Dobcia Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 Hey!!! [quote name='wiq']psiarze mają baaardzo podobne marzenia.. :lol: ... i założą górska wioskę 'Psilandię' gdzie będą żyć długo i szczęśliwie:loveu: [quote name='despera']Dzien dobry:multi: Wstawać śpiochy:evil_lol: Nie śpimy jeż od 7:cool3: Byłam na zakupach, bo psie zapasy miałam na wykończeniu, w domku posprzątałam, pół obiadu ugotowałam... a teraz chwila relaksu i na pole;) dzisiejsza porcja zdjęć;) ...na czym to stanęłam... a tak! szliśmy sobie na inną łączkę, psiaki przodem... ...pancie sie nieco ociagąły, więc co niektóre futrzate czekały... i jest! kolejna łączka! Quote
Dobcia Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 ...fascynujące zabawy patykiem... oczywiście najmniejszym, jaki był... atak rozwścieczonego Szarika na Kasie:evil_lol: z tyłu Basia z wierna przylepką:loveu: Negro uczący Luke, co tak na prawdę jest największą psią frajdą... Quote
Dobcia Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 pieszczoch i akcja wyciągania kulek z sierści:razz: Bonni:loveu: Gizmo i Luka tutaj chyba nie muszę mówić, co robi Negro:evil_lol: cdn kiedyś;) Quote
eria Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 takie akcje wyciągania kulek mam na codzien :shake: to jest najgorsze co może spotkać właściciela kudłatego psa:diabloti: Quote
basia bonnie Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Akcja wyciągania kulek była niezła :evil_lol: Boni też nałapała :) na łapkach miała, ale jak już wróciliśmy to w domu nie miała:niewiem: dziwne, ale fajne:evil_lol::evil_lol: P.S. Wieelkie dzięki za linki na PW;) Quote
Samturia Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 hehe... Bonnie jak zwykle penie dostawała ataku głupawki! :) super fotki, pewnie się szpacerek udał :cool3: Quote
Tina.Sara Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 oooooooooo! :loveu: i znów słodycz na dobranoc :evil_lol: Quote
Dobcia Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 [quote name='eria']takie akcje wyciągania kulek mam na codzien :shake: to jest najgorsze co może spotkać właściciela kudłatego psa:diabloti: Przekonałam się, co to znaczy... ona wszędzie je miała, a tylko na chwile weszły w krzaki:roll: [quote name='ß@$!@']Akcja wyciągania kulek była niezła :evil_lol: Boni też nałapała :) na łapkach miała, ale jak już wróciliśmy to w domu nie miała:niewiem: dziwne, ale fajne:evil_lol::evil_lol: P.S. Wieelkie dzięki za linki na PW;) Może na dworcu albo w aucie zgubiła? Negro nie miał ani jednej... ciekawe czemu?:evil_lol: [quote name='Samturia']hehe... Bonnie jak zwykle penie dostawała ataku głupawki! :) super fotki, pewnie się szpacerek udał :cool3: Ano dostawała, to było niezłe:loveu::evil_lol: [quote name='Szarik']No pewnie, ze się udał, i to jak! :) Dokładnie:cool3: [quote name='Tina.Sara']oooooooooo! :loveu: i znów słodycz na dobranoc :evil_lol: Na dobranoc??? A kto o tej porze chodzi spać?:diabloti: Byliśmy z dobim na grillu u znajomych. Chyba wyglądam przekonująco, bo jak kazałam psa nie karmić, to sie ludziska słuchali, ale zapomniałam zakazać pojenia...:diabloti: Ale niestety po 21 musiałam sie zbierać, bo dostawałam takiej kichaczki... ehhh Muszę zrobić coś z tą alergia, nie chce ktoś? Dopłacę:p Teraz po lekach mi przeszło... A jaki Negri był grzeczny:loveu: Quote
Tina.Sara Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Dobcia napisał(a):Na dobranoc??? A kto o tej porze chodzi spać?:diabloti: No ale wiesz.. mogę mieć zamiar te foty do nocy oglądać :diabloti: Z kompa zwalają to długo nie posiedzę :shake: Idę książkę czytać. Buuuzi :loveu: Masz alergię? Ja też. Astmę :cool3: Quote
eria Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 ja to bym chętnie Haska zobaczyła bo dawno go tu nie było:lol: Quote
Dobcia Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 Cześć!!! Witam wszystkich odwiedzających i /a co mi tam, mam dobry humorek.../ tych, których tu nie było!!!:evil_lol: Tina.Sara napisał(a):No ale wiesz.. mogę mieć zamiar te foty do nocy oglądać :diabloti: Z kompa zwalają to długo nie posiedzę :shake: Idę książkę czytać. Buuuzi :loveu: Masz alergię? Ja też. Astmę :cool3: Ano chyba ze tak:cool3: Mam zwykłą alergię, nawet nie wiem na co, ale nie chce mi sie brać leków... tylko bym się truła...:roll: eria napisał(a):ja to bym chętnie Haska zobaczyła bo dawno go tu nie było:lol: Życzenia cioteczek zostaną spełnione:cool3: Właśnie wgrywam 2 filmiki z byczkiem w roli głównej;) Quote
Tina.Sara Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Dobcia napisał(a):Mam zwykłą alergię, nawet nie wiem na co, ale nie chce mi sie brać leków... tylko bym się truła...:roll: No też prawda. Ale ja bez leków nie funkcjonuję :cool3: Dawaj filmiki :diabloti: Quote
Szarik Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Chciałam podziękować Jadziu za zdjęcia ze spacerku, piękne! No i, żeby offu nie było, to witamy i pozdrawiamy! Wymiziaj czarnucha! Quote
Dobcia Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 [quote name='Tina.Sara']No też prawda. Ale ja bez leków nie funkcjonuję :cool3: Dawaj filmiki :diabloti: Ahh te choróbska:roll: Tak jest!:evil_lol: [quote name='Szarik']Chciałam podziękować Jadziu za zdjęcia ze spacerku, piękne! No i, żeby offu nie było, to witamy i pozdrawiamy! Wymiziaj czarnucha! Witaj!!! Nie ma za co;) Hasek i piłka:cool3: [SIZE=2]http://video.google.pl/videoplay?docid=-8576526242086693661&hl=pl [SIZE=4]Hasek wykonujący komendy...:cool3: ... noo trochę sie mijaliśmy, ale w końcu zrobił, o co go prosiłam http://video.google.pl/videoplay?docid=1899536002725652074&hl=pl Quote
eria Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 na pierwszym filmiku ma odlot toatlny :evil_lol: :evil_lol: A drugi podoba mi się bardziej :loveu: pięknie wszystko wykonuje(mimo że przy 'waruj' mu się zdechło), zwłaszcza 'zdechł pies' mi się podoba!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
KasiK.am Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Dziękuję za linki:)Super zdjątka:P no tak, Negro okręcił sobie Luczka wokół pazurka:) za nim to w ogień...A co do kulek, to niedobitki znajdowałam nawet dwa dni później w jej futrze... Pozdrówka:) ...fascynujące zabawy patykiem... oczywiście najmniejszym, jaki był...oczywiście był to JEDYNY patyk na tamtej łące :) Quote
:: FiGa :: Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Wspaniały wariat z tego Hasanka :loveu: Ale drugi filmik mi sie nie otwiera :placz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Cześć Jadziu! :multi: Filmiki z Hasanem świetne - ale wariat z niego ;) Wracając do spacerowych fotek to jestem pod wrażeniem tych wszystkich zdjęć :loveu: http://images24.fotosik.pl/67/dc950e744dc7e0d4.jpg Aaaa mój piesek myśliwski :loveu: http://images21.fotosik.pl/379/b3ecc43df469f318.jpg A tu mu nawet ucha stanęły :evil_lol: Dobiego nadal za mało, ale na tych zdjęciach już taki bardziej pewny siebie - Luka dodała mu odwagi :cool1: Quote
despera Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Świetne fotki i Hasanek z piłką:loveu: Drugi filmik mi też nie chciał się otworzyć:placz: Quote
basia bonnie Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Hasanek z piłką jest the best :loveu: Quote
Szarik Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 A mi sie wogóle filmiki nie otwierają przez brak jakiejś wtyczki, więc nie mam zaszczytu ich zobaczyć, szkoda. Quote
Dobcia Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 [quote name='eria']na pierwszym filmiku ma odlot toatlny :evil_lol: A drugi podoba mi się bardziej :loveu: pięknie wszystko wykonuje(mimo że przy 'waruj' mu się zdechło), zwłaszcza 'zdechł pies' mi się podoba!!:loveu: Uwielbiam komendę 'zdechł pies', szczególnie że Hasek bardzo sie wczuwa... w ogóle sie nie rusza i nie macha ogonem z całą mocą...:evil_lol: [quote name='KasiK.am']Dziękuję za linki:)Super zdjątka:P no tak, Negro okręcił sobie Luczka wokół pazurka:) za nim to w ogień...A co do kulek, to niedobitki znajdowałam nawet dwa dni później w jej futrze... Pozdrówka:) ...fascynujące zabawy patykiem... oczywiście najmniejszym, jaki był...oczywiście był to JEDYNY patyk na tamtej łące :) Hey Kasiu! nie ma za co;) Cieszę sie, ze zdjęcia sie podobają;) Luka wyczuła największą ofiarę w całym stadzie i starała sie pomóc;) Cudna z niej sunia, wspaniały ma charakter! A co do kulek... nie zazdroszczę:razz: [quote name=':: FiGa ::']Wspaniały wariat z tego Hasanka :loveu: Ale drugi filmik mi sie nie otwiera :placz: Z tym słowem zgadzam sie w zupełności:evil_lol: A próbowałaś w innej przeglądarce? Czasem tak jest, ze niektóre filmiki nie otwierają sie w Mozilli, a w Operze jest ok;) [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć Jadziu! :multi: Filmiki z Hasanem świetne - ale wariat z niego ;) Wracając do spacerowych fotek to jestem pod wrażeniem tych wszystkich zdjęć :loveu: http://images24.fotosik.pl/67/dc950e744dc7e0d4.jpg Aaaa mój piesek myśliwski :loveu: http://images21.fotosik.pl/379/b3ecc43df469f318.jpg A tu mu nawet ucha stanęły :evil_lol: Dobiego nadal za mało, ale na tych zdjęciach już taki bardziej pewny siebie - Luka dodała mu odwagi :cool1: Cześć! Z taką suczka u boku wcale sie nie dziwie, że humor mu sie poprawił:lol: Mój aparat był zwykle tam, gdzie coś sie dzieło, a dobi był dosyć bierny:razz: [quote name='despera']Świetne fotki i Hasanek z piłką:loveu: Drugi filmik mi też nie chciał się otworzyć:placz: Może tez spróbuj otworzyć w innej przeglądarce?;) [quote name='ß@$!@']Hasanek z piłką jest the best :loveu: Dzięki Basiu:lol: Quote
despera Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Spróbowałam w Maxtonie i udało się:multi: Świetny Hasanek:loveu: A jeśli chodzi o zdechł pies-on się wczuwa i ogonem wykonuje ostatnie drgawki:evil_lol: Quote
Dobcia Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 [quote name='Szarik']A mi sie wogóle filmiki nie otwierają przez brak jakiejś wtyczki, więc nie mam zaszczytu ich zobaczyć, szkoda. :niewiem: A chociaż ze zdjęciami udało ci sie coś wykombinować? Dobra, lecimy dalej z fotkami, bo już nie dużo zostało;) ...ciag dalszy nauki kopania.... Quote
Recommended Posts