mmd Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='Dogo07']Dalej nie mamy osoby do wizyty w Starogardzie Gdańskim. Jeśli chodzi o ten domek to przeraża mnie najbardziej transport.[/QUOTE] Sprawdzałaś mapę dogo? Quote
Onaa Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Tak. Z pomorskiego są same nieznane mi osoby, okolice Tczewa i Malborka tylko dwie, pw wysłałam. Quote
mmd Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Znam kogoś z Malborka.... tylko sobie przypomnę ;) Quote
andegawenka Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Z Gdańska tylko 55 km, a czy my musimy znać? nawet nie jesteśmy w stanie wszystkich poznać....zaraz napiszę na watku Czarka i na watkach gdańskich... Quote
Onaa Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Andegawenka, ja po prostu bardzo Oczkę kocham i chcę dla niej jak najlepiej ... To tylko z troski o nią, i o jej przyszłość. Quote
mmd Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='andegawenka']Z Gdańska tylko 55 km, a czy my musimy znać? nawet nie jesteśmy w stanie wszystkich poznać....zaraz napiszę na watku Czarka i na watkach gdańskich...[/QUOTE] Nie musimy znać tylko wiedziec o istnieniu :) Quote
andegawenka Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='Dogo07']Andegawenka, ja po prostu bardzo Oczkę kocham i chcę dla niej jak najlepiej ... To tylko z troski o nią, i o jej przyszłość.[/QUOTE] Ależ ja wiem że bardzo kochasz:loveu: i w trosce o nią stawiasz wymagania w to nikt nie wątpi:loveu: ale jak nikogo nie ma to ostateczność pozostaje;) Quote
ocelot Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 kurcze... a ja się i cieszę i smucę... Ot glupia baba. Quote
Onaa Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Chodziło mi o to żeby ktoś porządnie przeprowadził tą wizytę. Chciałabym być pewna że Oczka w trafi w dobre kochające i odpowiedzialne ręce. Quote
mmd Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='ocelot']kurcze... a ja się i cieszę i smucę... Ot glupia baba.[/QUOTE] Czego? ;) "Głupia babo" - do braciszka pojedzie :evil_lol: Tylko niech ktoś rozważny zrobi wizytę. Nie martwcie się. Quote
andegawenka Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='mmd']Czego? ;) "Głupia babo" - do braciszka pojedzie :evil_lol: Tylko niech ktoś rozważny zrobi wizytę. Nie martwcie się.[/QUOTE] Tu same takie są:roflt::roflt: Quote
Onaa Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 W nocy jak sobie pomyślałam że Oczki niedługo już nie będzie, że nie będzie mi się kto w nocy w łóżku rozwalał słodko łapkami do góry, chrapał , tak śmiesznie szczekał i patrzył na mnie tymi swoimi mądrymi wrażliwymi oczkami, to aż mi się trochę łez polało... Ale dobrze że jesteście i że mnie rozumiecie. Już mi lepiej. Quote
andegawenka Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='Dogo07']W nocy jak sobie pomyślałam że Oczki niedługo już nie będzie, że nie będzie mi się kto w nocy w łóżku rozwalał słodko łapkami do góry, chrapał , tak śmiesznie szczekał i patrzył na mnie tymi swoimi mądrymi wrażliwymi oczkami, to aż mi się trochę łez polało... Ale dobrze że jesteście i że mnie rozumiecie. Już mi lepiej.[/QUOTE] Na watku pewnego psiaka wyadoptowanego aż się pokłóciłysmy miedzy sobą bo połowa z nas chciała odbierać:flaming::-D Quote
andegawenka Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='Dogo07']Henia może ?[/QUOTE] No właśnie:oops: Quote
Onaa Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Z tego co czytałam pierwsza noc Henia nie była wymarzona dla psiaka a teraz już dobrze wszystko ? Quote
kora78 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 kazdy transport da sie zalatwic. :) jak nietypowe miejsce to po prostu drozej. ale zycie psiaka sie liczy, a celem zawsze jest fajne ds. Dogo nie smuc sie, przeciez pomoglas Oczce, przygarnelas i oddajesz dla jej dobra. dobra robota :) Quote
andegawenka Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='Dogo07']Z tego co czytałam pierwsza noc Henia nie była wymarzona dla psiaka a teraz już dobrze wszystko ?[/QUOTE] Nie do konca....niestety...Ale my byśmy chciały tylko na kanapy...Fakt że Heniek jest jednak za delikatny na podwórze.... [quote name='kora78']kazdy transport da sie zalatwic. :) jak nietypowe miejsce to po prostu drozej. ale zycie psiaka sie liczy, a celem zawsze jest fajne ds. Dogo nie smuc sie, przeciez pomoglas Oczce, przygarnelas i oddajesz dla jej dobra. dobra robota :)[/QUOTE] Tym bardziej że Zuzka ['] czuwa.... Quote
mmd Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Kopiuję z naszego wątku: [quote name='necianeta89']Z Malborka jest Plina jeśli się nie myle[/QUOTE] Quote
andegawenka Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Na mój apel nikt nie odpowiada:niewiem: Quote
ocelot Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Szkoda, że nie ma nikogo do tej wizyty Quote
kora78 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 sprawdzilam plina ma wpisane malbork-tczew. byla na dogo dzis o 15. Quote
andegawenka Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='mmd']Pisałyście do Pliny?[/QUOTE] Dogo07 chyba powinna Quote
andegawenka Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='kora78']sprawdzilam plina ma wpisane malbork-tczew. byla na dogo dzis o 15.[/QUOTE] Trochę ma daleko bo 37 km w jedną stronę.... Quote
Recommended Posts