Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

Posted

:: FiGa :: napisał(a):

:evil_lol:mnie czasem też!

eria napisał(a):

...ma to po panci:cool3::evil_lol:

zuzolandia napisał(a):
buuuuuuuuuuuuuu un choc lysy mo gorace serce wiec mu zimnooo ni maaa..........

ale jo jak na to patrza to mom dreszcze hehehehehehhe

Ehhh to dopiero początek zimy;) trzeba się hartować!:lol:

Eriu napisał(a):
Oj zleci do tych świąt zobaczysz :) Ale Negro jest hardkorowiec, zapisz go do Morsów ;).

Tylko że pływać to on nie lubi, więc to by musiał być specjalny oddział 'Morsów brodzących':p

BBeta napisał(a):
http://images33.fotosik.pl/48/04f75928eec23215.jpg

Negro z tym kopaniem jest obłędny, nic mu nie jest w stanie przeszkodzić :cool3:

Może jak ziemia zmarznie zupełnie, to zajmie się na spacerach czymś innym:lol:

Negruś mówi dobranoc cioteczkom;)

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

a ta krówka.....to co ona ma przykrywać ???? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ale Negruś tutaj maleńki, jak taki mini pinczerek :evil_lol:PRAWIE:evil_lol:

Posted

Witaj Dobcia :multi:
W koncu mogłam nadrobić zaległości :multi:
Pozostałe foty z Krk :loveu:

Negro mnie powalił, ma chłop zdrowie :cool3: Piekne foty z nad rzeki :loveu:

Posted

Witajcie :)

Negro brodzi sobie w potoczku. Jak chłopakowi nie zimno :)

Oczywiście Kraków przepiękny, jakże mogłoby być inaczej ;)
Zachęcam do studiowania, popieram Dobcię - wspaniałe miasto dla żaków. Imprezy, ciekawe wydarzenia kulturalne dodatkowo :) Także na okres studencki idealnie :) Później doraźnie, bo chyba w centrum Krakowa mieszkać bym nie chciała. Wystarczy, że codziennie muszę sie borykać z korkami ze Skawiny. No nic, przemyciłam trochę prywaty ;)

Tęskno Ci za psiulkiem. Rozumiem. A czy nie ma już możliwości zamieszkania z nim w Krakowie. Pewnie plany zajęć koleżanek i Twoje na to nie pozwalają.

Posted

Czesc dziewczyny:)

Dziś wstałam o 4 rano, co musiało byc dla dobcia nie ziemską godziną, bo musiałam go 3 razy wołac, zanim zszedł na śniadanie:p Jeszcze 11 dni i do domu... tylko 11 dni... 11 dni...ehh

Ale jaki Pestka wczoraj wywinęła cioci numer!!! Teraz wabi sie Perełka /koniecznie muszę ja obfocic przy najbliższej okazji...:cool3:/.
Ciocia chciała wypuścic ją do ogródka, ale między domem a ogrodzoną częścią sadu nie ma płotu. Mała zobaczyła psa i... pędem pobiegła za nim! Nie pomogło wołanie-nie wróciła się! Dobiegła intruza większego od siebie, naszczekała na niego, odpędziła i dopiero, jakże dumna z siebie, wróciła z niewinną minką do przerażonej cioci:lol: Widziałam to przez okno i mnie także serce stanęło w gardle, kiedy zobaczyłam jak sunia biegnie w stronę drogi... Bo choc mieszkamy daleko od ulicy, to jednak lepiej dmuchac na zimne... Ale nie zbliżyła się do tego psa za bardzo, utrzymała odpowiednią odległośc... Mały diabeł z niej!:cool1::evil_lol:

:: FiGa :: napisał(a):
jakie niewiniątko

Branoc Negruś

Dzień dobry;)

eria napisał(a):
a ta krówka.....to co ona ma przykrywać ????

ale Negruś tutaj maleńki, jak taki mini pinczerek PRAWIE

Przykrywanie czegokolwiek było nie zamierzone:lol: jakoś samo tak wyszło...:evil_lol:
Takie maleńkie... 35 kilo:cool3:

anetta napisał(a):
Witaj Dobcia
W koncu mogłam nadrobić zaległości
Pozostałe foty z Krk

