wiq Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 no do piatku ma lac, a ja bede w niedziele:cool3: jakich wszystkich, zaledwie 2 sztuki;) Quote
Dobcia Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 wiq napisał(a):no do piatku ma lac, a ja bede w niedziele:cool3: jakich wszystkich, zaledwie 2 sztuki;) Koniecznie przyjedz ze słoneczkiem:cool3: Tak? Dwie? Niech policze... ja+dobi, Ania+1 lub 2 psy... 4-5 OSÓB to już tłum:evil_lol: Quote
eria Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 to samo chciałam teraz napisać , że wcale nie dwie sztuki :cool3: Quote
wiq Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 :lol::lol::lol::lol: noo.. patrząc pod tym kątem..:lol::lol: Quote
Dobcia Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 eria napisał(a):to samo chciałam teraz napisać , że wcale nie dwie sztuki :cool3: A kto wie, ile się Nas jeszcze zbierze... Wiq szykuj pole namiotowe:evil_lol: wiq napisał(a)::lol::lol::lol::lol: noo.. patrząc pod tym kątem..:lol::lol: Nie liczyłaś psów... nie ładnie, biedaczki takie nie policzone się teraz czują:mad::evil_lol: Quote
wiq Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 gdzieś Was upchnę:eviltong: w kotłowni np:diabloti: nie wiem, jak Wasze, moje czują się świetnie:evil_lol: Quote
Dobcia Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Hey wszystkim:multi: [quote name='wiq']gdzieś Was upchnę:eviltong: w kotłowni np:diabloti: nie wiem, jak Wasze, moje czują się świetnie:evil_lol: Będziemy na pewno baaardzo wdzięczne:eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol: Jejuuuu jaka dziś okropna pogoda:diabloti: Dwa razy zabierałam się do wyjścia na spacer i zaczynało padać. W końcu się wkurzyłam, zostawiłam aparat, ubrałam peleryne i... i tak zmokłam, ale dobi zadowolony:loveu::cool1: Ale ma świeżutkie fotki ogrodowe.... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 http://images25.fotosik.pl/17/37bbd9aa5cb0745f.jpg Jaka piękna obróżka :loveu: Nowa? :) A u nas przed chwilą była taka ulewa, że cały balkon mi zalało - a teraz słońce , co za pogoda :shake: Quote
Eriu Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Właśnie miałam pisać, że czaderska obróżka, a tu taka przychodzi i mnie ubiega :P Quote
wiq Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 u nas się przejaśniło, więc o ile tendencja się utrzyma, w końcu coś pofocę bomba obroża:multi: Quote
Dobcia Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']http://images25.fotosik.pl/17/37bbd9aa5cb0745f.jpg Jaka piękna obróżka :loveu: Nowa? :) A u nas przed chwilą była taka ulewa, że cały balkon mi zalało - a teraz słońce , co za pogoda :shake: Dzięki:lol: nie, nie jest nowa i na dodatek Azusia, ale regulowana więc stała się wspólną;) U mnia tak samo, nawet na balkonie pies nie może poleżec, bo mokro:placz: [quote name='Eriu']Właśnie miałam pisać, że czaderska obróżka, a tu taka przychodzi i mnie ubiega :P :cool3::cool3::cool3: [quote name='wiq']u nas się przejaśniło, więc o ile tendencja się utrzyma, w końcu coś pofocę bomba obroża:multi: Myśmy poszli nad rzekę i trochę pofociłam:) Ale zaraz musieliśmy uciekać, bo się zrobiło ciemno, wietrznie... gdzie to lato?:roll: Ale weekend ma być ładny:multi: Quote
eria Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Negro ma bardzo ładną obrożę!!! Ale w czerwonej byłoby mu lepiej :razz: musisz mu koniecznie kupić!:loveu: Quote
Dobcia Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 [quote name='eria']Negro ma bardzo ładną obrożę!!! Ale w czerwonej byłoby mu lepiej :razz: musisz mu koniecznie kupić!:loveu: Pomyślę:cool3: 16 sierpnia minie 6 lat, odkąd dobunieczek zamieszkał u mnie:loveu: Doskonała okazja:evil_lol: .. a teraz fotki z wypadu nad rzekę :evil_lol: szczekanie na patyk... Quote
eria Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 http://img217.imageshack.us/img217/5404/348wq2.jpg że jemu się tak nóżki nie pomatlają!!!!!!!!! Quote
Od-Nowa Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 jak ten błękit podkreśla głębie jego oczu!! och i ach:lol: ale najlepsze jest zdjęcie z trzęsidupkiem i śmigiełkiem wodnym!!:evil_lol: :evil_lol: brawo!! Quote
Dobcia Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 [quote name='eria']http://img217.imageshack.us/img217/5404/348wq2.jpg że jemu się tak nóżki nie pomatlają!!!!!!!!! Baletnic z niego :evil_lol: Ania, żebyś ty widziała, czego on nie zrobi, by tylko się na tej tamie utrzymać! Aż w końcu i tak się poddaje i zaczyna wchodzić do wody po patyk, bo pancia się wyspryciła i rzucam ma daleko:cool3: [quote name='Od-Nowa']jak ten błękit podkreśla głębie jego oczu!! och i ach:lol: ale najlepsze jest zdjęcie z trzęsidupkiem i śmigiełkiem wodnym!!:evil_lol: :evil_lol: brawo!! Hey!:multi: :roflt::roflt::roflt: fajne określenia:evil_lol: Quote
eria Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Dobcia napisał(a):Baletnic z niego :evil_lol: Ania, żebyś ty widziała, czego on nie zrobi, by tylko się na tej tamie utrzymać! Aż w końcu i tak się poddaje i zaczyna wchodzić do wody po patyk, bo pancia się wyspryciła i rzucam ma daleko:cool3: Proszę następnym razem filmik zrobić! O ! Quote
Od-Nowa Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 przednia myśl!! nie przymuje sprzeciwu:cool1: :p Quote
Dobcia Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Nie ma sprawy dziewczyny;) eria napisał(a):Proszę następnym razem filmik zrobić! O ! Tylko nakręcę filmik, to zaraz się do ciebie pisze na gg, bo wstawić do neta ja nie potrafić...:oops::cool3: Quote
wiq Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 http://img217.imageshack.us/img217/5404/348wq2.jpg chyba Wam do tej rzeki browar odpady spuszcza, bo się dobiemu nóżki plączą :roflt: Quote
Dobcia Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 [quote name='eria']oki, zrob filmik a potem pisz na gg :lol: :multi::multi::multi: [quote name='wiq']http://img217.imageshack.us/img217/5404/348wq2.jpg chyba Wam do tej rzeki browar odpady spuszcza, bo się dobiemu nóżki plączą :roflt: No niestety, nic z tego:eviltong:...co najwyżej to my browarowi co nieco spuścić możemy:evil_lol: Ehhh... a jutro mamy prądu pół dnia nie mieć, bo będą przeprowadzane naprawy lini wysokiego napięcia:roll: Quote
wiq Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 siki dobiego:evil_lol: noo.. to musisz korzystać, póki możesz:lol: Quote
Od-Nowa Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 przecież masz w zasiegu ręki mini elektrownie wodną:evil_lol: Quote
Recommended Posts