minut do wc biegac :lol:) Pozdrówka Quote
malawaszka Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Gosica napisał(a):Upić bym sie nie dała bo harcerze nie piją:nono:, hahahahahaha ale się ubawiłam - byłam na kilku obozach harcerskich :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gosica Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Obóz o niczym nie swiadczy , tez jezdze na obzoy i wielu roznych ludzi sie tam poznaje , naprawde roznych jak tylko wschod rozni sie od zachodu i moim zdaniem to czy stosuje sie jakos do prawa harcerskiego to tylko i wyłacznie jego sprawa jego osobiste zdanie na ten temat(ale wybierajac sie na ozbóz harcerski to do pewncyh rzeczy raczej powinien sie dostosować ) a Czasem az sie serce kraje jak sie widzi takich ludzi ktrzoy po ukradku gdzies pala i pija po katach :-(. Wiecj mowie to jzu zalezy od ludzi od ich pojowania pewnych regoł (bo wsyztko jest dla ludzi ale granic tez istnieja) ;). Pozdrówka Quote
Patikujek Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Harcerze może i nie pija ale z osobami chodzącymi na harcerzy to różnie bywa:evil_lol: Quote
Recommended Posts