Negro mnie powalił, ma chłop zdrowie Piekne foty z nad rzeki

Witaj Anetko:multi:
Ciesze się, że wpadłaś:)
Dzięki:loveu:

Miga napisał(a):
Witajcie

Negro brodzi sobie w potoczku. Jak chłopakowi nie zimno

Oczywiście Kraków przepiękny, jakże mogłoby być inaczej
Zachęcam do studiowania, popieram Dobcię - wspaniałe miasto dla żaków. Imprezy, ciekawe wydarzenia kulturalne dodatkowo Także na okres studencki idealnie Później doraźnie, bo chyba w centrum Krakowa mieszkać bym nie chciała. Wystarczy, że codziennie muszę sie borykać z korkami ze Skawiny. No nic, przemyciłam trochę prywaty

Tęskno Ci za psiulkiem. Rozumiem. A czy nie ma już możliwości zamieszkania z nim w Krakowie. Pewnie plany zajęć koleżanek i Twoje na to nie pozwalają.

Hey:multi:
Osobiście nie wyobrażam sobie mieszkania na stałe w żadnym mieście, nawet w takim jak Kraków;)
Ojjj znam te korki z autopsji:diabloti: Dziś rano jechałam do Krakowa 1,5 godziny, a drugie tyle przebijałam się do dworca:shake: Na szczęście po mieście poruszam się głównie tramwajami, więc na co dzień nie muszę stac w korkach;)

Możliwośc mieszkania z Negrem jest, ale czasu niestety nie ma... Nie chce go trzymac zamkniętego cały dzień. W domu ma ogród, spacery... Nie codziennie, ale zawsze to lepsze niż jakby sie miał tu męczyc. Ale myślę, że po Nowym Roku skończą mi się wyprawy w teren, pokończą niektóre cwiczenia i znów go będe mogła zabrac;)

basia bonnie napisał(a):
najpierw taka śliczna kopara

http://images29.fotosik.pl/115/46d37d9ac08b7b56.jpg
a teraz taki spokojny, śliczny chłopczyk

Pies o kilku wcieleniach:cool3:

...moja kopareczka:loveu:

;)

Posted

Dobcia napisał(a):
Czesc dziewczyny:)

Dziś wstałam o 4 rano, co musiało byc dla dobcia nie ziemską godziną, bo musiałam go 3 razy wołac, zanim zszedł na śniadanie:p Jeszcze 11 dni i do domu... tylko 11 dni... 11 dni...ehh

Ale jaki Pestka wczoraj wywinęła cioci numer!!! Teraz wabi sie Perełka /koniecznie muszę ja obfocic przy najbliższej okazji...:cool3:/.
Ciocia chciała wypuścic ją do ogródka, ale między domem a ogrodzoną częścią sadu nie ma płotu. Mała zobaczyła psa i... pędem pobiegła za nim! Nie pomogło wołanie-nie wróciła się! Dobiegła intruza większego od siebie, naszczekała na niego, odpędziła i dopiero, jakże dumna z siebie, wróciła z niewinną minką do przerażonej cioci:lol: Widziałam to przez okno i mnie także serce stanęło w gardle, kiedy zobaczyłam jak sunia biegnie w stronę drogi... Bo choc mieszkamy daleko od ulicy, to jednak lepiej dmuchac na zimne... Ale nie zbliżyła się do tego psa za bardzo, utrzymała odpowiednią odległośc... Mały diabeł z niej!:cool1::evil_lol:

No to jej numer zrobiła !:evil_lol:
Hi,hi,hi a że odpędziła tego psa, hyle czoła ;)
Ale historia :roflt:
http://images33.fotosik.pl/48/261e8be675e74443.jpg
Nie no !:loveu:
Negruś tu wyszedł wspaniale !:loveu:
Jakby jakieś zdjęcia do filmu robiono mu !:cool3:
Cudne robisz zdjęcia, a negro to boski model !:loveu:

Posted

Na szczęście po mieście poruszam się głównie tramwajami, więc na co dzień nie muszę stac w korkach

Z tego co czytałam to trampki nie wiele szybciej się poruszają od samochodów w korkach :lol:
Teraz pytam się prosto ze źródła.
Prawda czy fałsz? :lol:

Posted

Czeeeeesc:)
Po dniu przerwy na dogo widzę drobne zmiany na lepsze:multi:
Ale te reklamy między postami są nieco denerwujące:cool1:

[quote name='Pimpek']No to jej numer zrobiła !
Hi,hi,hi a że odpędziła tego psa, hyle czoła
Ale historia
Nie no !
Negruś tu wyszedł wspaniale !
Jakby jakieś zdjęcia do filmu robiono mu
Cudne robisz zdjęcia, a negro to boski model !

