Jump to content
Dogomania

Odyseja Oczki dobiegła do końca:):)Jest w swoim domku:):):)

Recommended Posts

Posted

A ja dostalam z Allegro pytanie w sprawie Oczki. Pani pyta czy sunia jest jeszcze do adopcji. Tak wiec czekam na wyniki wizyty przedadopcyjnej. Jesli to nie bedzie to, to mozna bedzie jeszcze sprawdzic co i jak z ta Pania z Allegro.

Posted

[quote name='Sabina02']Pani z Allegro mieszka w okolicach Ostródy.[/QUOTE]

To też daleko od Krakowa.... Ale dobrze, że jest jakiś odzew na allegro ;)

Posted

[quote name='barb']To też daleko od Krakowa.... Ale dobrze, że jest jakiś odzew na allegro ;)[/QUOTE]

Magia dogo dziala cuda, napewno transport by sie znalazl... :cool3: No, ale czekajmy co powiedza cioteczki po wizycie, ktora ma sie odbyc dzisiaj. :lol:

Posted

[quote name='Sabina02']Magia dogo jest bezcenna, napewno transport by sie znalazl... :cool3: No, ale czekajmy co powiedza cioteczki po wizycie, ktora ma sie odbyc dzisiaj. :lol:[/QUOTE]

Tak czekamy na wieści po wizycie przedadopcyjnej i po spotkaniu Kamy z Oczką.

Sabinko, wiem, że to nie ten wątek ale czy Warka sie odnalazla?

Posted

[quote name='barb']Tak czekamy na wieści po wizycie przedadopcyjnej i po spotkaniu Kamy z Oczką.

[B]Sabinko, wiem, że to nie ten wątek ale czy Warka sie odnalazla?[/B][/QUOTE]

Niestety nie wiem czy ta sunia, ktora sie znalazla to Warka... Napewno cioteczki napisza jak tylko cos beda wiedzialy. Ja nie wiem nic ponad to co jest na jej watku... :oops:

Posted

Już wszystko piszę, ale wczoraj byliśmy na tym spotkaniu z Panią Kamci - Gamci, było przemiło, posiedzieliśmy kilka godzin, wróciliśmy późno, bo Oczusia jak dziecko już się domagała iść spać do łóżeczka ;).
I za czym się dopchałam do kompa okupowanego jak zwykle przez moją Córkę to po prostu padłam :).

Bardzo miło było nam poznać Panią Kamci, to cudowna osoba i wspaniały dom :loveu:.
Obydwie żałowałyśmy że Oczka nie może dołączyć do tej uroczej psiej gromadki pani Joasi.

Tutaj zdjęcie Oczki z Kamusią - Gamcią.
Z mojego aparatu jedyne jakie udało się nam zrobić wspólnie suńkom, bo jak się okazało, wbrem naszym oczekiwaniom, sunie nie powitały się z wylewną czułością i nie bawiły się razem, jak się spodziewałyśmy z panią Joasią, być może oczekiwałyśmy po nich zachowań czysto ludzkich, kiedy to dawno nie widziani przyjaciele na powitanie wpadają sobie z radością w objęcia.

[IMG]http://images46.fotosik.pl/1166/6bb5c938cdd4a045gen.jpg[/IMG]

Posted

Zaraz dopiszę dalszą relację ze spotkania.
Tylko napiszę że wizyty przedadopcyjnej jeszcze nie było, pisałam sms-a do olenka_f ale nie dostałam odpowiedzi. Tak że nadal czekamy.

Posted

i gdzie ta relacja?

sluchajcie, ja wsrod znajomych mam opinie osoby zamotanej... wiec czy moze mi ktos wyjasnic wszystko w 1 poscie? zagladam tu codziennie, ale sie pogubilam.

czemu oczka nie mzoe isc do tego domku, co ma fotke z sunia jakas?
to byl chetny ds z krakowa, tak?
kiedy wizyta w drugim domku? nie mialo to byc na juz lub wczoraj?
z kim dogo mailuje i mowi,ze to TEN dom?

takie tam... zawilosci

Posted

Druga sunia ze zdjęcia to Kamcia/Gamcia. Była na dt u Zuzki, tak jak Oczka i ma już dom w Krakowie. Jej pani ma za duże stado, żeby adoptować Oczkę.

Chętny na Oczkę jest dom z... yyy... no nad morzem, a wizyta lada moment. Miała być wczoraj, ale się przesunęło. Dogo z nimi mailuje.

No i chyba już jasne :)

Posted

[quote name='mmd']Druga sunia ze zdjęcia to Kamcia/Gamcia. Była na dt u Zuzki, tak jak Oczka i ma już dom w Krakowie. Jej pani ma za duże stado, żeby adoptować Oczkę.

Chętny na Oczkę jest [FONT=Arial Black]dom z... yyy...[/FONT] no nad morzem, a wizyta lada moment. Miała być wczoraj, ale się przesunęło. Dogo z nimi mailuje.

No i chyba już jasne :)[/QUOTE]

Ze Starogardu Gdańskiego.;)

Posted

[quote name='kora78']jasne! super! dzieki!

to oczka z skamcia gamcia sie nie lubi? ale mieszkaly razem u zuzki, tak? cieszyly sie, jak sie spotkaly? rozumiem, ze nie?[/QUOTE]

Teraz pewnie każda sunia ma swój odrębny świat. :lol:

Posted

Ja tez czekam na ta wizyte w Starogardzie Gdańskim, bo ta Pani Ostródy tez jest nadal zainteresowana adopcja Oczki i jesli wizyta u Panstwa ze Starogardu Gdańskiego wyjdzie pomyslnie, to zaproponuje Pani z Ostródy inna suczke. Troche sie niecierpliwie, bo nie chce tej babki dlugo przetrzymywac.

Posted

A ja znalazłam jeszcze jedną Oczkę. porównajcie [url]http://images40.fotosik.pl/1184/54464efe6d64c0be.jpg[/url]

a to rezydentka z nową koleżanką malizną [url]http://img98.imageshack.us/img98/8264/pychotka.jpg[/url]

:loveu::loveu:

Posted

Jestem.
Przepraszam ale od wczoraj mam straszny ból głowy, miewam od czasu do czasu takie przyjemności :roll:. Dzisiaj jeszcze trochę mnie trzyma, choć jest już lepiej.

Na temat wizyty w Starogardzie G. nie wiedziałam kiedy będzie, najpierw miała być w poniedziałek ale ostatecznie była wczoraj.
Olenka_f mi napisała na pw, że można tam śmiało dawać pieska.
Gdyby to był Kraków to rozstanie z Oczką byłoby dla mnie mniej bolesne.
Ale nie jest.
Staram się podchodzić obiektywnie do ds dla Oczki, ale naprawdę mi bardzo ciężko.
Tak że przepraszam że nie piszę tych słów z radością.
Po prostu rozum mówi:musi jechać, to jej szansa, ale serce woła: nie!

Jeśli coś chcecie wiedzieć to pytajcie.