Jump to content
Dogomania

Odyseja Oczki dobiegła do końca:):)Jest w swoim domku:):):)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Dogo07']Dalej nie mamy osoby do wizyty w Starogardzie Gdańskim.

Jeśli chodzi o ten domek to przeraża mnie najbardziej transport.[/QUOTE]
Sprawdzałaś mapę dogo?

Posted

[quote name='andegawenka']Z Gdańska tylko 55 km, a czy my musimy znać? nawet nie jesteśmy w stanie wszystkich poznać....zaraz napiszę na watku Czarka i na watkach gdańskich...[/QUOTE]
Nie musimy znać tylko wiedziec o istnieniu :)

Posted

[quote name='Dogo07']Andegawenka, ja po prostu bardzo Oczkę kocham i chcę dla niej jak najlepiej ...
To tylko z troski o nią, i o jej przyszłość.[/QUOTE]

Ależ ja wiem że bardzo kochasz:loveu: i w trosce o nią stawiasz wymagania w to nikt nie wątpi:loveu: ale jak nikogo nie ma to ostateczność pozostaje;)

Posted

Chodziło mi o to żeby ktoś porządnie przeprowadził tą wizytę. Chciałabym być pewna że Oczka w trafi w dobre kochające i odpowiedzialne ręce.

Posted

[quote name='ocelot']kurcze... a ja się i cieszę i smucę...
Ot glupia baba.[/QUOTE]
Czego? ;) "Głupia babo" - do braciszka pojedzie :evil_lol:
Tylko niech ktoś rozważny zrobi wizytę. Nie martwcie się.

Posted

W nocy jak sobie pomyślałam że Oczki niedługo już nie będzie,
że nie będzie mi się kto w nocy w łóżku rozwalał słodko łapkami do góry,
chrapał , tak śmiesznie szczekał i patrzył na mnie tymi swoimi mądrymi wrażliwymi oczkami, to aż mi się trochę łez polało...
Ale dobrze że jesteście i że mnie rozumiecie.
Już mi lepiej.

Posted

[quote name='Dogo07']W nocy jak sobie pomyślałam że Oczki niedługo już nie będzie,
że nie będzie mi się kto w nocy w łóżku rozwalał słodko łapkami do góry,
chrapał , tak śmiesznie szczekał i patrzył na mnie tymi swoimi mądrymi wrażliwymi oczkami, to aż mi się trochę łez polało...
Ale dobrze że jesteście i że mnie rozumiecie.
Już mi lepiej.[/QUOTE]

Na watku pewnego psiaka wyadoptowanego aż się pokłóciłysmy miedzy sobą bo połowa z nas chciała odbierać:flaming::-D

Posted

kazdy transport da sie zalatwic. :) jak nietypowe miejsce to po prostu drozej. ale zycie psiaka sie liczy, a celem zawsze jest fajne ds.

Dogo nie smuc sie, przeciez pomoglas Oczce, przygarnelas i oddajesz dla jej dobra.
dobra robota :)

Posted

[quote name='Dogo07']Z tego co czytałam pierwsza noc Henia nie była wymarzona dla psiaka a teraz już dobrze wszystko ?[/QUOTE]

Nie do konca....niestety...Ale my byśmy chciały tylko na kanapy...Fakt że Heniek jest jednak za delikatny na podwórze....

[quote name='kora78']kazdy transport da sie zalatwic. :) jak nietypowe miejsce to po prostu drozej. ale zycie psiaka sie liczy, a celem zawsze jest fajne ds.

Dogo nie smuc sie, przeciez pomoglas Oczce, przygarnelas i oddajesz dla jej dobra.
dobra robota :)[/QUOTE]

Tym bardziej że Zuzka ['] czuwa....