Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']hahahaha jacy wymeczeni, co przez całą noc robiliscie :cool3:

CO niektórzy ratowali Efre z opresji. (komar, Patikujek, Agga oraz siostra efry)Nie powiem było koszmarnie ciężko. Oj duzo by opowiadać.

Vegunia

DIanka i Marzena

Bogarka z Vega

BOgarka z Luną

Ach ten efrowaty uśmiech

Posted

[quote name='Agga']hmmmm:lol:

Dagusia z komarkiem ( Dziadek i prawnuczka)

nie powiem zebym tutaj najlepiej wyszedł;P jak jakas hmm... małpa??:P kazdy moze miec inne wizje;D wszystko bylo by got gdyby nie ten moj usmiech:P

PS: troche pijany jestem teraz (nie na zdjeciu) wiec nic wiecej opisacx nie musze:P... no ale najlepiej i takj nie wyszedlem;P

Posted

Komarku nie narzekaj na usmiech masz ładny:)

a tu przepraszam kogo chcesz zabić tym kawałkiem drewna???:evil_lol:

A to coś Agguniu na jednym ze zdjęć to ogień nie mów że się nie domysliłaś:shake::evil_lol:(mówię o tym zdjęciu z podpisem że nie wiecz co na tym zdjęciu jest)

Posted

Pati nie byłabym tego taka pewna, że to ognisko.
Komar ty wieczna marudo. Czy ja ci kiedyś dogodze??? Trzeba było ładnie zapozować do zdjęć.CIesz się, że wogóle masz foty.

Metunia po wizycie u weto- rzeźnika

Wilsonek

Z Dagusią

Komar i jego chórek( tylko sprubuj powiedziec, że głupio wygladasz):mad:

Posted

Tak komarku bo gdyby nie chorek to wiesz To my robimy tak ze zdjęcie jest piekne:evil_lol:

Vegunia

Patikujek i Daga

KOmar z profilu(zaraz bedzie znowu marudził, ale nie zwracajcie na niego uwagi):evil_lol:

Grać czy pić - o to jest pytanie

Pierwszy plan komar drugi patikujek

Posted

Dziewczyny prubowały pomóc mu wyborze

Od prawej: Daga, Madzia18sosnowiec oraz bursztynek

Vega jakas taka dziwna

komarek

Diana i Daga ( moje córeczki)

Posted

Ja:crazyeye: Kto mi to zrobił??????:p

KOmarek i jego najwapsanialsza gitara

Bogarka

Patikujek

Zbliżam się do OLkowych fotek i az pekam ze śmiechu jak je oglądam

Posted

No rzeczywiscie ale w sumie jestescie z Daga siostrami więc bardzo podobne i mogłyście się mi pomylić:D

http://img423.imageshack.us/img423/4534/morsko2006385ug1.jpg
Komarku cos ci różkji urosły:evil_lol:

http://img303.imageshack.us/img303/24/morsko2006387jw6.jpg
Ta pani młoda była jakaś małorozumna, śpiewaliśmy jej najpierw sto lat to śie smiała a potem ładnie zaczęłiśmy "A teraz idziemy na jednego" a ona w ogóle tak jakby nie wiedziała o co chodzi:evil_lol:

Już się nie mogę doczekac Olkowych foteczek (wiecie które to???:evil_lol:)

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
No rzeczywiscie ale w sumie jestescie z Daga siostrami więc bardzo podobne i mogłyście się mi pomylić:D

No ładne rzeczy:mad: Ja wtedy przecież po lody byłam i kurde próbowałam sobie przypomnieć kiedy to ja niby z Toba i gitarką pozowałam do zdjecia i nic:eviltong:

Posted

Cała prawda o Oleczku a takie grzeczne dziecko było podobno w zeszłym roku:shake::D

Agga wklejaj wszystko wiesz jak nasz zlot w przyszłym roku będzie oblegany po tych zdjęciach:evil_lol: