madzia20sosnowiec Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 aggusia wrzucaj wrzucaj fotaski, ja tez sie nawet zalapałam na jedno :P Quote
Agga Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Wrzucam Wrzucam : Ten znak prowadził do...:lol: Sesja zdjęciowa maleństwa Quote
Agga Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 hmmmm:lol: Efra po nocnych wyprawach Na stoku - DOgomaniackim Dagusia z komarkiem ( Dziadek i prawnuczka) Quote
madzia20sosnowiec Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='Agga'] hahahaha jacy wymeczeni, co przez całą noc robiliscie :cool3: Quote
Agga Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Efra_psia Efrunia z Marzenką BOgarka Toficzek Quote
Agga Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']hahahaha jacy wymeczeni, co przez całą noc robiliscie :cool3: CO niektórzy ratowali Efre z opresji. (komar, Patikujek, Agga oraz siostra efry)Nie powiem było koszmarnie ciężko. Oj duzo by opowiadać. Vegunia DIanka i Marzena Bogarka z Vega BOgarka z Luną Ach ten efrowaty uśmiech Quote
Agga Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Orzech tak włąsnie psa wykorzystywał - jako poduszkę. WIdoczki ze stoku Małe przeszkody na stoku SESJA FOTOGRAFICZNA VEGI: Quote
komar Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='Agga']hmmmm:lol: Dagusia z komarkiem ( Dziadek i prawnuczka) nie powiem zebym tutaj najlepiej wyszedł;P jak jakas hmm... małpa??:P kazdy moze miec inne wizje;D wszystko bylo by got gdyby nie ten moj usmiech:P PS: troche pijany jestem teraz (nie na zdjeciu) wiec nic wiecej opisacx nie musze:P... no ale najlepiej i takj nie wyszedlem;P Quote
bigos Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Komarku nie przesadzać, eleganckie zdjecie:lol::lol::lol::cool3::cool3::cool3: Quote
Patikujek Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Komarku nie narzekaj na usmiech masz ładny:) a tu przepraszam kogo chcesz zabić tym kawałkiem drewna???:evil_lol: A to coś Agguniu na jednym ze zdjęć to ogień nie mów że się nie domysliłaś:shake::evil_lol:(mówię o tym zdjęciu z podpisem że nie wiecz co na tym zdjęciu jest) Quote
Agga Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Pati nie byłabym tego taka pewna, że to ognisko. Komar ty wieczna marudo. Czy ja ci kiedyś dogodze??? Trzeba było ładnie zapozować do zdjęć.CIesz się, że wogóle masz foty. Metunia po wizycie u weto- rzeźnika Wilsonek Z Dagusią Komar i jego chórek( tylko sprubuj powiedziec, że głupio wygladasz):mad: Quote
komar Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 z chorkiem to ja zawsze wychodze super:D... jak mam bardziej powazna i skupiona mine to lepiej wychodze:D Quote
Agga Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Ahhhh panna młoda Daga z Vega Patikujek konkurencja dla komara Patikujek Daga Baks Vega i gitara DAga z Baksem Quote
Agga Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Tak komarku bo gdyby nie chorek to wiesz To my robimy tak ze zdjęcie jest piekne:evil_lol: Vegunia Patikujek i Daga KOmar z profilu(zaraz bedzie znowu marudził, ale nie zwracajcie na niego uwagi):evil_lol: Grać czy pić - o to jest pytanie Pierwszy plan komar drugi patikujek Quote
komar Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 e no... super fota:D normlanie 2 w jednym:D... nie dosc ze z gitara to jesczez z piwem:D Quote
Agga Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Dziewczyny prubowały pomóc mu wyborze Od prawej: Daga, Madzia18sosnowiec oraz bursztynek Vega jakas taka dziwna komarek Diana i Daga ( moje córeczki) Quote
Agga Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Ja:crazyeye: Kto mi to zrobił??????:p KOmarek i jego najwapsanialsza gitara Bogarka Patikujek Zbliżam się do OLkowych fotek i az pekam ze śmiechu jak je oglądam Quote
Diana14 Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Patikujek chyba o to zdjecie z gitarką i niby mna o które marudziłaś Adze to jest z Dagusią:evil_lol: Quote
Patikujek Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 No rzeczywiscie ale w sumie jestescie z Daga siostrami więc bardzo podobne i mogłyście się mi pomylić:D http://img423.imageshack.us/img423/4534/morsko2006385ug1.jpg Komarku cos ci różkji urosły:evil_lol: http://img303.imageshack.us/img303/24/morsko2006387jw6.jpg Ta pani młoda była jakaś małorozumna, śpiewaliśmy jej najpierw sto lat to śie smiała a potem ładnie zaczęłiśmy "A teraz idziemy na jednego" a ona w ogóle tak jakby nie wiedziała o co chodzi:evil_lol: Już się nie mogę doczekac Olkowych foteczek (wiecie które to???:evil_lol:) Quote
Diana14 Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):No rzeczywiscie ale w sumie jestescie z Daga siostrami więc bardzo podobne i mogłyście się mi pomylić:D No ładne rzeczy:mad: Ja wtedy przecież po lody byłam i kurde próbowałam sobie przypomnieć kiedy to ja niby z Toba i gitarką pozowałam do zdjecia i nic:eviltong: Quote
olekg89 Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Agga nie wklejaj moich fot!!!!! Proszę :) Bede cicho , nie bede brzydko mówił ,a jak nie dotrzymam słowa to za kare wstawisz okej? Quote
madzia20sosnowiec Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 agga ja sie znowu przypomne, ślicznie ci w tym kolorze :lol: to nie był zwykły jogurt :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agga Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Madziu dziękuje. Wieczorkiem kolejna porcja zdjęć. Tym razem Olek i jego zabwaka:lol: Quote
Agga Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 NO dobra kochani czas na Olka. Ja nie wiem ale on ma dziwne skłonności. Olek sam sie wstydż za siebie. http://img335.imageshack.us/img335/5532/morsko2006417hs9.jpg NO juz olek sie bawi: http://img478.imageshack.us/img478/3985/morsko2006411ho1.jpg http://img471.imageshack.us/img471/4926/morsko2006414xy6.jpg http://img313.imageshack.us/img313/8995/morsko2006416cl4.jpg hmmm nie tego jednego nie wkleje:oops: Quote
Patikujek Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Cała prawda o Oleczku a takie grzeczne dziecko było podobno w zeszłym roku:shake::D Agga wklejaj wszystko wiesz jak nasz zlot w przyszłym roku będzie oblegany po tych zdjęciach:evil_lol: Quote
Recommended Posts