Perełka to żywe srebro:lol: nie można się z nią nudzic;)
Dziękuję:)

[quote name='eria']ooo myślałam że Negruś dużo więcej waży ! Kreon waży 35 kg a on chudzinka jest !

Negro to też chudzinka;) Taki charcikowaty dobeczek;)

[quote name='basia bonnie']Perełka odważna dziewczyna

no co? ja tylko pokopać chcę

Pieski z żywieckiego schroniska mają w sobie to 'coś':cool3:

On zaaawzeee chceeee koooopac....:evil_lol:

[quote name=':: FiGa ::']Perełka ma waleczne serce po prostu

Negruś brudasie

W małym ciele wielki duch:evil_lol:

Nim wrócił do domu już był czyściutki:razz:

[quote name='zuzolandia']http://images29.fotosik.pl/115/46d37d9ac08b7b56.jpg

no tutaj mnie powalil na kolana............rozkoszny...........

buziole koffanaaa

...zmęczony po porządnym spacerze;)

[quote name='anetta']Z tego co czytałam to trampki nie wiele szybciej się poruszają od samochodów w korkach
Teraz pytam się prosto ze źródła.
Prawda czy fałsz?

Według mnie to nie prawda, bo tramwaje mają swój tor, po którym mogą się poruszac jeszcze tylko autobusy /ale na niektórych odcinkach tylko/ i samochody uprzywilejowane;) Na trasie, która ja jeżdżę, zdecydowanie szybciej poruszają się tramwaje, a auta stoją w korkach znacznie dłużej;)

[quote name='Od-Nowa']Dobciulo pięknie zmężniał na zime czyżby podjadał pańci śniadania

Nawet jak bym chciała dac mu swoje śniadanie, to nie mogę...:placz:
Ale może podjada posiłki komuś innemu, co jest bardzo prawdopodobne znając jego złodziejską naturę:diabloti:

...ciąg dalszy zimowego spaceru...

:evil_lol:

;)

Posted

[quote name='sota36']v nic do dac, nic ujac, poprostu - mordy ty moja!!!!

:cool3:

[quote name='basia bonnie']dokładnie, pieski z żywca mają to coś w sobie :loveu:

http://images31.fotosik.pl/48/4d02b05363d0e29d.jpg
aż się kurzy :evil_lol: :loveu:

;)
...efekty specjalne w postaci płatków śniegu:lol:

[quote name='Rinuś']Oo i u Was też jest zima ? :multi:
mój Negrulec :loveu::loveu:

Zima właściwie była... bo już śnieg schodzi...
Ale w górach jest go pod dostatkiem:)

[quote name='Od-Nowa']http://images31.fotosik.pl/48/4d02b05363d0e29d.jpg
że niby przepraszam co to jest?? miało być zdjecie Dobcia a nie zająca....:evil_lol:

...jak zobaczyłam to dzikie zwierze, nie mogłam się powstrzymac przed zrobieniem mu zdjęcia:oops::evil_lol:

[quote name='Od-Nowa']GDZIE ZDJĘCIA PEREŁKI??????!!!!!!!!!!!!:cool1:

:siara: zrobię.... kiedyś....
Jak wracam do domu na weekend, to mam tyle rzeczy do zrobienia, ze nie wiem w co ręce włożyc... i jakoś mi sie nie złożyło, żeby iśc do cioci;)

[quote name=':: FiGa ::']Alez pikną zimę macie :loveu:

Negruś wyymiatasz :loveu:

A dziękujemy;)

A tego paskudę pamiętacie?:razz:

Te fotki są z początku miesiąca, jak nie było śniegu, ale ich jeszcze nie wstawiałam;)
Ehhh dośc tego dobrego, trzeba sie brac do nauki...:grab:
:bye: