BBeta Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 K-ce są bleee... Najbrzydsze miasto w Polsce Quote
Szarik Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 http://images27.fotosik.pl/67/6501d32efe746b3f.jpg Jak zwykle PRÓBUJE nadążyć... Ale mu średnio wychodzi :) Quote
wiq Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 K-ce? Chyba masz na myśli Kielce :evil_lol: dla mnie najbrzydsza jest Warszawa i Łódź (choć w tej drugiej już dawno nie byłam..;) Quote
Marta_Ares Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 sliczne fotki, kolejny malamut, do tego jakie cudo:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: czyj on ma galerie na dogo??? Quote
BBeta Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='wiq']K-ce? Chyba masz na myśli Kielce :evil_lol: Katowice, a nie Kielce Quote
Eriu Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Wpadam się przywitać po przerwie i spytać, co tam słychać u ekipy :cool1: Quote
Dobcia Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='BBeta']K-ce są bleee... Najbrzydsze miasto w Polsce Najbardziej nie cierpię katowickiego dworca, a miasto... jak miasto...feee;) [quote name='Szarik']http://images27.fotosik.pl/67/6501d32efe746b3f.jpg Jak zwykle PRÓBUJE nadążyć... Ale mu średnio wychodzi :) Nauczy sie... tylko będzie starszy, a żaden za nim nie nadąży:cool3: [quote name='Marta_Ares']sliczne fotki, kolejny malamut, do tego jakie cudo:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: czyj on ma galerie na dogo??? Nie, nie ma;) Ale jest nie tylko śliczny ale jeszcze pieszczoch i bardzo towarzyski kudłacz:loveu: [quote name='Eriu']Wpadam się przywitać po przerwie i spytać, co tam słychać u ekipy :cool1: Hey:multi: No widzisz, jak szybko te kilka tygodni przeleciało;) U nas słychać, to co widać:evil_lol: Bonni i Szarik a oni znów razem:cool3: 'jak ja kocham błotniste kałuże':evil_lol: Quote
Dobcia Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Negro i Gizmo mają coś wspólnego:razz: :loveu: Quote
Dobcia Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 przenosimy się na inne miejsce... Negruś myśli...'czemu ta moja pancie sie tak wlecze...':cool3: i pognała cała piątka, zostawiając nas w tyle... ;) Quote
wiq Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='BBeta']Katowice, a nie Kielce taki żart to był, gra słów:diabloti: ale czy są ładne polskie miasta?..:evil_lol: jakiekolwiek miasta na świecie?..:evil_lol: http://images24.fotosik.pl/67/dc950e744dc7e0d4.jpg pinczer sarenka:eviltong: Quote
BBeta Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 wiq napisał(a):ale czy są ładne polskie miasta?..:evil_lol: jakiekolwiek miasta na świecie?..:evil_lol: Polskich nie ma, ale na świecie są Quote
BBeta Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 wiq napisał(a):jakie, jakie? :cool3: Wenecja, Triest, Dubrovnik, Wiedeń, Praga i pewnie wiele innych w których nie miałam jeszcze przyjemności być Quote
wiq Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 z wymienionych byłam w Wiedniu i Pradze.. heh, ja mam zawsze wrażenie, że odpicowane są trasy turystyczne, a reszta to syf, kiła i mogiła...;) Quote
BBeta Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 wiq napisał(a):z wymienionych byłam w Wiedniu i Pradze.. heh, ja mam zawsze wrażenie, że odpicowane są trasy turystyczne, a reszta to syf, kiła i mogiła...;) Racja, zdarzają się i takie ;) Szczególnie Wenecja :roll: Quote
Dobcia Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Nie byłam w żadnym, ale jeszcze wszystko przede mną;) Choć mnie każde miasto przytłacza... owszem, fajnie jechać, pozwiedzać, ale nie mieszkać... Quote
despera Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 A ja teraz będę musiała w Warszawie mieszkać:placz: Nie chcę:placz::placz: Fotki cudne, nie muszę chyba tego powtarzać?:loveu: Quote
Dobcia Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 despera napisał(a):A ja teraz będę musiała w Warszawie mieszkać:placz: Nie chcę:placz::placz: Fotki cudne, nie muszę chyba tego powtarzać?:loveu: Ehhh ja pomieszkuje 9msc w roku w Krakowie... nic fajnego, mimo że zawsze mi sie podobał:roll: Dzięki;) Quote
sota36 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Ale zgraja ludzio - psow!!!! Witaj jadziu & Spolkas Quote
Tina.Sara Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 dzień dobry wieczór :loveu: i znów cuda fotecky :cool3: Quote
wiq Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 ja sobie podróżowałam nie mając psów.. a teraz - dupa :diabloti: ino lasy i łąki znam :loveu: Quote
eria Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Despera bidna jesteś z tą Warszawą:shake: :shake: nigdy wiecej do Warszawy,ja już jestem wyleczona na cale życie:evil_lol: tez podróżowałam ,hehe,w 'młodości' :evil_lol: jak psów nie miałam, teraz powtarzam zawsze że co miałam zobaczyć to widziałam, i wystarczy:lol: bardzo nie lubię zwiedzać:shake: a te podróże to zwykle takie zorganiozwane były-od zamku do zamku:shake: jedynie Norwegia.....oh jak ja kocham Norwegię....Tam bym jeszcze chciała wrócić:loveu: alem się rozpisała:evil_lol: Quote
Dobcia Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 sota36 napisał(a):Ale zgraja ludzio - psow!!!! Witaj jadziu & Spolkas Witaj Jolu!!! Tina.Sara napisał(a):dzień dobry wieczór :loveu: i znów cuda fotecky :cool3: Bry!:cool3: wiq napisał(a):ja sobie podróżowałam nie mając psów.. a teraz - dupa :diabloti: ino lasy i łąki znam :loveu: Rodzicielstwo zobowiązuje:diabloti: ... i taki jaden parking koło takiego jednego kościoła w takiej jednej wsi:p eria napisał(a):Despera bidna jesteś z tą Warszawą:shake: :shake: nigdy wiecej do Warszawy,ja już jestem wyleczona na cale życie:evil_lol: tez podróżowałam ,hehe,w 'młodości' :evil_lol: jak psów nie miałam, teraz powtarzam zawsze że co miałam zobaczyć to widziałam, i wystarczy:lol: bardzo nie lubię zwiedzać:shake: a te podróże to zwykle takie zorganiozwane były-od zamku do zamku:shake: jedynie Norwegia.....oh jak ja kocham Norwegię....Tam bym jeszcze chciała wrócić:loveu: alem się rozpisała:evil_lol: Ania piszesz, jakbyś miała 40stke na karku:evil_lol: Nie chce Warszawy... jeszcze 3 lata i nie będę chcieć Krakowa... zaszyję sie w jakiejś górskiej chatce, tylko z netem i od czasu do czasu będę wracać do cywilizacji:loveu: Grunt to mieć marzenia, nawet takie nie do spełnienia:evil_lol: Quote
wiq Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 psiarze mają baaardzo podobne marzenia.. :lol: zaszyję sie w jakiejś górskiej chatce, tylko z netem i od czasu do czasu będę wracać do cywilizacji:loveu: Quote
despera Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Dzien dobry:multi: Wstawać śpiochy:evil_lol: Quote
Recommended Posts